Babası evde zaten, çocuk bakmak sadece kadınların görevi değil. Nasıl ki anne çocukla tek kalabiliyorsa, baba da kalabilir.Ayrıca çocuk kaç yaşında bırakıp çıkmışınız
Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye..
Telefonu elinden aldı diye eşofmanı yırtan bi babayla kalmasın bence böyle bi gündeBabası evde zaten, çocuk bakmak sadece kadınların görevi değil. Anne nasıl ki çocukla tek kalabiliyorsa baba da kalabilir.
Kayınvalideyi aramadım canım. Neyi hakledebiliriz ki genel olarak telefon benden saklanıyor. Bu sefer de böyle olduBşy saklıyordur orası ayrı. Ama niye hemen annenizi kv nizi vs arama gereği duydunuz ki. Bi halledeydiniz önce kendiniz meseleyi
Ben de bunu bilemiyorum nasıl buluruz bunun imkanı yok gibi saklıyor çünküTelefonu diyelim ki aldınız ve bu hiç hoşlanmadığı bir durum.
Saklayacak birseyi olmayan ama prensip olarak telinin alınmasından hoşlanmayan biri bu tepkiyi vermez. Sinirlenir al bak ama bunun ikincisi olmayacak der. Esofman yırtacak seviye çok aşırı bence.
Sakladığı kesin birseyler var nasıl bulursunuz bilmiyorum.
Al bak sonra ver diyip de sonra sinirlenseydi belki evet diyelim ki yorum okuyordu açıp gösterirdiBen de eşimin telefonu lazımsa alırım ama hiç paniklemedi bugüne kadar. Sadece 1 kere panikledi o da arkadaşlarımla sürpriz planlıyormuş yüzü gözü bir değişti ben de anlamadım ne olduğunu. Ne oldu? Dedim yarın görürsün dedi ve gördüm
Kesin bir iş çeviriyor eşiniz. Eğer benim karşılaştığım durumda fevri olsaydım al bak derdi elime verirdi telefonu.
Diyelim ki ondan hoşlanmadı evet yine de göstersin sonra tepki koysun. Genel olarak telefon saklamasıTelefonu alış şeklinizden hoşlanmamış olabilir ama bu kadar tepkinin, zorla almanın altında mutlaka vardır bir şeyler.
Telefonla tuvalete kadar giriliyorsa her daim yastık altındaysa kaç yıllık evlilikte hala şifre bilmiyorsan. Rezil olduğumu düşünmüyorum az bile oldu yetti artıkEşim benim telefonu mu benden izinsiz alsa bende kızarım ya . gizlice karıştırmak nedir şüphelendiğiniz bisey yoksa?
Benim özelimdir yani o alet . telefonumu karıştırarak mı güvenecek bana ?
Evden çıkıp herkesi aramak doğru bi fikir değil bakın dönmüşsünüz eve kendınızı rezil etmeyin .
Bunun nedenini düşünemedim o kafayla7 yaşındaki oğlunuz neden telefon için bağırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?