- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
kızlar eşim çok kıskanç biridir o yüzden numaramı değiştirdim ve çok yakın kişilerde var sadece numaram. Ilk evlendiğimiz sıralarda eşim gece nöbetteyken 1.30 sıralarında biri aradı açtım bi kız uyudun mu dedi bende uyumadım da sen kimsin tanıyamadım dedim sen zeynep değilmisin dedi yok değilim yanlış aradınız dedim nerelisin sen dedi sanane nereli olduğumdan dedim tamam sana mesaj atmıştım onu sil dedi kapattı sonra gelen mesaja bi baktım işte canım ben pınar bugün muratla seviştik uyumadıysan anlatacam fln yazmış ben direk sildim mesajı sonra kız arka arkaya bi kaç kere daha aradı açmadım sonra yine mesaj atmış k. Bakmayın yanlış oldu iyi geceler fln yazmış.
Aradan 2 ay geçti dün yine eşim nöbetteydi gece yine aynı saatte baktım numara arıyo açtım aynı kız uyudun mu dedi uyumadım sen kimsin dedim dur sesin gelmiyo mesaj atacam dedi kapattı mesaj atmış canım ben pınar uyudun mu yazmış sonra da sen zeynepsin demi yazmış ben bişey yazmadım kız geri aradı bende ben zeynep değilim dedim sen kimsin o zaman adın ne diyo adımı napacan dedim nerelisin dedi sen nerelisin dedim izmitliyim dedi iyi bende istanbulluyum sen geçende aradın bu şekilde yeter artık rahatsız etme evliyim bak eşimle aramda sorun olur dedim abla o zaman sende bayansın senle konuşsam sonra bi daha aramam dedi tamam dedim eşin duyuyomu konuştuklarımızı dedi yok duymuyo dedim ben seviştimde onu anlatacaktım dedi yine. Bende sert çıktım tabi arama beni bi daha eğer bi kez daha ararsan bu sefer eşime söylerim senin için kötü olur dedim kız ses tonunu hiç bozmuyo sen kaç yaşındasın da diyo hala bende tekrar söylüyorum beni bi kez daha arama dedim kapattım telefonu.
Arayan erkek olsaydı mutlaka söylerdim ama kız olduğu için eşime söylemedim şimdi bu şekilde anlatsam numarayı değiştirecek hiç kimseye verdirmicek numaranı dağıtıyolar diye ama anlamadığım şey ikisinde de eşim nöbetteyken aradı ve bi insanın iki kere aynı hatayı yapacağını sanmıyorum hele bide seviştim onu anlatacam demesi fln tuhaf (artık seviştiğinin neyini anlatacaksa :44: )acaba biri beni mi işletiyo anlamadım ama öyle olsa 2 ay geçmişti söylerlerdi arayan bendim fln diye. Eşime söylesem mi onuda bilemedim :44:
Kızlar eşim çok kıskanç biridir o yüzden numaramı değiştirdim ve çok yakın kişilerde var sadece numaram. İlk evlendiğimiz sıralarda eşim gece nöbetteyken 1.30 sıralarında biri aradı açtım bi kız uyudun mu dedi bende uyumadım da sen kimsin tanıyamadım dedim sen zeynep değilmisin dedi yok değilim yanlış aradınız dedim nerelisin sen dedi sanane nereli olduğumdan dedim tamam sana mesaj atmıştım onu sil dedi kapattı sonra gelen mesaja bi baktım işte canım ben pınar bugün muratla seviştik uyumadıysan anlatacam fln yazmış ben direk sildim mesajı sonra kız arka arkaya bi kaç kere daha aradı açmadım sonra yine mesaj atmış k. bakmayın yanlış oldu iyi geceler fln yazmış.
Aradan 2 ay geçti dün yine eşim nöbetteydi gece yine aynı saatte baktım numara arıyo açtım aynı kız uyudun mu dedi uyumadım sen kimsin dedim dur sesin gelmiyo mesaj atacam dedi kapattı mesaj atmış canım ben pınar uyudun mu yazmış sonra da sen zeynepsin demi yazmış ben bişey yazmadım kız geri aradı bende ben zeynep değilim dedim sen kimsin o zaman adın ne diyo adımı napacan dedim nerelisin dedi sen nerelisin dedim izmitliyim dedi iyi bende istanbulluyum sen geçende aradın bu şekilde yeter artık rahatsız etme evliyim bak eşimle aramda sorun olur dedim abla o zaman sende bayansın senle konuşsam sonra bi daha aramam dedi tamam dedim eşin duyuyomu konuştuklarımızı dedi yok duymuyo dedim ben seviştimde onu anlatacaktım dedi yine. bende sert çıktım tabi arama beni bi daha eğer bi kez daha ararsan bu sefer eşime söylerim senin için kötü olur dedim kız ses tonunu hiç bozmuyo sen kaç yaşındasın da diyo hala bende tekrar söylüyorum beni bi kez daha arama dedim kapattım telefonu.
