TELEFON

_hayat ve hayal_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
10
2
1
Merhaba bayanlar kısa bir sorum var.Eşimin telefonunu kurcalıyorum.fakat pek anlamadığım için birşey bulamıyorum.gizli saklı birşeyler çeviriyorsa mesela arkadaşlık siteleri veya benzeri yasak şeyler.bunlara nereden bakabilirim?

Bakmışsın bulamamışsın, hala inat
Kendine yazık edersin,şüphe zehirdir.
Hareketlerinden şüpheleniyorsan ,bir halt da yiyorsa çıkar zaten ortaya.
Allah şaşırtmasın kimseyi.

Ne enteresan hayatlar var . İlişkide güven gerçekten önemliymiş . Böyle yasanmaz sen adamı nasıl dışarı birakiyosun? Ya biriyle bulusuyosa? Ya başka telefn kullanıyorsa eve gelirken sizin posta kutusuna koyup kitliyodur çıkarken alıyordur belki paranoyak oldum çıktım iyice bu konular yüzünden

Büyüteçle bakmayı dene belki bulursun.
Güveniniz yoksa evliliği sürdürmeyeceksiniz.
Aksi hem kendinize zulüm hem eşinize zulüm.

Bwnce tel karistirmak yerine esinle otur konus neden guvenmedigini acikla esine oda sana aciklasin telefinu birakda esine guven

Onceden guven sorunun oldumu esine karsi.Buraya konu acabiliyorsan esinin telefonunda ne oldugunu bulabileceksindir heralde, öyle degilmi?

Neden arama gereği duyuyorsunuz ?
Yani sizi şüpheye düşürecek hareket veya iletişimlerde mi bulundu ?

Ben de buradan öğrendim engellenenler listesine bak

Posta kutusuna kitlemek ve sabahları tekrar almak... Vay beee kırk yıl düsünsem aklıma gelmez

Detektif tutsan daha makbul olur sanki.. böyle tel karıştırarak filan ne bulabilirsin? Zaten bişey bulmaya kararlıysan direk detektif tut yada taksiyle peşinde dolaş

Burada telefon kurcalayan kadınları anlayamıyorum. Bir kez olsun eşimin telefonunu kurcalamadım. Arkadaşlarıyla özel konuşmaları olabilir size ne Allah aşkına.

Neden arama gereği duyuyorsunuz ?
Yani sizi şüpheye düşürecek hareket veya iletişimlerde mi bulundu ?
Durduk yer karıştırmıyorum.iki seneden fazladır benden çok sonra yatıyo.uykum yok ben yatamıyorum sen gibi diyo.uyanıp baktığımda hep telefon elinde.hiç kocamla aynı saatte yatmadım diyebilirim.

Durduk yer karıştırmıyorum.iki seneden fazladır benden çok sonra yatıyo.uykum yok ben yatamıyorum sen gibi diyo.uyanıp baktığımda hep telefon elinde.hiç kocamla aynı saatte yatmadım diyebilirim.
Al karşına adamı konuş o zaman telefonda bişeyler aramakla nasıl bir çözüm bulabilirsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…