Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın. Bende birine baktığını düşündüğümde niye baktın dıyorum. Yani kısaca kızdığım ne varsa söylüyorum. Önceden içime atardım ama erkek arkadaşım sayesinde bu huyumu yendimInsanlar hata yapmasalarda karsisindaki insan onun hata yaptigini dusundugunde heyecanlanir ,aciklama yapmaya calisirken sesi titreyebilir ...o anki bulundugu durumu yanlis anlayip inanmicaginizdan korkmus sesi titremis olabilir..aslinda normal bir durum panik aninda olabiliyor..bizdede olmazmi mesela kendimizi bir konuda yanlis anlasildiysak eger anlatmaya calisirken heyecandan yuzumuzun gozumuzun sekli degisebilir..kalp atisimiz hizlanabilir sesimiz titreyebilir..
Ayrica siz daha yolun basindasiniz belkide ilerde evleneceksiniz simdiden karsindakini tanicaksinki oda seni tanicakki nelere dikkat ediyorsun nelerden hoslanmiyorsun oda bilecekki ona gore adim aticaksiniz...yarin birgun evlenirseniz ne senin başın agrir nede erkek arkadasinin..o yuzden icinden ne geliyorsa oyle davran..ben oyle yapardim esimle evlenmeden once birine baktigini gordugum an aninda aciklama isterdim..neye neden baktigini soylerdi..simdi 8 yil oldu sıkıntı olmuyor..o yuzden en bastan kisiligin neyse karsi tatafa yansitmalisin..zaten anlasiyorsaniz her konuda kiskanclik vs.gibi o zaman ilerde sıkıntı olmaz.anlayisli olur..sen tabii yinede al karsina konus..icindekileri soyle oda sana gereken aciklamayi yapicaktir..bide karsindayken degerlendirirsin.
Trip atan bi tip değil. İçine atar genelde ama bigün mutlaka gun yüzüne çıkartacak bu tavrımı. Zaten kendime biraz kızdım rezil etmene gerek yoktu gibisinden bundan sonra dikkat etmem lazım. bi yandanda merakımı giderdim işte ne bileyim bazen kendimi kaybediyorumAyy kız sonra sevgilin hiç bişey olmamış gibi seninle olmaya devam mı ediyor??
Azcıkta olsa insan bi trip atar :))))
Neyse ben kendi fikrimi söylim aldatma gibi bi durum söz konusu değil bence...
Çok fazla abartmışsın bide bu kadar çok abartırsan fazla yürümez canım..
Bide sövmek falanhiç yakışmıyor...
Eğer şüphe ediyorsan güvenmiyorsan ayrıl kafam rahat olur... hem kendine hem adama eziyet etmemiş olursun kökten çözüm![]()
Gayet ciddiyim oldu bi kereSaka yapiyor olmalisiniz.
Gayet ciddiyim oldu bi kere
Yani bu tavır hiç hoş olmamışBiz yardımcı olamayız. Acilen tıbbi destek alman lazım. Bir de sövmek falan bir kadına yakışmıyor. Kızla konuşarak da iyice kendini rezil etmişsin. Geçmiş olsun.
Aşırı dozda abartı görüyorum. Adam dükkanda işini halletmek için bekliyor ve sizin bu tavrınız için gidip kızla sizi telefonda konuşturuyor. Üzerine bir de güven sorunu yaşıyorsunuz. Vay anam vay... ben utanırım valla kendimi de sevgilimi de düşürdüğüm durumdan.Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Tövbeler olsun.....Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Mesleğim bu derkenŞaka mısın sen ya benimde mesleğim bu. Cidden git özür dile
Tövbe dermisin. Evleneceğim adamdan emin olmadıktan sonra niye devam edecekmişimYaptiginiz davranis tam ama tam manasiyla Kezbanlik..
Ben baska bi kelimeyle aciklayamiyorum cunku bu psikopatca egoyu..
yani memleketim adamlarini yildirin bezdirin, adamlar turk kizi diyince ucar adimlarla topuklasinlar, bravo!
O adamcagiz da size iyi dayaniyor, insallah tez vakit basireti cozulur de yolunu bulur
Emin olamayacağınız bir durum olmamış hayretimiz ondan.Tövbe dermisin. Evleneceğim adamdan emin olmadıktan sonra niye devam edecekmişim