Telefon Sapığı !!

Telefonunuz çok mu eski artık nerdeyse tüm telefonlarda engelleme var ama tel yapamıyorsa bağlı olduğunuz hattın müşteri temsilcisini arayıp yine engelletebilirsiniz. En olmadı eşinize söyleyeceksiniz evde olduğu gün arayacak bir güzel söyleyeceğini söyleyecek arayamaz bence ama eşinizin hep nöbetine denk gelmesi saçma. Ben olsam baya bir kızardım tanımadığım kişiye eh hadi anlat demezdim bu ona cesaret verir yani tanındık biri gibi geldi bana da ama engelletemezseniz mutlaka eşinize söyleyin. Olmadı numaranızı değiştirin. Arayan bayan zaten sizin ne suçunuz olabilir.

ne bileyim canım geçen bana bir mesaj geldi seni seviyorum fallen dieee isim yok no yok 42258 bilmem ne yazıo
allahımmm delircem sölesimmi sölemesemmi benımkine yok ne olursa olsn sölicem dedim
benimkiymiş nasıl gülüyooo

sev...me konusuna gelince ne ruh hastaları var gene az konuşmuş

telefonum eski değil ama o özellik yok müşteri hizmetlerini aradım bizde tek bi numara engelleme yok sizin telefonunuzda o özelliğin olması lazım dedi.. İlk başta direk konuya girmedi zaten sizde bayansınız sizinle konuşsam sonra bi daha aramayacam dedi ne konuşacaksın dedim ben sev..timde onu anlatacam dedi ondan sonra bende kızdım zaten kızda tamam bi daha aramayacam rahatsız etmeyecem dedi kapattı. İnşallahta bi daha aramaz

yani öyle bişey olsa bende söylerimde kız olunca oyüzden pek önemsemedim ama gerçekten ne ruh hastaları var ya milletin hiç işi gücü yokmuş gibi yaptıkları şeylere bak

bende anlamadım ki bu kız nerden çıktı nerden etti durduk yere. İlk başta yanlışlık olmuştur fln dedim ama 2. kez olunca da şüphelendim

Bende o zaman herkese diyordum telefon sapığım var ama kız falan diye duyan şaşırıyordu. Ne günlere kaldık. En kötüsü numaranı değiştirirsin eşine anlat ya da anlatma diyemem orasını en iyi sen bilirsin.

Mutlaka Tanıdık Birisi Bu Sizi İşletiyorlar Belkide Eşin dir Bilemicem Tam Ama Mutlaka Mutlaka Tanıdık Biri Eşinize Numarayı Verin Madem Polismiş İmkanlardan Faydalanalım Dimi Ama Hat Kimin Üzerine Kayıtlıymış Öğrenelim Ses de TanıdıkGelmiş Ama Ha Buda İlginç

Gecenin 1,30nda bilmedigin numaradan gelen aramayi neden aciyorsunku.dunyanin binbirturlu hali var.sahsen ben gece degil,gunduz bile tanimadigim numaralardan gelen aramalari acmiyorum.beni taniyan msj atsin bu benim numaram diye.

Telefonlarda bazen bi program yükleniyor mesela erkeksen kız yapıyor sesini kızsan erkek yapıyor..Yakın arkadasımın bi amcası vardı o birini işletiyordu adamda bunu kız sanıyordu tabi..Böyle bir durumda olabilir

Bu çok mantıklı
Arayan kız olmayabilir.Eşinize söyleyin

bende tam bunu yazacaktım.
evet şimdi öyle şeyler olabiliyor.bu program sayesinde erkekten kız sesi çıkıyor ve ya tam tersi kadından erkek.
o yüzden bencede eşinize söyleyin.
hem demişsiniz ki abimin eşinin sesine çok benzedi ama o söylerdi seninle dalga geçiyodum diye.
niye desinki.ondan şüphelenmişseniz eğer bunun üzerinede gidin.
artık insanlara güven yok.en yakının bile kolaylıkla seni sırtından bıçaklaya biliyor malesef.
eşinizde olabilir.oda mantıklı geldi bana ki zaten çok kıskanç olduğunu söylüyorsunuz.kıskançlığından bunu yapmış olabilir
en doğru yol tanımadığınız numaraları kesinlikle açmayın.hemde gecenin bir vakti gelen aramayı.evet insan merak ediyor gece gece kim diye birine birşey mi oldu diye ama ne yapalım.böyle sapıklar çıkabiliyor işte bu aramaların altından.

kızlar söyledim eşime hemen numaramı değiştirdi 4 5 kere de tembih etti numaranı kimseye verme diye hayırlısı bakalım.. :44:

Numaranın kime ait oldugunu bir ögrenseydiniz daha iyi olurdu belki tanıdık birisi falan çıkabilir.Hattınıza ait online işlemlerden rehbere kayıtlı ise ögrenirsiniz hatta eşiniz polismiş oda ögrenebilir.

Yukarıda bir arkadaşta söylemiş şimdi programlar sayesinde kız sesi erkek sesi erkek seside kız sesi olur hatta yetişkin bir bireyin sesi çocuk sesi bile olabiliyor.

abim numarayı almıştı aramış bi erkek çıkmış kimi aradınız demiş abimde muratı aradım deyince hemen telefonu kapatmış ondan sonra mesajla küfürler yazmaya başlamış abimde ona yazmış aynı şekilde.. Abim bunlar sağlam biri değil iyi olmuş numaranı değiştirdiğin dedi.

Eşime ilk anlattığımda da fuhuş mafyası olabilir böyle kızlara aratıp konuşturup tuzağa düşürmeye çalışıyolar demişti

Töbe yarabbim daha neler duyacağız

Zaten akıllı mantıklı bir iş değildi.İllaki altında bi şey vardı.Allah korusun neler dönüyor öyle

Töbe yarabbim daha neler duyacağız

Zaten akıllı mantıklı bir iş değildi.İllaki altında bi şey vardı.Allah korusun neler dönüyor öyle

valla sormayın bide hiç evden dışarı çıkmam heryere eşimle gider gelirim kimsede numaram yok ona rağmen insanın başına neler gelebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…