Arayan erkek olsaydı mutlaka söylerdim ama kız olduğu için eşime söylemedim şimdi bu şekilde anlatsam numarayı değiştirecek hiç kimseye verdirmicek numaranı dağıtıyolar diye ama anlamadığım şey ikisinde de eşim nöbetteyken aradı ve bi insanın iki kere aynı hatayı yapacağını sanmıyorum hele bide seviştim onu anlatacam demesi fln tuhaf (artık seviştiğinin neyini anlatacaksa :44: )acaba biri beni mi işletiyo anlamadım ama öyle olsa 2 ay geçmişti söylerlerdi arayan bendim fln diye. Eşime söylesem mi onuda bilemedim :44:
Valla böyle bir şeyi eşine söylesen kızmakta haklı olur arkadaşım. Numarasını engelleseydin ya direkt neden konuşuyorsun tanımadığın insanlarla her türlü saçmalık, pislik çıkar altından huzurun kaçar, engelle bence detay vermeden söyleyebilirsin biri aradıı iki kez kapadım yüzüne falan diye. Yani bir de bilgi veriyorsun hakkında İstanbulluyum filan diye ben olsam korkarım kız bile olsa belli olmaz neden uğraştığı.
Telefonumda numara engelleme yok canım olsa engelleyecektim. İstanbulla da hiç alakam yok zaten. İlk aradığında ertesi günü eşim geldiğinde söyledim gece bi kız aradı sesi kötü geliyodu sen zeynepmisin fln dedi sonra yanlış oldu kusura bakma dedi fln dedim tabi diğer kısmı söylemedim. Oda bişey demedi çünkü anlattığımda anormal bişey yoktu. Bende dedim kız mutlaka yanlış aramıştır diye çünkü sesi de kötü geliyodu sanki ağlıyo gibi. Dün yine arayınca şüphelendim ben kız bi daha aramam rahatsız etmem dedi bi kez daha ararsa eşime söylerim zaten
Eşinize mutlaka söyleyin ama içimden bir ses eşinizin nöbette olduğunu bilen bir arkadaşınız arıyor diyor
Eşim ikisindede eşim nöbetteyken aramasına şaşırmışsın ama eşin 2 ayda birmi nöbette oluyor.Diğer nöbette olduğu günler aramıyorsa tamamen tesadüf.Manyağın biri kafa bulmuş.Telefonların gelen numarayı engelleme özellikleri var.
e bunu söylemenizde ne gibi bi sakınca var ki, sıradan bi konuşma içinde anlatılabilecek bi durum bu. Sonuçta sizi arayan bayan bunun da kıskançlığı olmaz heralde. Neden çekiniyorsunuz ?
Eşim 3 günde 1 gece nöbetinde oluyo. Telefonumda yok ama müşteri hizmetlerini arayıp bi soracam engelletebiliyomuyum diye
Benimde seneler önce başıma böyle bir olay geldi. Üniversitede öğrenciydim yaz tatili olduğu için memleketteydim. O sene öğrenci evine çıkacaktık. Bir arkadaş okulun olduğu şehirdeydi ve önden ev bakıyordu. Bir gün telefon çaldı arkadaşın no su bende kayıtlı değil telefona yetişemedim mesaj attım x sen misin ben gizzemksk kontürüm yok geri dönemiyorum diye. Kimse aramadı neyse dedim. Akşama mesaj geldi o numaradan ben pervin işte şurada yaşıyorum falan diye.
Ben geri mesaj attım sizi tanımıyorum yanlışlık oldu kusura bakmayın diye. Kız sürekli mesajla rahatsız etmeye başladı arada çağrıda atıyordu ama aramıyordu. Neyse sonra başka bir numarada çağrı bırakmaya mesaj atmaya başladı selam falan diye başladı. Sonra kız bana mesaj atmış numaranı erkek kardeşimede verdim diye. Ben iyice sinirlendim tabi. Şikayet edeceğim sizi diye bir mesaj yolladım. Kız tekrar mesaj atmış tripli tripli ilk mesajı sen atmıştın bana aşkolsun diye. Ondan sonra bir daha aramadı mesajda atmadı.
çünkü eşim çok takıntılı biri. Şuan sadece 4 arkadaşımda var numaram söylesem numaranı onlar veriyo der değiştirir bi daha hiç kimseye verdirmez numaramı oyüzden çekiniyorum biraz yoksa başka çekindiğim bişey yok tabi
Bilemedim ki .numaram sadece 15 kişide var zaten bunun 11 tanesi aileden 4 tanesi kız arkadaşım ve bütün tanıdıklarım eşimin ne kadar takıntılı kıskanç biri olduğunu bilir yani böyle bişeye cesaret edemezler. Kızın sesi aşırı derecede abimin eşinin sesine benziyo hatta telefonu ilk açtığımda o sandım abimle tartıştılar bişey oldu oyüzden aradı sandım ama o olsa şimdiye kadar söylerdi ben işlettim seni diye bilemedim ki
ben sana bişiy diyimmi
eşine bu akşam anlat çünki ben kıskanç erkeklere asla güvenmem
yani bana paranoyak diyebilisin ama belkide eşin denetiyor seni
bakalım eşim bana anlatıcakmı diye ben bu konu kılı kırk yararım
akşam anlat cnm ne olcakkı erkek olsada söyle ....
Bilemedim ki .
Eşinize söyleyin bir daha ararsa savcılığa şikayet edeceğim sizi deyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?