Paranoyak oldum galibaAdami rezil etmissiniz ne gerek vardi bide hala dogru mu soyluyo diyosunuz sakin lütfen paronayak olursunuz böyle ya da olmuşsunuz bilemedim allah korusun boyle kiskancliktan
Kızdı rezil ettin dedi sadeceVe bu çocuk seni terk etmiyor öyle mi? Çok sabırlıymış..
Tam bana göre bişey öyle bi program varmı :)))Ayyy bir fikrim var.adama çip taktirin.birde camera takip sistemi olursa süper olur..çok akıllıyım bugün yine
Ama siz olsanız şüphelenmezmiydniz ne tepki verirdiniz. Sevgiliniz arıyor Bi anda uyanıyosunuz ve telefonda kızla konuşmalarına şahit oluyosunuz
Olsa yapacaksın yani?Tam bana göre bişey öyle bi program varmı :)))
Ben sevince böyle oluyomuşum dmkkiOlsa yapacaksın yani?
Güven yoksa ilişki olmaz ama..neyse..
Hâla mi uyku sersemisiniz?
Hadi sabah saçmaladınız da sonra ben ne yaptım demediniz mi?
Bunun sevmek ile değil özgüven eksikligi yada karşı tarafa güvensizlik ile alakası var..Ben sevince
Ben sevince böyle oluyomuşum dmkki
İnanın bende kendmi tanıyamıyorum
Bilmiyorummeğer bana inanmıyorsa açıklama yaptırırdım bendeAdam cidden kiza aciklama mi yaptirdi?
Peki ayni durumda siz olsaydiniz, sevgiliniz sizi onu aldatmakla itham edip, yaptiginiz aciklamadan tatmin olmayip, her gun yuzyuze baktiginiz birinin aciklamasini duymak istese, ne yapardiniz?
Acikcasi ben dunyanin sonu gelse alisveri yaptigim bir karsi cinse gidip, sevgilim seninle aramda bisey oldugunu saniyor, soyle de inansin diyemem.
Ikiniz da ayri tuhafmissiniz, size mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?