Telefon Karistirilmasi

telefon, çamaşır çekmecesi gibidir.. karıştırılmaz.. evli olmak kişisel alana girmek demek değildir..

Hiç kimsenin hiçbir sıfatla telefonumu karıştırmasından hoşlanmam, ben de hayatımda kimsenin telefonunu kurcalamadım. Şahsi eşyaların şahsi kalması taraftarıyım illa bir şey gizliyor olmak gerekmez. Ha telefonum da sürekli ortalık yerdedir, evdekilere güvendiğim için rahatça bırakabiliyorum.

allah aşkına yani eşleriniz sevgilileriniz bir haltlar karıştırıyor olsa bunu telefondan silmez mi sizin göreceğinizi bile bile orada mı saklayacak? ben karıştırılmasını hoş karşılamıyorum ne o öyle annelerin çocuğunu kontrol etmesi gibi

Adamları aptal sanıyoruz sanırım. Hele ki sevgiliyken nasıl farkedilir ki. Yanına gelirken bir temizlik operasyonu yapılır olur biter.

ben karıştırırdım evliyken. resimlerine bakardım bir de müziklerine. müzikler iyi oluyordu alışveriş için :)

Karistirmak icin tlf da karistiracak seyler olmasi lazim.

Biz de tlf gerektiginde bakariz, koyariz yerine.

Allah a sukur karisik seyler yok icinde ,

Bi de esim bisey yapacak olsa tlf da iz birakacak kadar saftrik degildir.

Bilg kurdudur karistirsam da bi ise yaramaz,

Yahuu pat diye arkadaşımın, sevgilimin telefonunu izinsiz asla elime almadım kurcalamadım fakat....
Ben izinle istediğim taktirde o telefonunu elime alıp bakmak isterim... (arkadaşı kasdetmiyorum burda tabiki)
Bu bence saygısızlık değil....
Özellikle sevgili ve eşler arasında bu gizemlik olmamalı...
Herşey şeffaf olmalı....
Kimseye güven yok arkadaşlar saygısızlık deyip geçmeyin hırsızlık yapmıyorsun sewdiğin adamın telefonunu izin isteyip alıyorsun bakıyorsun....
Olay bu!!

Herşey şeffaf olmalı bence...
Benim alnım ak, isterse alsın telefonumu ...... tövbe tövbee
Alnının ak olmasıyla alakalı bir durum değil ki bu.
Biz watsuptan kızkıza geyik yaparız arkadaşlarla.Veya kardeşime kocamla alakalı sinirlendiğim birşey anlatırım.Veya kaynanamın dedikodusunu yapmışımdırolamaz mı?
Orası benim özel alanım,girmesin kimse

ben telefonla konuşurken eşim konuştuğumun farkında olduğunda da kimle konuşuyorsun kimle diye soru sorar, her zaman da karıştırır. o ararken benim telim meşgulse. bana ulaştığında ilk sorusu 'kimle konusuyodun?' olur. normalde telefon karıştırmayı ya da karıştırılmasına karşıyım. ama eşim bana böyle davrandığı için bende beni anlaması için karıştırırım açıkçası. ama bunun yanlış olduğunu defalarca söyledim eşime.

Zaten surekli telefon karistirman, gecmis okuman gerekiyorsa guven problemin var demektir.''Neden hala iliski icindesin?'' diye sorarlar adama.
Kendine yakistiran yapsin. Ama boyle ucuz numaralarla ugrasmak yerine aile mahkemesinin yolunu tutmak daha mantikli ve huzur verici sanki.
Turk kadinlari bosanmayi cok gozlerinde buyutuyorlar. Insanlar ölüyor boşanma ne ki onca büyük acının yaninda?
Dunyaya bir kere geliyorsunuz surekli huzursuz olarak mi gecirmek istiyorsunuz tek yasam hakkinizi?

Kendi açımdan bakıyorum. Telefon benim özelimdir. Arkadaşlarımla dedikodu yapmış olabilirim, ablamla annemle özel bir şeyler konuşmuş olabilirim, kuzenimle kadınsal mevzular hakkında mesajlaşmalarım olabilir. Bunları eşimin görmesini istemem. Ne münasebetle benim özel konuşmalarımı okuyabilir ki? Aynı şey onun için de geçerli. Ben onun özel alanına zorla kendimi müdahil edemem... Özel hayat sadece erkekle kadının arasında oluşan bir şey değildir.

Ben içeriğini okumam ki watsap sayfasına girerim bakarım kimlerle konuşmuş..
Ama sayfayı açıp okumam...
Aslında olay şu, çekinmeden bana o telefonunu ben istediğim zaman veriyorsa benim için + bir durumdur...

Olay burda özel şeyleri okumakta değil...
O telefonunu hep cebinde tutmuyorsa, ortalık yerdeyse devamlı..
Ben zaten o derece o özele girmem ki..
Ve zaten benim gönlümü kazanmış olur bu davranışıylada...
Maksat burda herşeyin ortada olması ve saklamamak...

telefon karıştırmam,eşimde benim telefonumu karıştırmaz
ikimizin telefonu da ortadadır
hangimizin telefonu müsaitse alıp nete vs gireriz
ben karıştırmam ama karıştıranlara da bişey diyemem, çünkü herkes birbiriyle farklı ilişki yaşar

Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Ben kesinlikle uygun bulmuyorum sevgiliyken de evlendiğimizden beri de hiç karıştırmadım benim telefonuma bakılması da beni çok rahatsız eder. Mesaj gelse bile eşime seslenirim mesaj geldi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…