- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Benim çevremde doğru erkek modeli olmadığı için erkeklere karşı önyargılıyım guvenemiyorumEmin olamayacağınız bir durum olmamış hayretimiz ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çevremde doğru erkek modeli olmadığı için erkeklere karşı önyargılıyım guvenemiyorumEmin olamayacağınız bir durum olmamış hayretimiz ondan.
Yok canimm sen abartiyirsun öyle bisey olsaydi vermezdi tlf sana tavsiyem bu kadar baskici olmaMerhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Bişey daha sormak istiyorum dün mesela arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hatta hikayede paylaşmjş. Ben ne yaptın tum gun dediğimde evdeydim yattım dedi. Yani ben o resmi görmesem demicek arkadaşlar geldi bende nargile içtiğim resmi paylaştım gibiisnden. Bende sinirlendim. Arkadaşların seni bozuyor sen böyle deyldin dedim. KızdıYok canimm sen abartiyirsun öyle bisey olsaydi vermezdi tlf sana tavsiyem bu kadar baskici olma
Kızdı. Sonradan geldiler cnkı dedi. Sen pskoloji oku bnce dediBişey daha sormak istiyorum dün mesela arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hatta hikayede paylaşmjş. Ben ne yaptın tum gun dediğimde evdeydim yattım dedi. Yani ben o resmi görmesem demicek arkadaşlar geldi bende nargile içtiğim resmi paylaştım gibiisnden. Bende sinirlendim. Arkadaşların seni bozuyor sen böyle deyldin dedim. Kızdı
Tamam canm teşekkür ederimYok canimm sen abartiyirsun öyle bisey olsaydi vermezdi tlf sana tavsiyem bu kadar baskici olma
Sen cok sekersin adam evde dogru soylemis cok sevidigin icin kaybetme korkunda var bence sevdigin sana sadik onu yanlis yola sokma canimm benimm basidan gecti cunku o kadar detaya girmek istememis rabbim insallah davamini getirir birbirinizi kaybetmesiniz ❤Bişey daha sormak istiyorum dün mesela arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hatta hikayede paylaşmjş. Ben ne yaptın tum gun dediğimde evdeydim yattım dedi. Yani ben o resmi görmesem demicek arkadaşlar geldi bende nargile içtiğim resmi paylaştım gibiisnden. Bende sinirlendim. Arkadaşların seni bozuyor sen böyle deyldin dedim. Kızdı
Bu davranışlarınıza bence son verin bir an once. Erkek arkadaşlarının gelişini sizden neden saklasin? Unutmuştur, aklina gelmemiştir en basitinden gereksiz bir detay olarak görmüştür .Bişey daha sormak istiyorum dün mesela arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hatta hikayede paylaşmjş. Ben ne yaptın tum gun dediğimde evdeydim yattım dedi. Yani ben o resmi görmesem demicek arkadaşlar geldi bende nargile içtiğim resmi paylaştım gibiisnden. Bende sinirlendim. Arkadaşların seni bozuyor sen böyle deyldin dedim. Kızdı
Dün akşam arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hikayede paylaşmış. Ben tüm gun naptın dediğimde evde yattım dedi. Normalde nargile içecek birisi değil. Resmi görmesemsöylemeyecekti bence. Seni arkadaşların bozuyor sen böyle değildin dedim. Abartıuosun sen pskoloji oku bnce dediMerhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Teşekkür ederim canm sende bi o kadar tatlısındır bence. Kıskançlık beni bambaşka bi hale sokuyor. Kendmi tanıyamıyorum. Normalde üniversitedeyken ben ona müdahele ediyodum. Annesi gibi. Düşün. Şimdi sık görüşemiyoruz o yüzden karısamıuorım. Ondan tuhaf geliyor. İnşallah hayırlısıysa olsun zaten teşekkür ederim beni biraz olsun rahatlattın canmSen cok sekersin adam evde dogru soylemis cok sevidigin icin kaybetme korkunda var bence sevdigin sana sadik onu yanlis yola sokma canimm benimm basidan gecti cunku o kadar detaya girmek istememis rabbim insallah davamini getirir birbirinizi kaybetmesiniz ❤
Evet olabilir bezdi artık. Sona yaklaştık gibime geliyor ama inadımdan da vazgeçmiyorumBu davranışlarınıza bence son verin bir an once. Erkek arkadaşlarının gelişini sizden neden saklasin? Unutmuştur, aklina gelmemiştir en basitinden gereksiz bir detay olarak görmüştür .
Psikoloji okumak ile düzelecek bir durum değil ancak buradan bakınca taşmasına az kalmış gibi duruyor. Kaybedersiniz bu şekilde devam ederseniz.
Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Yani şöyle bir durum var evet ben bir kız sesi duydum. Kendisi bana kırtasiyeci kızın sesiydi dedi. Kızla konuşarak sesler aynımı dıye kıyas yaptım.Zaten duymussunuz tekrar kızı aratmaya hiç gerek yoktu.
Konuşturmadı diye konu açardım mıhtemelenSizden korkusuna o kızla konuşturmuş işte .Konuşturmasaydı buraya hangi başlıkla konu açacaktın .
Konuşturmadı diye konu açardım mıhtemelen
Psıkopatlıkta derece atlardım gibime geliyor.. Herşeyi irdelemenin sonu pek hazin olmayacak gibime geliyorEvet muhtemelen öyle olurdu :)