Telefon karıştırdım şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum

O zaman biz çok yeniydik. Öyle dedi ama pişman oldu belki.

Peki siz esinizden ayrilmissiniz. Aradan belli bir süre gectikten sonra napiyor, acaba o kizla birlikte mi, evlenmis; acaba kimle, nasil biriyle evlenmis diye merak edip instagraminizdan aratip bakmaz misiniz? Arattiniz diyelim; bu, sizi o kisiye takintili mi yapmis olur? Bence oncelikle bunlari sorun kendinize. Sevgilinizin o kisiyi ne amacli arattigini anlamanin tek yolu var; o da konuyu ona bir sekilde acmak. Ya da illa ben ikna olamam diyorsaniz da, o kisin adina gizli bir hesap acip esinize mesaj atin. "Yeni bir iliskim var ama seni unutamadim, senin de beni unutmadigini biliyorum gorusmek istiyorum" gibilerinden. O kisi adina actiginiz heabin fake durmamasi icinde sagdan soldan bi kac kisiyi ekleyin (takibe takip modunda olanlari) hesap zaten gizli olacagi icin 20 adet de doga kedi fotografi eklediniz mi tamamdır. Esiniz yeni adres acmissin ne alaka derse de. Eski hesabim hacklendi bunu yeni actim dersiniz :-) :KK55:

Peki siz esinizden ayrilmissiniz. Aradan belli bir süre gectikten sonra napiyor, acaba o kizla birlikte mi, evlenmis; acaba kimle, nasil biriyle evlenmis diye merak edip instagraminizdan aratip bakmaz misiniz? Arattiniz diyelim; bu, sizi o kisiye takintili mi yapmis olur? Bence oncelikle bunlari sorun kendinize. Sevgilinizin o kisiyi ne amacli arattigini anlamanin tek yolu var; o da konuyu ona bir sekilde acmak. Ya da illa ben ikna olamam diyorsaniz da, o kisin adina gizli bir hesap acip esinize mesaj atin. "Yeni bir iliskim var ama seni unutamadim, senin de beni unutmadigini biliyorum gorusmek istiyorum" gibilerinden. O kisi adina actiginiz heabin fake durmamasi icinde sagdan soldan bi kac kisiyi ekleyin (takibe takip modunda olanlari) hesap zaten gizli olacagi icin 20 adet de doga kedi fotografi eklediniz mi tamamdır. Esiniz yeni adres acmissin ne alaka derse de. Eski hesabim hacklendi bunu yeni actim dersiniz :-) :KK55:
Yani bir iki kez görseydim hiç umursamazdım. Ama karakter olarak da asla geçmişe dönük bir insan değil. Bir insan bitmişse ölmüştür onun için. Hiç gereği yokken ciddi anlamda sevgilisi olan duygusallık olan kızları engellediğini biliyorum. Hani beni göremesinler bile der gibi.
dediğinizi yapsam hayatta inanmaz. Açık açık sormak daha az riskli.

Bi de şöyle bir şey var bazen görünenin arkasında başka sebepler olabiliyor ve eylemleri buna göre yorumlayıp değerlendirmeyi doğru buluyorum. Mesela ben deli gibi eski eşimi aratsam, bana sebebini sorsalar ölsün falan istiyorum hayatı kötü gidiyor mu diye bakıyorum desem bence mantıklı. Kin duyuyor olabilirim. Karşımdaki de ben bundan rahatsız oluyprum dese bakmam ve çözülür.
bu olayda motivasyonu mantıklı bir sebep olamazmış gibi geliyor. Bilmediğim bir şeyler var. Ya ilişkisini bana çok basitleştirerek anlattı, duygusallık da vardı ve aklına geliyor. Ya da mesajlaşmalarından bir süre sonra o fotoğraf falan içinde kaldı, bi mesaj attı kıza, kız da cevap vermeyince hırs yaptı.
evlensem yine bakmaya devam edicem ve yine görürsem offf ben yine boşanırım kendimi biliyorum ve en azından şu an geleceği görebiliyorum.

