Telefon olayı

Bu kadar yırtındığına göre kesin bir haltlar karıştırıyor ve konuştugu kadın falan varsa mesaj gelicek diye tutuşuyodur

Çok üzüldüm sakladığı bir şeyler vardır evet. Belki bir mesaj, bir görüntü. Yoksa bu kadar abartı tepkiler vermezdi. Yalnız boşanacak mısınız onu düşünün öyle ardına düşün bence. Boşanmayacaksanız boşverin

Sorun gerçekten bumu? İnanızmazsınız. Çocuk bu bağırabılır.

evet benim sorum bu. ne soracağımızı ya da merak edeceğimizi size danışmak zorunda olduğumuzu hiç sanmıyorum. ve 7 yaşındaki çocuk normal şartlar altında laftan anlamalı ve telefon için bağırıyor olmamalıydı.

telefona olan bu derece hassasiyet normal değil, uykusundan uyanıp takip ediyorsa sıkıntı, ben hoşlanmam böyle muhabbetten, ben eşimin telefonuna dokunmam oda benimkine dokunmaz ama ortada olur, birşeye bakilacaksa bakılır kimsede delirmez...
Esinde problem var, artık telefonu alsan da temizdir, o dk vermeyip kapatacaktin kendini odaya.

Tam alıp banyoya koşacakken panter gibi atladı

İyi de eşiniz neden alıp fotoğraflara girsin? Eşim hiç galerime girmez. Mesajlarıma girmez. Sadece kendi telefonu evde nereye girmiş diye arar beni o kadar. Mesaj gelmişse bakmaz. Ama ben bakarım eheeheheh çünkü ona öyle lak laka yapacak arkadaşı çevresi yoktur. Sevmez. Seviyelidir. Biz kadınlar öyle değiliz her şey yazıp konuşuyoruz fotoğraf atıyoruz sonuçta.
Alamıyorum canım hemen uyanıyor anlıyor
Uyuduktan 20 dk sonra en derin uykudur uyanıyorsa adam kesinlikle bir şey yapıyor. Bu zamana kadar nasıl durdunuz şaştım kaldım?

Ben girer demedim ki açsam da bakmaz zaten dedim . Sizinde dediğiniz gibi dünyanın binbir türlü hali var aileminde hesabları var . bilmesin sahip çıksın telefonuna oğlundan caldırsın iş hattından arasın kendını bende böyleyim işte naparsın:)

Niye cocukmu vR bu evlilikte sen şuan hamile ve eşinden belliki eminsin ama bikac sene sonra ne olacagindan eminmisn şaka gibi

Niye cocukmu vR bu evlilikte sen şuan hamile ve eşinden belliki eminsin ama bikac sene sonra ne olacagindan eminmisn şaka gibi
Yok ben ölüsüne güvenmem

evliliğin başından beri yıllardır dediği için dedim . Evliliğin başından bana salak dese ben yine çocuk yapmazdım çok büyük şeylere lüzum yok hakaret bile yeterli piskolojik şiddet ıcın .bide her aldatılana yorum yapınca yorumlara gidip sen nie çocuk yaptın kocanın ne olacağı belli mi diyecek olursak burdaki kadınların hiç biri yorum yapmasın o zaman kimsenın garantisi yok yani bu durumda .

Bür şey saklıyor olabilir evet AMA benim cebimden de çat diye telefonum çekilip alınsa sinir olurum, hayırdır derdin ne derim, hatta karşımdaki bunu dalgaya alırsa yükselirim de. Çocuğun yanında böyle saçma bi itiş kakışa gerek var mıydı? Şüpheniz varsa gizliden takip edersiniz yani, yaptığınız şey çocukça.
Bir diğer konu kocanızla olan tartışmanızı annenize anlatmanız. Anne-baba kocaya, koca da anne-babaya kötülenmez, şunu bir öğrenin artık. Vakti gelir sizi anlattıklarınızdan vururlar. Evcilik oyunu değildir evlilik, her küstüğünüzde ailenize yetiştirmeyin olan biteni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…