• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapyla ak?!

tanımadan güvenmeden buluşmayacağım zaten
msnden tanışıp görüşenlerde var bu o kadar abest karşılanmıyor ama neden bilmiyorum bu durum çok garip karşılandı
söylediğim gibi telefon sadece tanışma aracı olarak
tanımadan güvenmeden buluşmayacağımda..
yorumun içinde ayrıca saol..

cnm bence msn de aynı eminim diğer ark larda msn için aynı şeyi düşünüyor

konusmak hosuna gidebilir tuhaf bir durum yok ama dikkat et herkes senin kadar iyi niyetli olmayabilir benim bir arkadasda boyle telde konusarak tanıstıgı cocukla evlendi suan 4 aylık evliler:) herkes kotude cıkmaz ama sen ayagını saglam bas

Arkadaşım sen hiç tv izlemiyormusun , gazete okumuyormusun , her gün ne olaylar oluyor??? Elinde telefon aramasını bekliyorsun heyecanla , elbette sohbetleri devam ettirmek için duymak isteyeceğin tarzda konuşacak. Hayır o kadar benimsemişsinki bu tip gelen uyarılarda da ona karşı savunmaya geçiyorsun.Msn'de gördün , sen onu beğenmedin yada o seni beğenmedi ne diyeceksin.

böyle evlenen birini tanıyorum. sanırım 3-4 sene oldu evleneli. yaşadığı evden kaçmak için evlendiğini düşünenler vardı, haklılarmış. şimdi hayatından memnun mu dersen... şu üç nokta anlatır herhalde.

bnm bir ark ım vardı evlilik sitelerine takılırdı bir iki bişi dedim ama aldırış etmeyince seslenmedim ben de koskoca okumuş insan diye akıl hocalığı yapmak istemedim kriterlerine uygun birini buldu derken bunlar buluştualar cocuk msn de filan buluşma sonrası ark ımı terslemeye başladı ark ım dediki bana net cvbını verirmisin cocuk aileme uygun değilsin dedi
ark ım şimdi hala bana kızar neden beni uyarmadın diye etkisinden 2 3 ay kurtulamamıştı üstelik çocuktan hoşlanmıştı da

suan tabikide guvenin kazanmak icin sana karsi hos davranacak..guvenme derim..kendinle ilgili herseyi de soyleme..

Sanırım bir boşluktasın ve bunu aşk zannediyorsun.
Uzak dur bu türlü görüşmelerden.
Başına aklına bile gelmeyen işler açabilir.:olmaz:
Çok şeyler duyup okuyoruz.

bu aşk falan değil.öyleymiş gibi zannediyorsun sadece.benim de cok basıma geldi kendımden biliyorum.ona alısıyorsun aramalarına ilgisine alısıyorsun buyzden hep onla konusmak istiyorsun bir de su var ki insan tanımadıgı kısılere daha iyi açılır korkmaz aslında bir yandan tedirginlik de vardır bu da heyecan katar işte herşey bundan ibaret aşk değil o da oyalanmak için arıyor asker oldugu için onun da aynı şekilde alıskanlık halıne gelmiş

ben yanlış anlaşılıyorum sanırım telefon elimde onun aramasını beklemiyorum ki aasın konışıyım istiyorum yani aramazsa bigün peşine düşmem
aşk falanda değil bu
ama olmaz olmayacakta demiyorum
tanıyıp güvenirsem olacaktır
sadece sohbeti seviyesi saygısı hoşuma gidiyo o kadar
her arayana da sazan gibi atladığımı falan düşünüyosunuz heralde

bu aşk falan değil.öyleymiş gibi zannediyorsun sadece.benim de cok basıma geldi kendımden biliyorum.ona alısıyorsun aramalarına ilgisine alısıyorsun buyzden hep onla konusmak istiyorsun bir de su var ki insan tanımadıgı kısılere daha iyi açılır korkmaz aslında bir yandan tedirginlik de vardır bu da heyecan katar işte herşey bundan ibaret aşk değil o da oyalanmak için arıyor asker oldugu için onun da aynı şekilde alıskanlık halıne gelmiş

senin başına gelende böyle bi durummuydu merak ettim

1 dakika nasıl yani tanımadığım kişiyle telefonda mı konuşuyosun hemde 2 aydır
saçma bi durum değil mi bu
nasıl katlanıyosun en önemlisi ne konuşuyosunuz
sevgili adaşım sonra kendini istemediğin durumların içinde bulabilirsin
zararın neresinden dönersen kardır diye bi laf var
dön bence bu zarardan sonra çok başın ağrıyabilir
senden küçük olmama rağmen yanlışın içinde olduğunu anlayabiliyorum sende anlamalısın aç gözlerini

1 dakika nasıl yani tanımadığım kişiyle telefonda mı konuşuyosun hemde 2 aydır
saçma bi durum değil mi bu
nasıl katlanıyosun en önemlisi ne konuşuyosunuz
sevgili adaşım sonra kendini istemediğin durumların içinde bulabilirsin
zararın neresinden dönersen kardır diye bi laf var
dön bence bu zarardan sonra çok başın ağrıyabilir
senden küçük olmama rağmen yanlışın içinde olduğunu anlayabiliyorum sende anlamalısın aç gözlerini

kötü bişey olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyosun ki herkes bana ön yargı ile yaklaşmış
ama bişey olduğu yok
msnde tanışmak nasılsa buda aynı şey
hep tekrar ediyorum yüzyüze gelmeden aramızda bişey olmayacak

lutfen guvenmeme konusunda acik kapi birak eger tam guvenirsen iyi niyetini de kullanabilir is isten gecmeden sana yardimci olmak icin byle konusuluyor..erkekler kadinlar kadar cok zarar gormuyor cunkuu..

lutfen guvenmeme konusunda acik kapi birak eger tam guvenirsen iyi niyetini de kullanabilir is isten gecmeden sana yardimci olmak icin byle konusuluyor..erkekler kadinlar kadar cok zarar gormuyor cunkuu..

zaten birine öle 2 ayda güvenemem yüzyüzede grmem lazım beni anlayan az kişilerden birisin sanırım

Back
X