Telefon olayı

Kadına kocan seni aldatıyor pisliğin teki demediğim için kusura bakmayın . Boşansın kurtulsun ne diyim

Açıklamasını aynen yazıyorum size telefonunun elinden alınmasından hoşlanmıyormuş.Evet ben de belki hoşlanmam ama saklamam şifremi çocuklar da o da bilir ortadadır mesela
Pijama yırtacak kadar ne var peki

Sonra sakinleşince verdi mi telefonu size al bak diye ?

Ne diyorsunuz siz ya önceki söylediklerinizi şimdi mi çürütüyorsunuz. Şuan bu dediğiniz ne öyle ne de böyle aslında.
Ben size demiyorum kafayı mı yediniz demiş ya . Ne diyeyim eşiniz üstünüzü yırtmış gogsunuzden telefonu almış gurbetteyım gidecek yerim yok demişsiniz eve dönmüşsünüz ne diyeyim boşa kocanı at çık mı diyeyim gece gece . al karşına konuş sabah da kararını ver işte

İstemedim bir saat geçti aradan zaten
Yok yok mide bulandırır bu iş bak telefonu aldın o an sinirlendi diyelim ama evden gittin bu sebeble döndügün de sana al bak istersen düşündüğün şey değil di dese neyse

Nasıl çözersin bilmem ama kurt düştü bir defa içine

Konu sahibi eşiniz sizi aldatıyorsa boşanacakmısınız madem ben size sorayım kendı söylediklerinizi çürütecek misiniz

oturup sakinleştik telefonu bidaha istemedim diyip devam mı edeceksınız üstünüzü yırtan adamla evliliğinize ?

Telefonla tuvalete kadar giriliyorsa her daim yastık altındaysa kaç yıllık evlilikte hala şifre bilmiyorsan. Rezil olduğumu düşünmüyorum az bile oldu yetti artık
Telefonun şifresini bilmemek nedir çok net o telefonu kırardım nasıl sabrediyorsunuz çok ilginç gerçekten burada okuyorum şok oluyorum eşim benden telefonunu saklasın şifresini bilmeyim benim için boşanma sebebidir.

Sakinleştiğimi kim söyledi size

İstersen bakabilirsin dedi bakmadım bilerek o anda ne varsa silindi zaten neye bakabilirim

Ben böyle yaparım şöyle yaparım dediniz ya benim yaptıklarımı doğru bulamadınız ya ben ona nazaran yazdım onları

Ben böyle yaparım şöyle yaparım dediniz ya benim yaptıklarımı doğru bulamadınız ya ben ona nazaran yazdım onları
Ben sizin sonraki yazdıklarınıza da cevap verdim ama dimi evet sonradan yorumlara ekleme yapmışsınız haklısınız die .

Eşlerin birbirlerinin telefonlarını karıştırmasına ve kurcalamasına karşıyım ama adam resmen gel o telefonu benim kafamda kır diyor. Şifre, gizleme saklama, kaçırma falan kesin bir haltlar yediğiniz kanıtı bence ama önemli olan bundan sonra nasıl bir yol izleyecek olmanız.

Bu arada şunu da belirtmek isterim öyle bir şeyini daha önce hiç yakalamadım ya da yakalayamadım

Gecmis olsun mis gibi aldatilmissiniz. Kimse sadece telefonunun alinmasindan hoşlanmadi diye esinin üstünü başini yirtarak telefonu almaz.
1 saat disari cikarak teldeki her şeyi temizleme firsati da vermiş olmuşsunuz bundan sonra daha dikkatli olur siz de cok kurcalamayin gurbettesiniz ya gidemiyorsunuz sonra.

Bu arada şunu da belirtmek isterim öyle bir şeyini daha önce hiç yakalamadım ya da yakalayamadım
Eşini al karşına ve tavrını koy güvenini sarstığını sana karşı saygısızlık yaptığını ve artık bu olaydan sonra onun tepkisi yüzünden şüphelendiğini anlat .

Ama ben olsam şimdilik sesimi çıkarmaz yemiş gibi devam ederdim ama o telefonun o farkına varmadan içinden geçerdim varsa aldatma kanıt toplar mahkemede kaba etinden içeri sokardım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…