- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi elifelif1404
-
Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Saklamamak ayrı bişey, karıştırmak ayrı bişey. Bizim de telefonlarımız hep ortadadır, gerekirse arama cevaplarım ya da arama yaparım ama alıp da kiminle mesajlaşmış kiminle konuşmuş diye bakmam. Siz de o mesajlarda tanımadığınız bir isim görseniz açıp kontrol etmeyecek misiniz içeriği? Bu özele saldırı değil mi?Olay burda özel şeyleri okumakta değil...
O telefonunu hep cebinde tutmuyorsa, ortalık yerdeyse devamlı..
Ben zaten o derece o özele girmem ki..
Ve zaten benim gönlümü kazanmış olur bu davranışıylada...
Maksat burda herşeyin ortada olması ve saklamamak...
Bizim kadinlarda bir bosanma korkusu var haddinden fazla o yuzden bence. Erkege bagimli oldugumuza inanarak yetistiriliyoruz. Bana bu karistirma isi biraz da erkegi elinde tutmak icin yapiliyor gibi geliyor. Yani bir sey olursa pesinen fark edeyim de engel olayim, adam benle kalsin.aynen öyle ayrıca madem o kadar güvenemiyorsun ayrıl madem kardeşim neyin gadgetlığı bu ?
sonuna kadar katılıyorum ayrıca böyle yasaklamalar koydukça eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş oluruz adamın aklında yokken üstüne birde kısıtlamalar geldi mi allaah kimse tutamaz artıkBizim kadinlarda bir bosanma korkusu var haddinden fazla o yuzden bence. Erkege bagimli oldugumuza inanarak yetistiriliyoruz. Bana bu karistirma isi biraz da erkegi elinde tutmak icin yapiliyor gibi geliyor. Yani bir sey olursa pesinen fark edeyim de engel olayim, adam benle kalsin.
Insanlar canlari isterse aldatirlar ve sen buna oyle telefon karistirmayla falan engel olamazsin. Kimse de sevgilisi kiskanc diye aldatmaktan vazgecmez.
Bir de zaten o adami sen elinde tutmaya(!) kalksan ne olur? Adam elinden gitmis bile. Yani illa kolunda bir Natasa ile eve gelmesini mi beklemek gerek erkegin kicina tekmeyi basmak icin?
Su kiskancliga ayrilan mesai saglikli iliskiler kurmaya harcansa keske.Daha mutlu huzurlu bir toplum oluruz. :))
Aynen ''Sen benden iyisini bulamazsin'' modunda olmak en guzeli.sonuna kadar katılıyorum ayrıca böyle yasaklamalar koydukça eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş oluruz adamın aklında yokken üstüne birde kısıtlamalar geldi mi allaah kimse tutamaz artıkbir de bu kadar totosunu kaldırmasak şu adamların sonra kendilerini vazgeçilmez sanıyor garipler
gizli kıskanç olucaksın kaybetme korkusu olacak o zaman el üstünde tutuyorAynen ''Sen benden iyisini bulamazsin'' modunda olmak en guzeli.Bulamaz da gercekten.
İyi de canım, telefon sadece aradığımız numaralardan ibaret değil ki. Çok detaylı kullanıyoruz bu meretleri. Ne bileyim regl tarihimi not almışımdır, yapacağım bir supriz takvimde işaretlidir, tesettürlü arkadaşımın bana gönderdiği açık bir resmi vardır vs... Şeffaf olucam diye kimseyi hayatımın her alınana niye dahil edeyim ki. Evli değilim ben ama evli olsamda eşimle ilişkimin bir özeli olacağı gibi, yakın bir arkadaşımla ilişkimde bizim özelimizdir.Yahuu pat diye arkadaşımın, sevgilimin telefonunu izinsiz asla elime almadım kurcalamadım fakat....
Ben izinle istediğim taktirde o telefonunu elime alıp bakmak isterim... (arkadaşı kasdetmiyorum burda tabiki)
Bu bence saygısızlık değil....
Özellikle sevgili ve eşler arasında bu gizemlik olmamalı...
Herşey şeffaf olmalı....
Kimseye güven yok arkadaşlar saygısızlık deyip geçmeyin hırsızlık yapmıyorsun sewdiğin adamın telefonunu izin isteyip alıyorsun bakıyorsun....
Olay bu!!
Dun aksam kavga ettik 2 aylik beraberligimiz var bir kere bile bunun lafi gecmedi ilk defa dun aksam. Bende tepki gosterdim kavga ettik su an konusmuyoruz
şifreniz kilidiniz neyim yokmu? kaynın mesaj okuması nedir yahuKızlar benimde ayni dert sadece eşim karistirsa iyi gecen gün kv cekistirdim telefonda silmeyi unuttum unutup evime ciktim sen kaynim ne varsa oku kp anlatmis boyle boyle diye anliyacaginiz kitamet koptu
KGB ajani mi anam bunlar?Var sik sik degistirmeme rağmen buluyorlar
nasıl bulabiliyorlar ya ? o zaman size samsung s4 tavsiye ederim yüz tanıma kilidi var ben onu kullanıyorum benden başka kimse açamıyor kilidi ama sizinkiler böyleyse filmlerdeki gibi yüzünüzün kalıbını falan çıkarır herhaldeVar sik sik degistirmeme rağmen buluyorlar
Kriptolu telefon lazım arkadaşa. Tübitak satacakmış yakındaKGB ajani mi anam bunlar?
Kızlar benimde ayni dert sadece eşim karistirsa iyi gecen gün kv cekistirdim telefonda silmeyi unuttum unutup evime ciktim sen kaynim ne varsa oku kp anlatmis boyle boyle diye anliyacaginiz kitamet koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?