Telefon karıştırma derdi

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhabalar hanımlar, sizi pek sevgili bir arkadaşım ve derdi için rahatsız ediyorum. :)

Bu arkadaşımın bikaç yıllık-sanırım 3- bir iliskisi var ve bizim gibi uzun mesafe ilişkisi yaşıyorlar.

Bir gün buluştuklarında telefonunu istiyor, hani ver de bir karıstırayım resimlerini falan diye şakayla karışık öylesine söylüyor. Ama sevgilisi inanılmaz bir tepki vermiş, ses tonuyla bakışlarıyla sinirlendigi apacık ortadaymış. Niye istiyorsun olmaz falan demis. Arkadasım da anlayamamış o an sonra da gel beraber bakalim resimlerine o zaman demis. Sevgilisiyle birlikte bakmışlar ama diyor ki hali tavrı cok rahatsız-tedirgin oldugu yönündeydi.

Daha sonra da ara ara tekrar istemis yine aynı tepkiyle karşılasmış. Tartışmaya götürmüş konuyu ama yine de izin vermemiş bakmasına. Sebep olarak da ben sevmiyorum hickimseye izin vermiyorum diyormuş. Yani bir de evlilik düşünen bir çift bunlar. Ben de gördüğüm kadarıyla cocuk cok aşık kıza.

Arkadasıma sordugumda baska süpheli hicbir hareketi yokmuş. Yani ben biyere kadar anladım hani hic hoslanmadigi bir şey olabilir tepki verebilir. Ama kız gitgide paranoyaklaşmaya başladı, kesin bir sey var diyor. Cocuk da yemin ediyormus yok senin kizacagin hicbir sey diye.

Burada da neler neler okuyoruz, size danışalım dedim ben. Kız göz göre göre salak yerine konulsun istemem asla.

Yani bana göre inada bindirmistir dedim ama bi türlü ici sogumuyor kızın. Sizce nedir durum?

bende sevmem ama aldığı zaman hoşlanmıyorum derim karşı taraf bırakır.
o tepkiye çok şey anlamdırılabilir. bir şeyler var gibi gibi

Ben de pek telefon karıştırma meraklısı değilim. Bir - iki kere elime ya almışımdır ya da almamışımdır. Zaten o da vermezdi bana telefonunu. Ama elime aldığım zamanlardan birinde erkek arkadaşımın aylar önce bir iki günlüğüne başkasıyla konuştuğuna şahit olmuştum. Bilemedim ya.

Valla ben şüphelenırım kardeşim okadar !

Oo bu cok kötüymüş ya.. flortlesme olarak bi konusma mi acaba?

Mahremiyetine aşırı önem veren biri değilse, büyük ihtimal gizlediği bir şeyler var.

Of of.. ben inat yapmıştır diye düşünüyordum aslında. Bitek ben böyle düşünüyorum galiba. Yani aslında birbirlerinden pek birsey gizlemezler bildigim kadarıyla. Mahremiyetine önem verir mi vermez mi bilemiyorum. Ama yani ikisi birbirine cok açıklar her konuda.

Oo bu cok kötüymüş ya.. flortlesme olarak bi konusma mi acaba?

Evet flörtleşme tarzındaydı maalesef. Ben hep aksini düşünürdüm ama artık göstermiyorsa telefonu bir şey saklıyordur diye düşünmeye başladım. Tecrübe etmeden anlamıyor insan

Evet flörtleşme tarzındaydı maalesef. Ben hep aksini düşünürdüm ama artık göstermiyorsa telefonu bir şey saklıyordur diye düşünmeye başladım. Tecrübe etmeden anlamıyor insan

Eyvah eyvah.. e peki ne yapmali bu kiz boyle bir seyin olup olmadığını anlamak icin?
Yani dedigim gibi uzak sehirlerdeler nasıl bakabilir.

Bir de telefon göstermemesi yeni bir sey degilmis, sadece arkadasm yakin zamanda sordugunda boyle biseyle karsilasmis öncesinde telefon karıştırma konusu yokmus gündemde.

