- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
eşimin yapacağını sanmıyorum çünkü numaramı hiç kimseye vermez ve öyle konuşturacağı hiç bi kız yok akrabalarında da öyle bi kız yok ama tedirgin oldum bi insan sevişse bile niye arayıp anlatma gereği duysun ki anlamadım
Telefonunuz çok mu eski artık nerdeyse tüm telefonlarda engelleme var ama tel yapamıyorsa bağlı olduğunuz hattın müşteri temsilcisini arayıp yine engelletebilirsiniz. En olmadı eşinize söyleyeceksiniz evde olduğu gün arayacak bir güzel söyleyeceğini söyleyecek arayamaz bence ama eşinizin hep nöbetine denk gelmesi saçma. Ben olsam baya bir kızardım tanımadığım kişiye eh hadi anlat demezdim bu ona cesaret verir yani tanındık biri gibi geldi bana da ama engelletemezseniz mutlaka eşinize söyleyin. Olmadı numaranızı değiştirin. Arayan bayan zaten sizin ne suçunuz olabilir.
ne bileyim canım geçen bana bir mesaj geldi seni seviyorum fallen dieee isim yok no yok 42258 bilmem ne yazıo
allahımmm delircem sölesimmi sölemesemmi benımkine yok ne olursa olsn sölicem dedim
benimkiymiş nasıl gülüyooo
sev...me konusuna gelince ne ruh hastaları var gene az konuşmuş
bende anlamadım ki bu kız nerden çıktı nerden etti durduk yere. İlk başta yanlışlık olmuştur fln dedim ama 2. kez olunca da şüphelendim
Telefonlarda bazen bi program yükleniyor mesela erkeksen kız yapıyor sesini kızsan erkek yapıyor..Yakın arkadasımın bi amcası vardı o birini işletiyordu adamda bunu kız sanıyordu tabi..Böyle bir durumda olabilir
kızlar söyledim eşime hemen numaramı değiştirdi 4 5 kere de tembih etti numaranı kimseye verme diye hayırlısı bakalım.. :44:
kızlar söyledim eşime hemen numaramı değiştirdi 4 5 kere de tembih etti numaranı kimseye verme diye hayırlısı bakalım.. :44:
Numaranın kime ait oldugunu bir ögrenseydiniz daha iyi olurdu belki tanıdık birisi falan çıkabilir.Hattınıza ait online işlemlerden rehbere kayıtlı ise ögrenirsiniz hatta eşiniz polismiş oda ögrenebilir.
Yukarıda bir arkadaşta söylemiş şimdi programlar sayesinde kız sesi erkek sesi erkek seside kız sesi olur hatta yetişkin bir bireyin sesi çocuk sesi bile olabiliyor.
abim numarayı almıştı aramış bi erkek çıkmış kimi aradınız demiş abimde muratı aradım deyince hemen telefonu kapatmış ondan sonra mesajla küfürler yazmaya başlamış abimde ona yazmış aynı şekilde.. Abim bunlar sağlam biri değil iyi olmuş numaranı değiştirdiğin dedi.
Eşime ilk anlattığımda da fuhuş mafyası olabilir böyle kızlara aratıp konuşturup tuzağa düşürmeye çalışıyolar demişti
Töbe yarabbim daha neler duyacağız
Zaten akıllı mantıklı bir iş değildi.İllaki altında bi şey vardı.Allah korusun neler dönüyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?