Bundan anladığınız o mu o anda gidecek yerim yoktu sonrası için ister olsun ister olmasın şükürler olsun kendi ayağımın üzerine basacak maddi gücüm varGecmis olsun mis gibi aldatilmissiniz. Kimse sadece telefonunun alinmasindan hoşlanmadi diye esinin üstünü başini yirtarak telefonu almaz.
1 saat disari cikarak teldeki her şeyi temizleme firsati da vermiş olmuşsunuz bundan sonra daha dikkatli olur siz de cok kurcalamayin gurbettesiniz ya gidemiyorsunuz sonra.
Ne varsa silmiştir canımSakladığı bir şey varmı bilemem ama o anın siniriylede yapmış olabilir.Simdi siz gözünün içine baka baka telefonu alıp giderseniz bir dahakine şifre koyulmuş bulabilirsiniz.Sifresini biliyorsanız gece uyudugundan emin oldugunuz bir zaman alacaksınız ve baktıktan sonra programlarında kapatip hiç ellenmemis gibi birakacaksiniz.O telefonu bir daha ele gecirmeni lazım icinizin rahat etmesi için.İkincisi en ufak şeyde aileleri karıştırmayın.ailelerde işin içine girince olay içinden çıkılmaz bir hale geliyor
Eğer bir şey varsa mutlaka bir şeyler bulursunuz fotoğraflardan çop kutusuna bakın, haritalardan gün gün nereye gitmiş bakabilirsiniz,Ayrıca uygulamalar kısmından silinmiş uygulamalarida kontrol edebilirsiniz.bu bir ikincisi ise bir şey buldunuz diyelim hemen kıyameti koparmayin.bir kaç gün daha kontrol etmek lazım.Oldu bir delil buldunuz kendi telefonunuza atmayı unutmayın.olay çok saptirilir.mufettis gadget gibi oldum valla her bir yerleri arar tararımNe varsa silmiştir canım
Haritalar kısmını bana öğretebilir mısınız nasıl bakılacagınaEğer bir şey varsa mutlaka bir şeyler bulursunuz fotoğraflardan çop kutusuna bakın, haritalardan gün gün nereye gitmiş bakabilirsiniz,Ayrıca uygulamalar kısmından silinmiş uygulamalarida kontrol edebilirsiniz.bu bir ikincisi ise bir şey buldunuz diyelim hemen kıyameti koparmayin.bir kaç gün daha kontrol etmek lazım.Oldu bir delil buldunuz kendi telefonunuza atmayı unutmayın.olay çok saptirilir.mufettis gadget gibi oldum valla her bir yerleri arar tararım
+1Ben eşimi çok seviyorum aldatmam söz konusu bile olamaz ama sizin yaptığınızı yapsa ben de hemen telefonumu almak isterim. Bi kere telefon kişisel alanım ve o sırada bir şey yaparken alınırsa çok sinirlenirim yani. Bence konuyu içinizde çözmeden ailelere yansıtmak kötü olmuş. Siz yine de izlersiniz bi süre sakince.
Ay ne çok övmüssun eşini ya tamam en mükemmel senin eşin.Erişmesin mümkünse ablamın annemin banka hesapları bende . Özel fotoğraflar var kapalı hanım arkadaşların ev oturmasında açık çekindiklerimiz hepsi bana guvenıyor vebal . Eşimde bunu bildiğinden bilmez zaten gerçi açıp koysam da dönüp bakmaz
Bundan sonra ne yapacaksınız? Delil mi toplayacaksınız? Diyelim delilleri topladınız. Boşanacak mısınız?Haritalar kısmını bana öğretebilir mısınız nasıl bakılacagına
Uygulamalar kısmından silinen programı nasıl görebilirim
Gece telefonu yastığın altında uyuyormuş, zaten uyurken de telefonu komple kapatıyormuş. Sadece sinirlense bence de makul ama telefonuyla tüm ilişkisini okuyunca pek normal gelmedi bu kadar kaçırması.+1
Sonunda ben gibi düşünen biri.
Ben de sinirlenirim mesela, hiçbir halt karıştırıyor değilim, Allah korusun zaten ama telefonum benim en özel eşyam; el koyar gibi, suçlar gibi tavırlara çok kızardım, çeker alırdım yani ben de.
