- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
bende sevmem ama aldığı zaman hoşlanmıyorum derim karşı taraf bırakır.
o tepkiye çok şey anlamdırılabilir. bir şeyler var gibi gibi
Ben evliyken de sevgiliyken de hiç böyle saklamaya gereksinim duymadım, eşim de öyle.
Başkası ne yazar bilmem,ben olsam ben de şüphelenirim.
Valla ben şüphelenırım kardeşim okadar !
Ben de pek telefon karıştırma meraklısı değilim. Bir - iki kere elime ya almışımdır ya da almamışımdır. Zaten o da vermezdi bana telefonunu. Ama elime aldığım zamanlardan birinde erkek arkadaşımın aylar önce bir iki günlüğüne başkasıyla konuştuğuna şahit olmuştum. Bilemedim ya.
Mahremiyetine aşırı önem veren biri değilse, büyük ihtimal gizlediği bir şeyler var.
Oo bu cok kötüymüş ya.. flortlesme olarak bi konusma mi acaba?
Evet flörtleşme tarzındaydı maalesef. Ben hep aksini düşünürdüm ama artık göstermiyorsa telefonu bir şey saklıyordur diye düşünmeye başladım. Tecrübe etmeden anlamıyor insan
Nedir ya bu telefonunu karistirayim falan bence cok itici. 5 senelik iliskin var hic karistirmadim hic karistirmaz. Zaten bisey ceviren adam uzakta rahat cevirir gelirken de ilk isi telefonu temizlemek olur. Ki beraber bakmislar. Bakmasalardi bisey olabilir derdim ama belli ki cocuk da benim gibi boyle hareketlerden hoslanmayanlardan.
Benim de telefonumda gizlenilcek birşey yok ama bende anneme babama vermek istemem mesela. Kişilik yapısından da olabilir, birşeyler sakladığından da olabilir
Bunu anlamanin bir yolu yok sanıyorum
Bence yok.. Adamın aklından geçeni bilemeyiz.
Bir dahaki sefere gizlediği şeyleri silip şifreleyip, bulunacak birşey de bırakmayabilir. Belkide bulunacak kötü birşey zaten hiç yoktur.
benim hayatımdaki insan telefonunu benden saklarsa suphelenirim sen o telefonu koy ortaya herseyim ortada gir bak mesajı ver zaten kurcalamam ama sakladıgı an vardır birseyler
erkek arkadaşım askere giderken telefonunu vermişti, bir kere bile bakmadım (ki mesajları vs. duruyordu).
"birey"lerin mahremiyeti diye bir şey var. çift olmak demek yapışık olup birbirinizin ağzında yaşamak değil.
Eyvah eyvah.. e peki ne yapmali bu kiz boyle bir seyin olup olmadığını anlamak icin?
Yani dedigim gibi uzak sehirlerdeler nasıl bakabilir.
Bir de telefon göstermemesi yeni bir sey degilmis, sadece arkadasm yakin zamanda sordugunda boyle biseyle karsilasmis öncesinde telefon karıştırma konusu yokmus gündemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?