- 23 Ekim 2017
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi _hayat ve hayal_
-
Bakmışsın bulamamışsın, hala inatMerhaba bayanlar kısa bir sorum var.Eşimin telefonunu kurcalıyorum.fakat pek anlamadığım için birşey bulamıyorum.gizli saklı birşeyler çeviriyorsa mesela arkadaşlık siteleri veya benzeri yasak şeyler.bunlara nereden bakabilirim?
Ne enteresan hayatlar var . İlişkide güven gerçekten önemliymiş . Böyle yasanmaz sen adamı nasıl dışarı birakiyosun? Ya biriyle bulusuyosa? Ya başka telefn kullanıyorsa eve gelirken sizin posta kutusuna koyup kitliyodur çıkarken alıyordur belkiparanoyak oldum çıktım iyice bu konular yüzünden
Durduk yer karıştırmıyorum.iki seneden fazladır benden çok sonra yatıyo.uykum yok ben yatamıyorum sen gibi diyo.uyanıp baktığımda hep telefon elinde.hiç kocamla aynı saatte yatmadım diyebilirim.Neden arama gereği duyuyorsunuz ?
Yani sizi şüpheye düşürecek hareket veya iletişimlerde mi bulundu ?
Al karşına adamı konuş o zaman telefonda bişeyler aramakla nasıl bir çözüm bulabilirsin ki?Durduk yer karıştırmıyorum.iki seneden fazladır benden çok sonra yatıyo.uykum yok ben yatamıyorum sen gibi diyo.uyanıp baktığımda hep telefon elinde.hiç kocamla aynı saatte yatmadım diyebilirim.
durduk yere kurcalamıyorum.yaklaşık iki senedir benden çok sonra uyuyor.telefon elinde.kocamla aynı saatte yatamıyorumBurada telefon kurcalayan kadınları anlayamıyorum. Bir kez olsun eşimin telefonunu kurcalamadım. Arkadaşlarıyla özel konuşmaları olabilir size ne Allah aşkına.
durduk yere kurcalamıyorum.yaklaşık iki senedir benden çok sonra uyuyor.telefon elinde.kocamla aynı saatte yatamıyorum
Yaaaaa işte yillardir kk bdv okuyucusu olmak bunu gerektirir :))Posta kutusuna kitlemek ve sabahları tekrar almak... Vay beeekırk yıl düsünsem aklıma gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?