- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Hic bi zaman suphelenme yapmaz demem zaten herkes herseyi yapabilir ama sadece hoslanmiyo da olabilir. Eger arkadasin cok rahatsiz oluyosa konuyu hic acmasin son geldiginde guzelce konussun aklima cok sey geliyo 1 kere ac beraber bakalim icin rahatlasin ben de karistirma meraklisi degilim ama tepkin merak etmeme neden oluyo diye.Arkadaşım oylesine demis ama cok sert bir tepki ile karşılasnca anlam verememis. Yoksa 3 yıl bakmayan insan niye durduk yere bakmak istesin ki.
Bu arada resimlere bakmışlar whatsappa falan bakmak istediginde tamam tamam deyip almis telefonu.
Ben de kac yıllık sevgilimin telefonunu karistirmam o da istemez, ama işte sanki çocuğun hareketleri biseyi ifade mi ediyor diye kız taktı kafayı
Ya hu biz kadınlar da örneğin whatsapp gruplarından akşama kadar geyik yapıp, bir sürü saçma sapan foto atmiyo muyuz birbirimize? İnan ki o fotoları konuyu okumadan galeriden bakan kişiler "bunlar ne be?" şeklinde düşünebilir. Hele ki erkek muhabbetleri bu gruplarda daha bi alengirli oluyo. O yüzden yanlış anlayıp işkillenmeye gerek yok bence. En azından simdilik. Bir diger husus da, çiftler birbirinin telefonunu deşmemeli. Özel alanlar bırakmalı. Bu korkuyla ilişki yasanmaz ki. Diyelim ki aldatacaksan inan ki buna engel olamazsın. Öğrenirsen çekip gidersin. Hicbir şey gizli kalmaz.
Benim başıma geldi diye herkese olacak diye bir şey yok sonuçta, ben de ilk göstermediği zaman üstüne gitmemiştim olağan bir şey olarak gelmişti. Ama gördükten sonar çok güvensiz oldum, artık o da saklamıyor benden telefonunu. Ki ben de bakmıyorum. O zamanlarda da bakmıyordum dediğim gibi 1-2 seferlik öylesine bir şeydi benim telefonuna bakmam. Bir şey yakalamak amacıyla bakmıyordum. Arkadaşın çok üstüne gitmesin yine de belki çocuğun huyu oyledir boşuna kavga ederler.
Hic bi zaman suphelenme yapmaz demem zaten herkes herseyi yapabilir ama sadece hoslanmiyo da olabilir. Eger arkadasin cok rahatsiz oluyosa konuyu hic acmasin son geldiginde guzelce konussun aklima cok sey geliyo 1 kere ac beraber bakalim icin rahatlasin ben de karistirma meraklisi degilim ama tepkin merak etmeme neden oluyo diye.
Kaç yıllık evliyiz, bir kere bile birbirimizin telefonunu karıştırmadık. Arayan olduğunda ekrana bile bakmayız.
Özellikle ben annem dahi olsa alsın karıştırsın istemem. Dokunmatik telefonlar yanlış bir işlem yapar, gıcık olduğum birini arar vs.
İlla altında bir şey çıkacak değil.
Şuna dikkat etsin, yanındayken telefonu sessize alıyor mu? Kapatıyor mu? Bunlar önemli.
İki ucu çok açık bir konu. Bir şeyler saklıyor olabilir de olmayabilir de.Durduk yere günah almayalım kimsenin.
Fakat illa birşeyler var diye düşünülmesin, bazı erkekler bunu kadının kendisine güç gösterisi olarak algılıyorlar.Yani kendi özel alanına giren yabancı gibi,hadsizlik gibi algılıyorlar.bunun psikolojide vardır bir adı.
eğer sevgilisi çok tepki veriyosa, arkadaşın da çok kafaya taktıysa ne yapıp yapıp o telefona gizlice göz atmanın yolunu bulacak.başka çare yok.
sevgilim benim telefonuma karıştırmak amaçlı bakarsa rahatsız olurum.
ben de onun rahatsız olacağını düşünerekten gerekmedikçe pek elime almam telefonunu. (uzak mesafeli ilişki yaşıyoruz)
sevgilimle bir keresinde konuştugumuzda; beni şüphelendirecek hareketlerde bulundurma ben senin telefonunu karıştırmak istemiyorum dedim çünkü.
sonuç olarak telefonuna bakmam, ama birisini aramam ya da mesaj atmam gerekirse atarım. telefonu masanın üstünde durur, mesaj gelince sen bak istersen vs der.
arkadaşınızın sevgilisi telefonunu saklıyor mu?
şu an eşimin ver telefonuna bakacağım demesi bana da güvensizlik gibi gelir ama çok da tepki göstermem
sonuçta sakladqığım bişey yok
bu çocuk neden bu kadar tepkili ki
ben de şüphelenirdim
Bi erkek telefonunu sakliyorsa o telefonda saklanacak bisey vardır yani gayet net
Erkek kafası, ne düşündü de vermek istemedi bilemem ama benden istense kendime saygısızlık gibi algılarım ve vermem. Gizlediğim birşey olduğundan falan değil, hoşlanmam yani, sonuçta hayatımdaki insan da bana güvenmiyorsa benim onunla işim olmaz.
Ben de vermem telefonumu. Sevgilimden de hiç istemedim. Ver fotolarina bakayım falan ne bileyim itici bence.
Çok tatlısın ama bu arkadaş sen olabilirmisin acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?