Konudaki adamı bilemiyorum, işkillenilecek şeyler yaptıysa bile telefonu böyle elinden çekiştirerek falan bi yere varamaz konu sahibi.
Sizin bilmenizi istemediği şeyler vardır telefonda yoksa bu kadar atağa geçmenin bir manası olamaz.İyi akşamlar akşam akşam evde kıyamet kötü resmen. Eşim elinde telefon bir taraftan bişeyler yapıyor bir taraftan maç izliyor tv den. Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye.. Ben de yarı şaka karışık eşimin eşofmanının cebinden telefonu aldım bu arada onun telefonuna elimi bile süremem. Çocuk gülsün sussun diye odanın içinde dört döndü ver telefonumu ver telefonumu diye ama görmelisiniz nasıl kıvranıyor vermedim o kadar kıvranmasına akşam veremedım çünkü almasın diye telefonu sütyenimi içine koydum. Odadan çıkıp kurcalayacaktım telefonu. Mümkün mü önüme set oldu asla odadan çıkmama izin vermiyor bu şekilde yarım saat cebelleşmek. Vermeyeceğim diyince koşarak yakamdan içeri soktu nasıl bir hışımla o telefonu aldı anlatamam eşofmanın yakası yırtılmış. Öyle mi dedim ne saklıyorsunki bu derece atağa geçtin. Bişey sakladığım Yok maç izliyordum bilmem ne ordan yorum okuyordum... Ne saklayacağım senden vs. Telefonu kaçırdığın için böyle oluyorum dedi.. Çok sinirlendim bu kadar yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ve evden çıktım. Nereye gideceğim ki gurbetteyim olmasam saniye durmayacaktım. Gururumdan arkadaş çevreme de bişey söyleyemem. Gittim bir kafede biraz soluklandım. Annemi aradım haliyle o da çok sinirlendi ama yok aldatma yoktur yok şudur yok budur.. Annesini arayacaktım ne diyecek benim oğlum haksız mı diyecek dıye aramadım. O ara mesaj üstüne mesaj eve gel ben biley yapmadım bilmem ne yarım saat bir saat derken eve döndüm odaya kitledim kendimi ve buraya yazdım
Eşiniz tv izlerken telefonla uğraşıyorsa siz nasıl eşofmanının cebinden telefonu aldınız?İyi akşamlar akşam akşam evde kıyamet kötü resmen. Eşim elinde telefon bir taraftan bişeyler yapıyor bir taraftan maç izliyor tv den. Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye.. Ben de yarı şaka karışık eşimin eşofmanının cebinden telefonu aldım bu arada onun telefonuna elimi bile süremem. Çocuk gülsün sussun diye odanın içinde dört döndü ver telefonumu ver telefonumu diye ama görmelisiniz nasıl kıvranıyor vermedim o kadar kıvranmasına akşam veremedım çünkü almasın diye telefonu sütyenimi içine koydum. Odadan çıkıp kurcalayacaktım telefonu. Mümkün mü önüme set oldu asla odadan çıkmama izin vermiyor bu şekilde yarım saat cebelleşmek. Vermeyeceğim diyince koşarak yakamdan içeri soktu nasıl bir hışımla o telefonu aldı anlatamam eşofmanın yakası yırtılmış. Öyle mi dedim ne saklıyorsunki bu derece atağa geçtin. Bişey sakladığım Yok maç izliyordum bilmem ne ordan yorum okuyordum... Ne saklayacağım senden vs. Telefonu kaçırdığın için böyle oluyorum dedi.. Çok sinirlendim bu kadar yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ve evden çıktım. Nereye gideceğim ki gurbetteyim olmasam saniye durmayacaktım. Gururumdan arkadaş çevreme de bişey söyleyemem. Gittim bir kafede biraz soluklandım. Annemi aradım haliyle o da çok sinirlendi ama yok aldatma yoktur yok şudur yok budur.. Annesini arayacaktım ne diyecek benim oğlum haksız mı diyecek dıye aramadım. O ara mesaj üstüne mesaj eve gel ben biley yapmadım bilmem ne yarım saat bir saat derken eve döndüm odaya kitledim kendimi ve buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?