Telefon karıştırdım şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum

Bırıyle bırlıkyesınız.sız bırlıkteyken sureklı aynı kızı aratması sorun degil normal hesap sormaya gerek yok. Ama sızın telı karıstırmanız sorun mu yanı.bu da aldatma sayılmaz mı fikren.aklı fikri onda kı merak edıyor aratiyorö o zaman onunla olsun? Ben kabull etmem. Zamanında etmedşm ve bitirdim de. Bır defa uyardım sonra yine gordum yol verdım. Benleyken baska kadını arstamaz merak edemez.so rakı asama mesajdır.sonrakı asama bulusmadır..hıc ugrasamam sahsen.
Bildiğim kadarıyla kız arkadaşı bile değildi. Sadece bir süre takıldığı biriydi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Önce meraktandır dedim. Sonra allah allah noluyo gibi bir şaşkınlık süreci oldu. E bu kadar bakıyorsa illa ki bir açık verir diye düşündüm bekledim. Bekleye bekleye evlilik teklifine kadar geldik. Ben daha önce evlenip boşandığım için o kadar ciddiye almadım bu olanları belki de. İlişki güzel gidiyor somut bir şey gördüğüm anda giderim dedim o rahatlık vardı belki de. Ama şu an evet bu bir sorun.

Ne demek napmam lazım. Ayrılman lazım. Nedir sizi bu erkeklere bu kadar bağlayan. Evlenip çocuğun olduktan sonra aldatılınca ne olacak. Bi erkeğin az da olsa aldatmaya meyli varsa iflah olmaz.

etik değildir tamam ama bende aratıyorum. bir şey hissediyor muyum? asla. kocamı çok seviyorum ama yine insan bi merak ediyor

belli ki takıntı yapmış kızı. hala aklında, düşünmese; arattırmaz, bakmaz, hatırlamaz bile.
erkekler bizler gibi düşünmez, hadi merak etmiş de öylesine bakmış diyelim. düz varlıklar, ilgi duyuyor ki ilgileniyor.

Yahu o gizli gizli bir kızı arttırmaya utanmıyor da siz telefonunu gizli gizli karıştırdığınıza mı utanıyorsunuz. Neden çekiniyorsunuz Sen telefonumu mu karıştırdın demesinden. Desin sizde evet evlenmeyi düşünüyoruz gizlimiz saklımız mı var instagramdan sen yokken kendi profilime bakacaktım bu kızı gördüm bir şey diyemedim sonrasında da hep baktım çünkü güvenim kırıldı emin olmaya çalıştım.sürekli bakıyorsun sonrasında da hep karıştırdım. Olacak şey mi bu benim yanımdasın bu kızın ne işi var aramalarında aklın ondaysa yoluna onunla devam et deyin. Olabilir bakabilir bu sizi sevmediğini göstermez zaten ama düzgün bir açıklama yapsın ve sizin tepkinizi görsün. Sizin tepkinizden korkup bile bakmayacaktır belki sizden korktu diye bakmıyor ben bunu istemiyorum kendi dürüst olsun diyorsanız da yani öyle bir dünya yok kusura bakmayın adam bir şey yapmamış merak duygusu ağır basmış bakmış arada bir demek ki adamın gizlisi saklısı olsa aramada kızı bırakmazdı herhalde. Silerdi. Hemen ayrılın şöyle böyle olayları bana çok mantıklı gelmiyor. Mükemmel insan yok. Herkesin bir kusuru var. Önemli olan bu kusurun büyüklüğü. Adam mesajlara cevap atsaydı istekli ayrıl bırak derdim kendi fikrimce. Öyle bir durum söz konusu değil abartmayalım bence. Ama gördüğünüzü belli edin. Ona göre davranıyorsa zaten değer veriyordur. Söyleyin kıskanırım hoşuma gitmez bir daha yapma deyin sizin demenizle yapmayacaksa bile en azından size değer veriyordur. Bu bile önemli. Hoşuna gitmez aman bakmayayım ne gerek var diyen adam zaten sevdiğine değer veriyordur. Evli değilsiniz. Olabilir bu tür bir şey bence çok abartmamak gerek.

evliliğimizin ilk zamanları eşimin bir kaç kişiyi arattığını gördüm bi de bizmki turizmci rusları filan aratıyor :confused: bu ne ya dedim kim bunlar delirdim evde tabi kendi de söledi ama ben de sonra öğrendim hepsi sıradan arkadaşlarıymış yani çok takılma aratabilir bizler de aratmıyo muyuz arada yapıyoruz. eşinin o kişiyi özlediğinden, istediğinden arattığını sanmıyorum öyle olsa sana evlilik teklifi etmek yerine ona ederdi.