Nedir ya bu telefonunu karistirayim falan bence cok itici. 5 senelik iliskin var hic karistirmadim hic karistirmaz. Zaten bisey ceviren adam uzakta rahat cevirir gelirken de ilk isi telefonu temizlemek olur. Ki beraber bakmislar. Bakmasalardi bisey olabilir derdim ama belli ki cocuk da benim gibi boyle hareketlerden hoslanmayanlardan.

Benim de telefonumda gizlenilcek birşey yok ama bende anneme babama vermek istemem mesela. Kişilik yapısından da olabilir, birşeyler sakladığından da olabilir

Arkadaşım oylesine demis ama cok sert bir tepki ile karşılasnca anlam verememis. Yoksa 3 yıl bakmayan insan niye durduk yere bakmak istesin ki.
Bu arada resimlere bakmışlar whatsappa falan bakmak istediginde tamam tamam deyip almis telefonu.

Ben de kac yıllık sevgilimin telefonunu karistirmam o da istemez, ama işte sanki çocuğun hareketleri biseyi ifade mi ediyor diye kız taktı kafayı

benim hayatımdaki insan telefonunu benden saklarsa suphelenirim sen o telefonu koy ortaya herseyim ortada gir bak mesajı ver zaten kurcalamam ama sakladıgı an vardır birseyler

erkek arkadaşım askere giderken telefonunu vermişti, bir kere bile bakmadım (ki mesajları vs. duruyordu).
"birey"lerin mahremiyeti diye bir şey var. çift olmak demek yapışık olup birbirinizin ağzında yaşamak değil.

Bence yok.. Adamın aklından geçeni bilemeyiz.

Bir dahaki sefere gizlediği şeyleri silip şifreleyip, bulunacak birşey de bırakmayabilir. Belkide bulunacak kötü birşey zaten hiç yoktur.

Yani evet aslında kendi kendini yiyip bitirmekten baska bir sey degil bu. Gizli hicbir sry kalmıyor sonuçta

benim hayatımdaki insan telefonunu benden saklarsa suphelenirim sen o telefonu koy ortaya herseyim ortada gir bak mesajı ver zaten kurcalamam ama sakladıgı an vardır birseyler

Aynen katılıyorum.

Ben de erkek arkadaşım icin bu fikirdeyim, karıstırmam etmem ama herkesin farklı düşüncesi.. ben icini rahatlatmak istiyorum arkadasımın aslında ama sanirim bu şüphe icinde kalicak surekli

Ya hu biz kadınlar da örneğin whatsapp gruplarından akşama kadar geyik yapıp, bir sürü saçma sapan foto atmiyo muyuz birbirimize? İnan ki o fotoları konuyu okumadan galeriden bakan kişiler "bunlar ne be?" şeklinde düşünebilir. Hele ki erkek muhabbetleri bu gruplarda daha bi alengirli oluyo. O yüzden yanlış anlayıp işkillenmeye gerek yok bence. En azından simdilik. Bir diger husus da, çiftler birbirinin telefonunu deşmemeli. Özel alanlar bırakmalı. Bu korkuyla ilişki yasanmaz ki. Diyelim ki aldatacaksan inan ki buna engel olamazsın. Öğrenirsen çekip gidersin. Hicbir şey gizli kalmaz.

Benim başıma geldi diye herkese olacak diye bir şey yok sonuçta, ben de ilk göstermediği zaman üstüne gitmemiştim olağan bir şey olarak gelmişti. Ama gördükten sonar çok güvensiz oldum, artık o da saklamıyor benden telefonunu. Ki ben de bakmıyorum. O zamanlarda da bakmıyordum dediğim gibi 1-2 seferlik öylesine bir şeydi benim telefonuna bakmam. Bir şey yakalamak amacıyla bakmıyordum. Arkadaşın çok üstüne gitmesin yine de belki çocuğun huyu oyledir boşuna kavga ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…