- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
benim de eşimin kesin olarak sony takıntısı var. yani çok fazla model çıkaran bir marka da değil ama sony dışında bir şey kullamıyor kesinlikle. Bense aksine alışkın değilim cepte sony e.Canlarimmmm eşimin telefonu kafayı yemiş bulunmakta. Sony xpreia z buarada. Ona hediye olarak bi telefon alayim istiorum ama süprissss olsun:-D şimdi boyle konuşmalarda falan sony nin su geçirmez bi telefonu varmis onu alsam falan dior ama ben de iphone 5 yada samsung galaxy s5 alsanmiki diorum. Ben samsung kullanicisiyimdir severim. Ama o daha cok sony ci:-D siz ne dersiniz??
Sony kullanan bir daha vazgeçemiyor sanırım. Ben de experia kullanıyorum, bir sonrakini de yine experia alacağım. Dediğin model z1, bunun yanısıra z2 ve m1'e de bakabilirsin. Eşim de ıphonecu. 5s kullanıyor şu an. Canavar telefon. Samsungtansa ıphoneu tavsiye ederim.Canlarimmmm eşimin telefonu kafayı yemiş bulunmakta. Sony xpreia z buarada. Ona hediye olarak bi telefon alayim istiorum ama süprissss olsun:-D şimdi boyle konuşmalarda falan sony nin su geçirmez bi telefonu varmis onu alsam falan dior ama ben de iphone 5 yada samsung galaxy s5 alsanmiki diorum. Ben samsung kullanicisiyimdir severim. Ama o daha cok sony ci:-D siz ne dersiniz??
Sonynin kalitesi cok iyi aslinda ama dedigin gbii model yok secenek cok az ve ben birsz yumuşak hatli seyler seviorum sony her daim cok küt gelmiştir bana. Ama gel gorki onlar icin vazgecilmez birsey:-Dbenim de eşimin kesin olarak sony takıntısı var. yani çok fazla model çıkaran bir marka da değil ama sony dışında bir şey kullamıyor kesinlikle. Bense aksine alışkın değilim cepte sony e.
SAmsung çabuk bozuluyor, bir arızadan sonra kendine gelemiyor, sürekli arıza veriyor.
Sony seviyorsa kesinlike başka marka alma. mutlu olmaz, eşimden biliyorum. Sony sevenler derneği kurmak lazım bunlara.
Ya biraz baktım da şikayet eden cok olmuş ssu gecirior falan die. Gerci millet de abartmis sabunlayip yikamalar falan ama. Esim cok daha titizdir bir heves istior iste oyle cesme altlarinda kopürtmez asla da:-DSony kullanan bir daha vazgeçemiyor sanırım. Ben de experia kullanıyorum, bir sonrakini de yine experia alacağım. Dediğin model z1, bunun yanısıra z2 ve m1'e de bakabilirsin. Eşim de ıphonecu. 5s kullanıyor şu an. Canavar telefon. Samsungtansa ıphoneu tavsiye ederim.
Bacim onlar telefon degilki uzay üssü:-D bi lokma elim var benim tek parmakla kullanmaliyim ben miniler benim icin yapilior:-Dnote 3 neo aldım hala içime sinmedi
biz o kadar çok gezdik ki şu an kullandığı sony i bulmak için... hatta ben tele çok para vermeyi mantıklı bulmayanlardanım ki 2500 tl al artık arama şunu dedim. o kadar baymıştı beni. biraz da sony e gıcığım buradan geliyor sanırım.Sonynin kalitesi cok iyi aslinda ama dedigin gbii model yok secenek cok az ve ben birsz yumuşak hatli seyler seviorum sony her daim cok küt gelmiştir bana. Ama gel gorki onlar icin vazgecilmez birsey:-D
Samsunguda uzun zamandir kullaniorum ama hic arizasina denk gelmedim. Su elektronikte şanslı kesimdenim heralde:-D
Iphoneda bahsettiğin sıkıntılar kesinlikle yok. İşletim sistemi androide göre çok daha gelişmiş. Foto paylaşmak konusunda da çok sıkıntı yok. Sadece blutoothla gönderim yapılamıyor sanırım android telefonlara. Ama whatsapp falan hallediyor o işi de. Biz hiç ihtiyaç duymadık.Ya biraz baktım da şikayet eden cok olmuş ssu gecirior falan die. Gerci millet de abartmis sabunlayip yikamalar falan ama. Esim cok daha titizdir bir heves istior iste oyle cesme altlarinda kopürtmez asla da:-D
Bana olsa terrddutsuz samsunga kosardim ama ona gelince sanirim sony ve iphone arasinda kalmis oldum:-D iphone da tek derdim farkli isletim sistemi olmasi. Birde foto ve dosya paylaşımıfalan sıkıntılı galiba öylemi?
bana çok gereksiz geliyor. mail falan çok acil olmadıkça bakmıyorum. yani iş dışı işle ilgilenmek midemi bozuyor artık. geri kalan fonsiyonlar artık en kıytırık telde bile var.ya gerçekten telefonlara verilen paraya ben de acıyorum ipek
ben note 3 neo'ya 1650 tl ödedim çok koydu ya
ne geregi var ki diyorum
biz o kadar çok gezdik ki şu an kullandığı sony i bulmak için... hatta ben tele çok para vermeyi mantıklı bulmayanlardanım ki 2500 tl al artık arama şunu dedim. o kadar baymıştı beni. biraz da sony e gıcığım buradan geliyor sanırım.
ben 2 kere samsung kullandım 2 si ilk arızadan sonra hiç bir zaman toplanamadı. illa değiştirmek zorunda kaldım.
ya gerçekten telefonlara verilen paraya ben de acıyorum ipek
ben note 3 neo'ya 1650 tl ödedim çok koydu ya
ne geregi var ki diyorum
sen yeni evli olduğun için ışık seni çok mutlu ediyor.Bunh bana mı söylüyorsun. Ben daha gecen sene tanıştım akıllı telefonlarla direndim direndim nokiamlaa:-D alirken bile s3mini aldim hem biraz uygun die:-D ama isin icinde kocanın gözündeki o mutluluk ışığı olunca iste 2500 de verirsin, dükkan dükkan da gezersin demii:-D:-D
ben de bunu anlayamıyorum. borçtan kıvrandıklarını söyleyen insanların çocuklarının elinde benimkinden daha iyi telefonlar. mesela benim eltimlerin sözüm ona çok borçları varmış. bitmiyor bir türlü.bize geldiler şok oldum iki çocuğunun elindeki telefon da benimkine bin basar. Şaşırdım kaldım.Ben en çok asgari ucretle çalışan birinin elinde iphone görünce üzülüyorum. Yahu nerdeyse 2bucuk ay hatta 3 ay onun icin çalışıyorsun degermi die düşünüyorum. Ama tüketim çılgınlığı iste nabacazz:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?