Bana cok da absürt gelmedi.Bazen meraktan sacma sapan aramalar yapiyor insan.Mesaj atmamis.Kızın girisimini sonlandirmis.Cok da supheli gelmedi bana sevgiliniz.

Ne olursa olsun takıntı bence. Ben de o kadar net bir insanım ki biri aklımdaysa peşine düşerim. Baktım umut yok aklımdan silerim. Böyle eyleme geçmeden aratmak nedir anlamıyorum. Büyük aşk hikayesi olsa unutamamış diyeceğim ama bildğim kadarıyla o da yok. Nerden baksam saçmalık.
kızı cinsellik için arıyor gayet net. Bi tanıdığım sevgi saygı olmayan bir ilişkiden sonra ara ara o kızla görüşür sevişirdi. Hatta kız, x evlense çocukları olsa, karısına aşkından ölse yine beni aramadan duramaz demişti. Artık nasıl renkli bi cinsellik yaşıyorduysalar kopamama durumları vardı.

Yıpranmaya değmez evlenmeyin bu adamla.

Bakın sizin bu ilişkide gözden kaçırdığınız bir şey var. Geçmişinde sadece yatağına girdiği kalbine girmediğini iddia kadın cinsellik içeren fotoğraf atıp, görüşmek isteyecek, adam güya onu reddedecek ama kadını takip etmeye hatta fotoğrafını beğenmeye devam edecek, ta ki sizden bu konuda tepki geleceğini anlayana kadar, sonra da el altından sürekli kadını aratıp görmeye çalışacak. Bakın insan 30 dan sonra anlıyor ki bir insanı ele veren sözleri değil davranışlarıdır. Ben sizin yerinize olsam ilişkide olduğum adam kendisine çıplak resim gönderip, niyetini belli eden kadını, hayatında biri varken takip etmeye devam edip, resmini beğendiği an bitmişti. Çünkü burada yapılan açıkça istemem yan cebime koydur. Sen sana açıkça cinsellik teklif eden kadını güya reddedeceksin, bu kadın senin hayatında yersen önemli bir yeri olmamış biri olacak ama kadını hala hayatında tutacaksın, üstüne üstlük birde resmini beğeneceksin. Siz aynısını yapsanız ne olurdu sizce. Ondan sonra olansa sadece malumun ilanı, bir insan arada eski hayatında olanları aratatıp merak edebilir.ama sadece arada cinsellik yaşadığını iddia ettiği birini bir yıldır sürekli araması pek masum değil bence. Daha önce aynı şeyi acı bir şekilde tecrübe etmiş biri olarak kendinizi bile isteye riske atmayın. Nasıl konuşacağıza gelirsek açık olun. Bir sene önce tesadüfen o kadını arattığını gördüğünüzü, sonra takip ettiğinizi ve sürekli aradığını gördüğünüzü söyleyin. Eğer sen nasıl telefonu karıştırırsın diye üste çıkarsa bilinki suçlu ve hiç muhattap olmayın, verin eline yüzüğü geçin. Hayat aynı acıyı iki defa yaşamak için çok kısa.

Son düzenleme:
Ben , güzel bi ilişkim var demesini takdir ettim. Yapmak isteyen adam o fotodan sonra devam ettirirdi Ne güzel kız ayagına gelmis gibi.. evet aratıp bakmasıda uygunsuz bence acıkca söyleyin ama kontrol ettim gibi değil, denk gelsin.. :deli:

Bu yüzden erkelerin sosyal medya kullanmasini sevmiyorum evli erkelerin daha cok , hayir onlar yüzünden biz kadinlar paranoyak oluyoruz sürekli kontrol etme istegi doguyor insanda ...

yoksa bakip aldatmak isteyen her erkek yine yapar sosyal medya viz gelir tiriz gider

Yani eskileri aratmak neden? Ben 3 aydır ayrı olduğum eski sevgilimin sosyal medyasını bile aratmıyorum. Ki hayatımda kimse yok. Bana bu sağlıklı gelmiyor. Ya işsizlik ya takıntı durumu.

Ben olsam dimdirekt sorarım
Evlenicez diyorsunuz bu şüpheyle evlenmeyin

Cinsellik yaşadığı birini, halen aratıp, yoklama çekiyorsa, unutamamış veya tekrar beraber olmak için bir ışık bekliyordur.Güven duymadığınız biriyle, sakın evlenmeyin.Sizin yerinizde, karşı taraftaki kişi, yani erkek olsaydı. Kesinlikle olay çıkararak, ilişkiyi bitirir, kabullenmezdi.Sizde aynısını yapın.Devamlı Onu mu takip edip duracaksınız.Ne hali varsa görsün.