Eski eşiniz de eski sevgilisine takıntılıydı. Aynı şeyleri yaşama riskini almaya değer mi? Tekrar o günlerdeki buhranı yaşamak ister misiniz? Sonuçta merak ediyor kızı. O kuşku dolu günlere dönmekse niyetin devam et.

Cinsel anlamda arzuluyor olabilir kız da aklını çelmek için resim atmış mantığı ve sevgisi duyguları sizi istiyor ama diğer kişinin de dış görünüşü itibariyle ee erkekler de pek dayanamaz böyle şeylere sürekli instada aratır bu şekilde peşini bırakmayın siz yine de belli olmaz erkek bu

Cinsel anlamda arzuluyor olabilir kız da aklını çelmek için resim atmış mantığı ve sevgisi duyguları sizi istiyor ama diğer kişinin de dış görünüşü itibariyle ee erkekler de pek dayanamaz böyle şeylere sürekli instada aratır bu şekilde peşini bırakmayın siz yine de belli olmaz erkek bu
o zaman reddetti ama şimdi olsa acaba yine reddeder mi zaten bundan emin diilsem başlarım öyle ilişkiye. Bu olayı çözmeden asla evlenmem. Bi yolunu bulacağım bakalım.

o zaman reddetti ama şimdi olsa acaba yine reddeder mi zaten bundan emin diilsem başlarım öyle ilişkiye. Bu olayı çözmeden asla evlenmem. Bi yolunu bulacağım bakalım.
Evet zaten şuan evlilik düşünmeyin çünkü arama kısmında aratması bile hoş değil

Evet zaten şuan evlilik düşünmeyin çünkü arama kısmında aratması bile hoş değil
Evet hiç hoş değil. Ve benim en sinirlendiğim şey ne istediğini bilmeyen insanlar. Eski eşim de, madem birini seviyorsun peşinden git başka biri seni mutlu etmez olmaz o iş. Burda da şunu hissediyorum şu an, demek ki bir şekilde aklını bu kadar kurcalayacak kadar biri var kafanda, aciz gibi instagramdan bakıp durmak çok zavallıca. Neyi kimi istiyorsan onu yaşa.

Evet hiç hoş değil. Ve benim en sinirlendiğim şey ne istediğini bilmeyen insanlar. Eski eşim de, madem birini seviyorsun peşinden git başka biri seni mutlu etmez olmaz o iş. Burda da şunu hissediyorum şu an, demek ki bir şekilde aklını bu kadar kurcalayacak kadar biri var kafanda, aciz gibi instagramdan bakıp durmak çok zavallıca. Neyi kimi istiyorsan onu yaşa.
Ama o kişi mantığına uymuyor ki sadece anlık zevk için takip etmek erkekler malesef ki öyle yapmayan var mıdır bilemiyorum

Şimdi sevgiliyken sürekli kızı aratıyorsa ona bakma ihtiyacını bastıramıyorsa inan bana evlenince ona arada gitmek isteyecek çünkü erkekler evlenince evdeki kadını çantada keklik sanıp diğer kadınlara yelken açmayı hukuksal hak olarak görüyorlar istisnalar var onlar zaten sevgiliykende gözle kalple sadıklar diğerleri yaptıklarıyla yapacaklarının teminatını verirler tıpkı seninki gibi lütfen demişlerdi deme bunu yaşama mantıklı düşün derim.

