Telefon Sapığı

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Kızlar bir kaç hafta önce telefon sapığı dadandı; tam sapık mıdır onuda bilemiyorum, açıyorum ay yanlış numara diyip kapatıyo. İlk aradığında olabilir dedim yanlış numara çevrilebilir sonuçta. Daha sonra bir iki gün önce tekrar aradı, ilk arıyor yarım saat bir saat sonra tekrar arıyor. Ve son olarak bu gün tam üç kere aradı!!!Toplamda 8 kere aramış bu süre zarfında. En sonunda "bir daha bu numarayı ararsan numaranı savcılığa veririm" dedim, " tamam ya yanlış numara" diyip suratıma kapattı. Fakat çok tedirgin oldum :50: Elim ayağım titriyor daha önce hiç başıma gelmemişti. Size sormak istediğimse bir daha arasa ne yapmalıyım ? Çözüm savcılıksa bunun prosedürü nedir ?

Yok ne kadını yaşlı başlı şiveli bi adam sesi kart bir ses üstelik

Kartoloz herif canı sıkılıyor herhalde!!!
Eğer tekrar ararsa ya baban falan açsın, ya da gerçekten git karakola bu numaranın seni rahatsız ettiğini söyle şikayetçi ol..

Babama açtırmayı düşündüm aslında ama onu huzursuz etmeye çekindim birde zaten br iki gündür göyle üst üste arıyor. Yani ben hiç ihtimal vermedim başta yaşlıda bi adam sesi gelince bilemiyodur filan dedim. Karakola girip direk diyince ilgilenirlermi ki hiçde girmedim :(

Bi zamanlar bana da olmuştu. Birisi arıyor, açınca kapatıyordu. Mesaj attım, çaldırdım geri dönmedi bende takmadım. Bu bi süre böyle devam etti. Sonra bir gün açtım "Efendim" dedim. Karşıdan bi kadın sesi "Songüüüllll" dedi. "Yanlış numara, ben songül değilim" dedim. "Tamam" dedi kapattı. Sonra 4-5 kez devam etti ve bende birinde sinirlenip kadına bağırdım. "Burda songül mongül yok, yeter artık yaa aradığınız numaraya dikkat edin" dedim. "Tamam yaa" dedi kapattı. :57: Sonra uzun bi süre aramadı. Aradan 1 yıl geçti, okuldayken baktım bi numara arıyor ama hiç yabancı değil. Açtm yine aynı ses " Songüüülll" dedi bu sefer sakince "Songül değilim ben, lütfen artık yanlış aramayın" deyip kapattım. O günden beri ne arayan var ne soran.
:102: :102:

Bence sende bi müddet bekle, eğer hala devam ederse o zaman şikayet et derim ben. :40:

Tedirgin olacak ne var,neden tedirgin oldun ki ?
Özelden mi arıyo ?
Açmazsan aramaz bi daha

Babama açtırmayı düşündüm aslında ama onu huzursuz etmeye çekindim birde zaten br iki gündür göyle üst üste arıyor. Yani ben hiç ihtimal vermedim başta yaşlıda bi adam sesi gelince bilemiyodur filan dedim. Karakola girip direk diyince ilgilenirlermi ki hiçde girmedim :(

Savcılığa vereceğim deyince aramamış bir süredir sanırım.
Ama ararsa git karakola bu numara beni rahatsız ediyor de onlar gerekeni yaparlar canım

Bende başta olabilir yanlış filan diye bekledim bugun 3 kere aradı ya insan 3 kerede yanlış numara ararmı çok tedirgin oldum birde cep değil ev numarası

Savcılığa vereceğim deyince aramamış bir süredir sanırım.
Ama ararsa git karakola bu numara beni rahatsız ediyor de onlar gerekeni yaparlar canım

Biraz önce aradı zaten bilmiyorum bir daha ararmı :( öyle bağırınca adama elim ayağım titredi sinirmlerim bozuldu . Teşekkür ederim bakalım bir daha ararsa gitmeyi düşünüyorum gerçekten

Açmasamda arıyor bugun sabah aradı efendim dedim sert bi sesle ay diyip kapattı ikinciye aradı açmadım az öncede üçüncüye arıyor

Hiç açma,çalsın çalsın dursun
Bi süre sonra sıkılır o pislikte başkalarına sarar

Savcılık hiç bir şey yapmıyor, ki bunun için dosya bile tutmazlar tehdit yok, küfür yok
Birçok telefonda numara engelleme var bir araştır ya da erkek arkadaşına açtırıp eşimi rahatsız etmeyin vs işe yarıyabilir

Savcılık hiç bir şey yapmıyor, ki bunun için dosya bile tutmazlar tehdit yok, küfür yok
Birçok telefonda numara engelleme var bir araştır ya da erkek arkadaşına açtırıp eşimi rahatsız etmeyin vs işe yarıyabilir

Telefonumda numara engelleme diye bişey yok :( Sevgilime açtırmam ya babama açtırırım ama onlarıda huzursuz etmek istememiştim en iyisi bi daha ararsa babama açtırayım ben

Bu savcılık bir durum değil.
Tedirgin olacağın bir durum olduğunuda sanmıyorum.
Aylar önce biri kadın biri erkek iki kişi birkaç numaradan sürekli beni arayıp ayyy yanlış tamam tamam diyerek kapıyordu ama sürekli.
Açma.
Ya da aç bir erkek açsın basın küfürü..
Nedense(!) bu tür olaylarda telefonu bir erkek açınca aramalarbıçak gibi kesiliyor.

Ay siz böyle anlatınca halamın başına gelen bi olay geldi aklıma:D

Kadının biri halamı arayıp duruyomuş, Hasanı ver diyomuş.. Halam Hasan diye biri yok yanlış numara diyip kapattıktan sonra yine arka arkaya birkaç kez arayıp Hasanı ver demiş.

Halam en sonunda Hasan öldü demiş :)) Bi daha arayan olmamış :D

Teşekkür ederim kızlar. Tedirginliğim daha önce karşılaşmamış olmamdan, birde sesimi yükseltince elim ayağım titrer :50:

Back
X