Telefon olayı

Başta kurcalamak niyetinde değildim deli danaya dönünce vermedim orda bir teferruatı kaçırmışsınız bu telefon benden hep saklanıyor

Başta kurcalamak niyetinde değildim deli danaya dönünce vermedim orda bir teferruatı kaçırmışsınız bu telefon benden hep saklanıyor
Ama onu belirtmemişsin o zaman sıkıntı vardır ama yine göstererek cozemezsin ki gizliden bakman lazım.Umarim düşündüğünüz gibi olmaz diyelim ne diyelim bilemedim

Telefonla tuvalete kadar giriliyorsa her daim yastık altındaysa kaç yıllık evlilikte hala şifre bilmiyorsan. Rezil olduğumu düşünmüyorum az bile oldu yetti artık
Nie döndünüz eve o zaman madem guvenınız yok kaç senedir neyi beklediniz nie çocuk var bu evlilikte . Yani güven yoksa aldattığını düşünüyorsanız alın karşınıza aç şu telefonu açmıyorsan gidiyorum de , al çocuğu sabah çık evinden şimdi annenize üzüldüm yani kadın durduk yere sıkıntılandı evliliğinizi geniş gözden geçirin başından beri böyleyse 7 yaşında çocuk var diyorsunuz demek ki huyu budur

Telefonum yastık altında uyurum hele şu deprem olayından beri özellikle 3-4 senedir tuvalete de götürürüm banyoya da götürürüm yanımdan ayırmıyorum eşim şifre mi bilmez sormaz
Şimdi ben eşimi aldatıyor muyum

kızar öfkelenir al telefonu ne halt edersen et , bu terbiyesizliğini unutmayacağım derdi. kesinlikle bir halt yiyor, aldatma olmazö, cinsel içerikli video izler, birinin fotoğraflarına bakıyordur, sizin hakkınızda birisiyle konuşuyordur.

Öncelikle şunu diyeyim de içimde kalmasın. Nasıl ki muazzam bir gecenin ardından eşi dostu arayıp bilgi vermiyorsanız lütfen kavga edince de milleti aramayın. Evlilikler iki kişiliktir.
Çocuğunuzun telefon için ağlaması da başka bir sorunu göstermekle beraber eşinizin telefon alınınca panik olması çok da hayra alamet gibi durmuyor.

Diyelim ki ondan hoşlanmadı evet yine de göstersin sonra tepki koysun. Genel olarak telefon saklaması
Eşin istiyorsa telefonunu da verirsin, şifresini de söylersin. Bunu sakınmayı normal bulmuyorum ben. Durup durup telefon karıştırmakta normal değil ama arada bir gizliliğin olmaması lazım.

Erkekler bizler gibi detay düşünmezler. Sizin bu yaptığınızı bir erkek yapıyorsa bir şey muhakkak vardır. Net. Şifre nasıl bilinmez ki? Ben de bunu anlamıyorum. Çünkü dünyanın binbir türlü hali var eşiniz telefonunuza erişemeyecek mi yani?

Aynı şey değil

Erişmesin mümkünse ablamın annemin banka hesapları bende . Özel fotoğraflar var kapalı hanım arkadaşların ev oturmasında açık çekindiklerimiz hepsi bana guvenıyor vebal . Eşimde bunu bildiğinden bilmez zaten gerçi açıp koysam da dönüp bakmaz

Ben de tam bunları kastettim hepsi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…