Telefon karıştırma derdi

Hic bi zaman suphelenme yapmaz demem zaten herkes herseyi yapabilir ama sadece hoslanmiyo da olabilir. Eger arkadasin cok rahatsiz oluyosa konuyu hic acmasin son geldiginde guzelce konussun aklima cok sey geliyo 1 kere ac beraber bakalim icin rahatlasin ben de karistirma meraklisi degilim ama tepkin merak etmeme neden oluyo diye.

Kaç yıllık evliyiz, bir kere bile birbirimizin telefonunu karıştırmadık. Arayan olduğunda ekrana bile bakmayız.
Özellikle ben annem dahi olsa alsın karıştırsın istemem. Dokunmatik telefonlar yanlış bir işlem yapar, gıcık olduğum birini arar vs.
İlla altında bir şey çıkacak değil.
Şuna dikkat etsin, yanındayken telefonu sessize alıyor mu? Kapatıyor mu? Bunlar önemli.

İki ucu çok açık bir konu. Bir şeyler saklıyor olabilir de olmayabilir de.Durduk yere günah almayalım kimsenin.
Fakat illa birşeyler var diye düşünülmesin, bazı erkekler bunu kadının kendisine güç gösterisi olarak algılıyorlar.Yani kendi özel alanına giren yabancı gibi,hadsizlik gibi algılıyorlar.bunun psikolojide vardır bir adı.
eğer sevgilisi çok tepki veriyosa, arkadaşın da çok kafaya taktıysa ne yapıp yapıp o telefona gizlice göz atmanın yolunu bulacak.başka çare yok.

sevgilim benim telefonuma karıştırmak amaçlı bakarsa rahatsız olurum.
ben de onun rahatsız olacağını düşünerekten gerekmedikçe pek elime almam telefonunu. (uzak mesafeli ilişki yaşıyoruz)
sevgilimle bir keresinde konuştugumuzda; beni şüphelendirecek hareketlerde bulundurma ben senin telefonunu karıştırmak istemiyorum dedim çünkü.
sonuç olarak telefonuna bakmam, ama birisini aramam ya da mesaj atmam gerekirse atarım. telefonu masanın üstünde durur, mesaj gelince sen bak istersen vs der.
arkadaşınızın sevgilisi telefonunu saklıyor mu?

şu an eşimin ver telefonuna bakacağım demesi bana da güvensizlik gibi gelir ama çok da tepki göstermem
sonuçta sakladqığım bişey yok
bu çocuk neden bu kadar tepkili ki
ben de şüphelenirdim

Biri ver telefonunu karistirayim diyosa once kendine guvenmiyodur sonra da karsi tarafa. Psikolojisi duzgun olmayan insanlarla da ugrasmamak lazim enerjini dusururler insanin bos yere

Telefonumu karıştıran ınsan bence ayrılmak için veya tartışmak için açık arayan insandır..

Artı bana guvenmıyordur..

Direk gozumden duser bu hareketiyle..bizde de telefonlara el surulmez..

Heh ben de aynı seyi soyledim. Hatta dedim ki yani bir erkek arkadası özel bir sorununu, yahut cinsel organindaki bi sorununu anlatmis olabilir bunu da görmeni istemiyordur. Ikna oluyor gibi oluyor sonra yine ayni düşünceler..

Ya işte kötü bir durum. Sizin icin de.. allah kolaylık versin.

Ya öyle de ne biliyim kendime yapılmış olsa "sen bana guvenmiyor musun hic!" Diye kızabilirdim sevgilime. Ama iste bir yandan da aldatma durumu varsa da simdi kızı bosu bosuna olmadığına ikna etmek de istemiyorum

Sessize almıyormuş ama titreşimdeymiş ya da seslide. Ama sessizde olmuyormus hiç. Yani ben ikisini de tanıyorum aslında, birbirlerini aldatacak bir cift değil ama belli olmaz elbette..

Aslında cok ısrar etsem karıstırtır ama bu sefer de onu kırmak istemem bir sey yoksa diyor. Bir de tabi bisey varsa da silip gelme ihtimali var diyor. Amaan ne biliyim her ihtimali tutup karsıma cıkarıyor cevap veremiyorum :) ama sey demişti konuşmamız bitince whatsappa girmiyor bir daha, olup olmadık saatlerde ya da benle konusmadiginda online olmuyor demisti. O tepkisinden sonra çocuğu mercek altına yatırdı da

Yok saklamıyormuş. Zaten hicbir hareketi yokmus cocugun supheye düşüren, sadece bu tepkiden sonra arkadasımin huzuru kaçtı.

şu an eşimin ver telefonuna bakacağım demesi bana da güvensizlik gibi gelir ama çok da tepki göstermem
sonuçta sakladqığım bişey yok
bu çocuk neden bu kadar tepkili ki
ben de şüphelenirdim

Yani benim erkek arkadasım da sey demisti herkesin bir özel alanı olmalı, benim arkadaslarımla konuşmalarini ya da senin konusmalarini bilmek zorunda degiliz. Ben de durum boyle olmali. Tepki verince isler karıştı ama arkadasmda
Bi erkek telefonunu sakliyorsa o telefonda saklanacak bisey vardır yani gayet net

Evet varmıs ama erkek muhabbetiymiş, baska bir kız vs yok asla demiş. Ama benim erkek arkadaslarımla olan erkek muhabbetini bilmeni istemiyorum demis. Hani aralarnda küfürlü konusmalar geciyormuş. Bilmiyorum ya çocuk yeminler etmiş küfürden baska hic kizacagin bir sey yok diye.
Ama sanırım vesvese pesini bırakmıyor arkadasımin. Ben bile guvendim cocuga aslinda. :)

Erkek kafası, ne düşündü de vermek istemedi bilemem ama benden istense kendime saygısızlık gibi algılarım ve vermem. Gizlediğim birşey olduğundan falan değil, hoşlanmam yani, sonuçta hayatımdaki insan da bana güvenmiyorsa benim onunla işim olmaz.

Bence de ama işte herkesin fikri farklı. :)

Ben de vermem telefonumu. Sevgilimden de hiç istemedim. Ver fotolarina bakayım falan ne bileyim itici bence.

Ben de vermem telefonumu. Sevgilimden de hiç istemedim. Ver fotolarina bakayım falan ne bileyim itici bence.

Yani o an nasil resimler çekilmiş falan diye bakacaktır büyük ihtimalle. He ben de hoslanmam o ayrı bir sey.
Sanırım bekleyip görmekten başka bir sey kalmayacak arkadasıma, hem belki bu sürede de sakinlesebilir huzura kavusur. :) ben ikisine de güveniyorum zaten

Çok tatlısın ama bu arkadaş sen olabilirmisin acaba :))

Ne zaman arkadaslarım icin bir konu açsam aynı cümle geliyor. :) beni burda kimse tanımiyorken niye kendim olduğunu saklayayım ki.
Ama değilim, ben böyle bir şüpheye düşsem bu ruh halinde yazmazdm sanıyorum. Allah da yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…