- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi elifelif1404
-
Karıştırmam da karıştırtmam da. Karıştırırsa da ciddi kavga çıkar.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Neye tepki gösterdiniz? Telefonunuzu kurcalamak istedi buna mı tepki yoksa siz kurcalamak istediniz izin vermediği için mi?Dun aksam kavga ettik 2 aylik beraberligimiz var bir kere bile bunun lafi gecmedi ilk defa dun aksam. Bende tepki gosterdim kavga ettik su an konusmuyoruz
Adamları aptal sanıyoruz sanırım. Hele ki sevgiliyken nasıl farkedilir ki. Yanına gelirken bir temizlik operasyonu yapılır olur biter.allah aşkına yani eşleriniz sevgilileriniz bir haltlar karıştırıyor olsa bunu telefondan silmez mi sizin göreceğinizi bile bile orada mı saklayacak? ben karıştırılmasını hoş karşılamıyorum ne o öyle annelerin çocuğunu kontrol etmesi gibi
aynen öyle ayrıca madem o kadar güvenemiyorsun ayrıl madem kardeşim neyin gadgetlığı bu ?Adamları aptal sanıyoruz sanırım. Hele ki sevgiliyken nasıl farkedilir ki. Yanına gelirken bir temizlik operasyonu yapılır olur biter.
Alnının ak olmasıyla alakalı bir durum değil ki bu.Herşey şeffaf olmalı bence...
Benim alnım ak, isterse alsın telefonumu ...... tövbe tövbee
Kendi açımdan bakıyorum. Telefon benim özelimdir. Arkadaşlarımla dedikodu yapmış olabilirim, ablamla annemle özel bir şeyler konuşmuş olabilirim, kuzenimle kadınsal mevzular hakkında mesajlaşmalarım olabilir. Bunları eşimin görmesini istemem. Ne münasebetle benim özel konuşmalarımı okuyabilir ki? Aynı şey onun için de geçerli. Ben onun özel alanına zorla kendimi müdahil edemem... Özel hayat sadece erkekle kadının arasında oluşan bir şey değildir.Yahuu pat diye arkadaşımın, sevgilimin telefonunu izinsiz asla elime almadım kurcalamadım fakat....
Ben izinle istediğim taktirde o telefonunu elime alıp bakmak isterim... (arkadaşı kasdetmiyorum burda tabiki)
Bu bence saygısızlık değil....
Özellikle sevgili ve eşler arasında bu gizemlik olmamalı...
Herşey şeffaf olmalı....
Kimseye güven yok arkadaşlar saygısızlık deyip geçmeyin hırsızlık yapmıyorsun sewdiğin adamın telefonunu izin isteyip alıyorsun bakıyorsun....
Olay bu!!
Ben içeriğini okumam ki watsap sayfasına girerim bakarım kimlerle konuşmuş..Alnının ak olmasıyla alakalı bir durum değil ki bu.
Biz watsuptan kızkıza geyik yaparız arkadaşlarla.Veya kardeşime kocamla alakalı sinirlendiğim birşey anlatırım.Veya kaynanamın dedikodusunu yapmışımdırolamaz mı?
Orası benim özel alanım,girmesin kimse
Olay burda özel şeyleri okumakta değil...Kendi açımdan bakıyorum. Telefon benim özelimdir. Arkadaşlarımla dedikodu yapmış olabilirim, ablamla annemle özel bir şeyler konuşmuş olabilirim, kuzenimle kadınsal mevzular hakkında mesajlaşmalarım olabilir. Bunları eşimin görmesini istemem. Ne münasebetle benim özel konuşmalarımı okuyabilir ki? Aynı şey onun için de geçerli. Ben onun özel alanına zorla kendimi müdahil edemem... Özel hayat sadece erkekle kadının arasında oluşan bir şey değildir.
Ben kesinlikle uygun bulmuyorum sevgiliyken de evlendiğimizden beri de hiç karıştırmadım benim telefonuma bakılması da beni çok rahatsız eder. Mesaj gelse bile eşime seslenirim mesaj geldi diye.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?