Telefon olayı

Sakladığı bir şey varmı bilemem ama o anın siniriylede yapmış olabilir.Simdi siz gözünün içine baka baka telefonu alıp giderseniz bir dahakine şifre koyulmuş bulabilirsiniz.Sifresini biliyorsanız gece uyudugundan emin oldugunuz bir zaman alacaksınız ve baktıktan sonra programlarında kapatip hiç ellenmemis gibi birakacaksiniz.O telefonu bir daha ele gecirmeni lazım icinizin rahat etmesi için.İkincisi en ufak şeyde aileleri karıştırmayın.ailelerde işin içine girince olay içinden çıkılmaz bir hale geliyor

Bundan anladığınız o mu o anda gidecek yerim yoktu sonrası için ister olsun ister olmasın şükürler olsun kendi ayağımın üzerine basacak maddi gücüm var

Ne varsa silmiştir canım

Cidden çocuğunuz neden telefonu istiyordu? 7 yaşında bir çocuğun böyle tutturması beklenmez çünkü, hayır dersin anlar. Oyun falan mı oynar babasının telefonunda?

Ne varsa silmiştir canım
Eğer bir şey varsa mutlaka bir şeyler bulursunuz fotoğraflardan çop kutusuna bakın, haritalardan gün gün nereye gitmiş bakabilirsiniz,Ayrıca uygulamalar kısmından silinmiş uygulamalarida kontrol edebilirsiniz.bu bir ikincisi ise bir şey buldunuz diyelim hemen kıyameti koparmayin.bir kaç gün daha kontrol etmek lazım.Oldu bir delil buldunuz kendi telefonunuza atmayı unutmayın.olay çok saptirilir.mufettis gadget gibi oldum valla her bir yerleri arar tararım

Haritalar kısmını bana öğretebilir mısınız nasıl bakılacagına
Uygulamalar kısmından silinen programı nasıl görebilirim

Benim ve eşimin telefonu ortadadır.
Telefon şifrelerimizi biliriz.
Allah korusun deprem oluyor, hastalık vs tüm şifreler güncellendikte birbirimize anında atatız.

Diyeceğim o ki birşey çeviren kendini kaybetmiß gibi ortada eşinizin yaptıklarını yapar.

Valla aldatma sadece kadınla olmuyor, erkeği oluyor, fantezisi oluyor, köle sahibe ilişkisi neler var neler +18 video bağımlılığı…

O telefonda bişeyler mutlaka vardır.

Google haritalardan geçmişim gibi bir şey olması lazım zaten yan taraftaki üç noktaya basarsanız orda bakar bulursunuz uygulamalarda aynı şekilde ayarlarda uygulamalarım ve silinmiş uygulamalar var biraz karıştırın bulursunuz.

+1
Sonunda ben gibi düşünen biri.
Ben de sinirlenirim mesela, hiçbir halt karıştırıyor değilim, Allah korusun zaten ama telefonum benim en özel eşyam; el koyar gibi, suçlar gibi tavırlara çok kızardım, çeker alırdım yani ben de.
Konudaki adamı bilemiyorum, işkillenilecek şeyler yaptıysa bile telefonu böyle elinden çekiştirerek falan bi yere varamaz konu sahibi.

Ay ne çok övmüssun eşini ya tamam en mükemmel senin eşin.

Haritalar kısmını bana öğretebilir mısınız nasıl bakılacagına
Uygulamalar kısmından silinen programı nasıl görebilirim
Bundan sonra ne yapacaksınız? Delil mi toplayacaksınız? Diyelim delilleri topladınız. Boşanacak mısınız?
Evlendiğinizden beri adam böyle imiş. 8 sene geçmiş...7 yaşında bir çocuk var. Şüpheye düşüp delil toplama girişiminde bile bulunmamışsınız. Telde şifre var,yanında götürüyor, kapatıyor vs.diyorsunuz. Ben gerekirse telefondan anlayan( şifre kıran,kapalı telefonu açan ) biri ile anlaşırdım. Bir şekilde o telefonu açar içine bakardım.
Siz boşanmak istemiyorsanız bir 8 sene daha gözünüzü yumun. Çünkü fiziksel olarak aldatmıyorsa bile gayri ahlaki şeyler izlediği gün gibi ortada.
Bu kadar telefon bağımlılığı çok fazla.
Sizin bosanacağınızı düşünmüyor. Bundan sonra kocan delil karartma da daha dikkatli olacaktır.

Gece telefonu yastığın altında uyuyormuş, zaten uyurken de telefonu komple kapatıyormuş. Sadece sinirlense bence de makul ama telefonuyla tüm ilişkisini okuyunca pek normal gelmedi bu kadar kaçırması.

Koca adam neden bu kadar panikliyor kesin altında bir şey var. İş çevirmiyorsam bu kadar paniklemem. Ama küçükvçocuğun da telefon diye tutturması da doğru değil. Bu kadar alıştırmamak lazım.

Eşinizin o anlık tepkisi sizin hareketinize gıcık olduğu için normal olabilir evet ama bugüne kadar adam zaten telefonuyla ilgili bir sürü şüpheli hareket yapmış, gece tel kapatmak filan, genelinde sıkıntı var zaten, bugüne kadar sıkıntı yapmamış olmanız biraz tuhaf.

Sizin bilmenizi istemediği şeyler vardır telefonda yoksa bu kadar atağa geçmenin bir manası olamaz.

Eşiniz tv izlerken telefonla uğraşıyorsa siz nasıl eşofmanının cebinden telefonu aldınız?

Siz yillardir evlisiniz adam hep saklamis bir kere bile bakmamissiniz kesin ya aldatiliyorsunuz yada baska boktan biseyler var. Nasil kabullenebildiniz bunu? Gece yatarken kapatmak yastık altina koymak bir gun esim telefonu vermek istemese olay cikarirdim sizin gozyummaya niyetiniz varmis

Bu kadar tepki normal değil yakalanacağından korktuğu birşeyler var demekki.Şimdi önlemini almış silmiştir al bak diye tutuşturur elinize yakında.Zeki bir adam değilse bi yerde çuvallar takipte kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…