Yani açık açık sorsanız da ne diyecek ki? Evet sık sık aratıyorum merak ediyorum. Cinsel olarak da aklım kayıyor bazen diyecek hali yok. Eger bulusma kinusma yazisma gibi teşebbüsleri olmayacağından eminseniz, güveniyorsanız cok kurcalamayın. Sonucta gizlememiş ilişki yaşadığını. Adamı su anda suçlayacak birşeyiniz yok

Bana öyle geldi ki adamın aklında sadece cinsellik için bir araya gelmek düşüncesi var. Olsa da olmasa da cinsel çekim hissediyor gibi. Çok rahatsız edici. Ben sormadan duramazdım. Zaten normal bir şekilde de soramazdım kesin.

Yahu o gizli gizli bir kızı arttırmaya utanmıyor da siz telefonunu gizli gizli karıştırdığınıza mı utanıyorsunuz. Neden çekiniyorsunuz Sen telefonumu mu karıştırdın demesinden. Desin sizde evet evlenmeyi düşünüyoruz gizlimiz saklımız mı var instagramdan sen yokken kendi profilime bakacaktım bu kızı gördüm bir şey diyemedim sonrasında da hep baktım çünkü güvenim kırıldı emin olmaya çalıştım.sürekli bakıyorsun sonrasında da hep karıştırdım. Olacak şey mi bu benim yanımdasın bu kızın ne işi var aramalarında aklın ondaysa yoluna onunla devam et deyin. Olabilir bakabilir bu sizi sevmediğini göstermez zaten ama düzgün bir açıklama yapsın ve sizin tepkinizi görsün. Sizin tepkinizden korkup bile bakmayacaktır belki sizden korktu diye bakmıyor ben bunu istemiyorum kendi dürüst olsun diyorsanız da yani öyle bir dünya yok kusura bakmayın adam bir şey yapmamış merak duygusu ağır basmış bakmış arada bir demek ki adamın gizlisi saklısı olsa aramada kızı bırakmazdı herhalde. Silerdi. Hemen ayrılın şöyle böyle olayları bana çok mantıklı gelmiyor. Mükemmel insan yok. Herkesin bir kusuru var. Önemli olan bu kusurun büyüklüğü. Adam mesajlara cevap atsaydı istekli ayrıl bırak derdim kendi fikrimce. Öyle bir durum söz konusu değil abartmayalım bence. Ama gördüğünüzü belli edin. Ona göre davranıyorsa zaten değer veriyordur. Söyleyin kıskanırım hoşuma gitmez bir daha yapma deyin sizin demenizle yapmayacaksa bile en azından size değer veriyordur. Bu bile önemli. Hoşuna gitmez aman bakmayayım ne gerek var diyen adam zaten sevdiğine değer veriyordur. Evli değilsiniz. Olabilir bu tür bir şey bence çok abartmamak gerek.
Ben daha önceki evliliğimde aynen böyle bir olay yaşadım. O zaman da buraya konu açmıştım. Buradaki yorumlar çevremdekilerin yapacaklarından daha mantıklı geliyor.

evliliğimizin ilk zamanları eşimin bir kaç kişiyi arattığını gördüm bi de bizmki turizmci rusları filan aratıyor :confused: bu ne ya dedim kim bunlar delirdim evde tabi kendi de söledi ama ben de sonra öğrendim hepsi sıradan arkadaşlarıymış yani çok takılma aratabilir bizler de aratmıyo muyuz arada yapıyoruz. eşinin o kişiyi özlediğinden, istediğinden arattığını sanmıyorum öyle olsa sana evlilik teklifi etmek yerine ona ederdi.
Bazen şöyle oluyor. Bir kızdan güzelliği ya da seks ya da başka bir şeyden dolayı aklı kalıyor erkeklerin. Ama evlenecek kadar değil. Diğer taraftan evlenmeye uygun gördüğü kızla evleniyor ama sonra tatmin olamıyor. Evlilik biraz eskiyince de aldatma falan oluyor. Göz göre göre bu risk alınmaz. Ya böyleyse?

Yani açık açık sorsanız da ne diyecek ki? Evet sık sık aratıyorum merak ediyorum. Cinsel olarak da aklım kayıyor bazen diyecek hali yok. Eger bulusma kinusma yazisma gibi teşebbüsleri olmayacağından eminseniz, güveniyorsanız cok kurcalamayın. Sonucta gizlememiş ilişki yaşadığını. Adamı su anda suçlayacak birşeyiniz yok
Emin olamam ki.

Bana cok da absürt gelmedi.Bazen meraktan sacma sapan aramalar yapiyor insan.Mesaj atmamis.Kızın girisimini sonlandirmis.Cok da supheli gelmedi bana sevgiliniz.
Hadi kızın mesajından sonra düzgün davrandı bir iki kere de baktı diyelim. Orada kalması gerekiyordu. Zamanla unutur insan. Unutamıyor demek ki

Back
X