Telefon karıştırma derdi

Canim erkeklerin izledikleri seyler varya onlari indiriyorlar. Ve genelde kayitli unutuyorlar internet gecmisinde vs. Ondan cekinen erkeklerde var. Ondan dolayi tlf vermiyorlar.

Ben olsam bende tepki gösterirdim, telefon karıştırmakta ne demek? Arkadaşın resmen 'bakim beni aldatıyo musun kontrol etcem' demek istemiş. Ne kadar ayıp. Tedirgin olmuş olması illa aldatiyor anlamında olmak zorunda değil, belki adamın kendine ait özel fotolari var veya nebilim. Sevgilim benden istese bende kizarim.

Bende telefonumu asla vermem ve almaya calistiginda kavga cikaririm. Coguna gore bu tavir "birseyleri gizleme hali" olarak adlandirilsada asil sebep benim bu olaydan hoslanmiyor olmam :) Telefon lazimsa vereyim fakat karistirmak, kurcalanmak icin isteniyorsa bu benim gozumde guvensizlik ve hata arayisidir, haz etmem

Bana gelmez öyle özel hayattır bilmem nedir.
Erkek arkadaşıyla özel konuşması varsa okumam o başka ama telefonu isteyince vermeyecek falan bana gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…