Şimdi sevgiliyken sürekli kızı aratıyorsa ona bakma ihtiyacını bastıramıyorsa inan bana evlenince ona arada gitmek isteyecek çünkü erkekler evlenince evdeki kadını çantada keklik sanıp diğer kadınlara yelken açmayı hukuksal hak olarak görüyorlar istisnalar var onlar zaten sevgiliykende gözle kalple sadıklar diğerleri yaptıklarıyla yapacaklarının teminatını verirler tıpkı seninki gibi lütfen demişlerdi deme bunu yaşama mantıklı düşün derim.
Kesinlikle katılıyorum. Çok yönlü düşünmeye çalışıyorum. Sözler değil davranışlardır asıl olan. Biz tanıştığımızda beni bir iki kere buluşmak için davet etmişti. Ben de ya uygun değildim ya da bi şey oldu gidemedim, çok da istekli de değildim zaten ama mesajlaşıyorduk arkadaşça. Sonra birden mesajlar kesildi. Bir süre sonra bir yerde denk geldik ve ilişkiye başladık. O mesajların kesildiği zaman başka biriyle görüşmeye başlamış. Sen benimle buluşmak istemedin, benden hoşlanmadın diye düşündüm, başka biryle görüşmeye başlayınca da seninle mesajlaşmam doğru olmazdı dedi. Burada hem ışık görmediği birinin peşinden koşacak kadar hırslı takıntılı olmadığını, biraz da kendini beğenmiş olduğunu çıkardım hem de seninle mesajlaşmam doğru olmazdı dediği için ahlaklı olduğunu düşündüm. Tanıdığım kadarıyla bu kız dışında beni pek yanıltmadı. Başka mesaj atan kızlar da oldu. Hepsini kendi savuşturdu. Bana yansıtmadı. Ama bu kız başka demek ki. En güzeli konuşmak. Açık açık çat çat söylemese de anlarım ne olduğunu diye düşünüyorum.

Bırıyle bırlıkyesınız.sız bırlıkteyken sureklı aynı kızı aratması sorun degil normal hesap sormaya gerek yok. Ama sızın telı karıstırmanız sorun mu yanı.bu da aldatma sayılmaz mı fikren.aklı fikri onda kı merak edıyor aratiyorö o zaman onunla olsun? Ben kabull etmem. Zamanında etmedşm ve bitirdim de. Bır defa uyardım sonra yine gordum yol verdım. Benleyken baska kadını arstamaz merak edemez.so rakı asama mesajdır.sonrakı asama bulusmadır..hıc ugrasamam sahsen.

Hiçte eskıleri merak edip bakmıyorum valla. He yeni ayrıldığım zaman arkadas sayısına foto sayısına ve profil degıstırmesıne bile bakıyordum içlenıyordum o yonden bakınca cok tanıdık bir davranış geldi şu anlattığın suan yıl olmus bakmıyorum 😁 bakıyorsa sorun var hıc ugrasamam gızlı takıp vs ben acık acık gözün ondaysa onunla evlen derim basıp giderim.

Şüphe yer bitirir ya. Ben de böyle son aramalarda sık sık bi kadın görüyordum, bi gün, son aramalardan o kadını sildim ve 2 gün bekledim o arada baya yalnız/serbest bıraktım. 2.gunun sonunda yine o kadın aranmıştı:) ben konuyu hiç açmadım bir süre , üstelik senin ki gibi kadının profil kapalıydı. Hayır kapalı profil neden aratilir aptal mi ne!
Neyse sonra olanlar oldu zaten. Amaaan gerizekalilar bir iş yapıyorsun bari saklamayı bil.

Güven yoksa evlilik yok. Olsa da sağlıklı olmaz. Hı bu arada takıntılı şekilde davranan insanlar beni ürkütmüştür, ısrarla o kızı aratması da öyle bir şey olmasın?

Fırsat buldukça kontrol etmeye başladım ve her baktığımda yeniden aratmış oluyordu. Belki de her gün bakıyor. Kızın profili kapalı. Takip isteği falan atmamış, gördüğüm bir mesaj yok. Bu kadar takıntılı bir şekilde neden bakıyor anlamıyorum.
Her seferinde yeniden arattigini nasıl anlıyorsunuz? Hep en üstte mi çıkıyor?

Güven yoksa evlilik yok. Olsa da sağlıklı olmaz. Hı bu arada takıntılı şekilde davranan insanlar beni ürkütmüştür, ısrarla o kızı aratması da öyle bir şey olmasın?
Ne olursa olsun takıntı bence. Ben de o kadar net bir insanım ki biri aklımdaysa peşine düşerim. Baktım umut yok aklımdan silerim. Böyle eyleme geçmeden aratmak nedir anlamıyorum. Büyük aşk hikayesi olsa unutamamış diyeceğim ama bildğim kadarıyla o da yok. Nerden baksam saçmalık.

Back
X