telefonda duyduğum sesler :(

Anladım kıskançlık krizine girdim bilemiyorum uyku sersemiydim zaten

Adami rezil etmissiniz ne gerek vardi bide hala dogru mu soyluyo diyosunuz sakin lütfen paronayak olursunuz böyle ya da olmuşsunuz bilemedim allah korusun boyle kiskancliktan

Ay düsüp bayılıcam simdi bu ne. Dünyada bi sizin erkek arkadasınız var da tüm kızlar ona yazacak sanki. Adamın lafına güvenmiyorsanız niye birliktesiniz?
Bence ilk is bi psikologa gitmeniz. Hic normal hareketler degil bunlar.
Kırtasiyeye giden adama inanmayıp "telefonu calısana ver" demek nedir
Lütfen büyüyene kadar karsı cinsle bu tarz arkadaslıklardan kacının, sonra olayla hic ilgisi olmayan insanların -kırtasiye calısanı gibi- degerli vaktine oluyor olan.

Ama siz olsanız şüphelenmezmiydniz ne tepki verirdiniz. Sevgiliniz arıyor Bi anda uyanıyosunuz ve telefonda kızla konuşmalarına şahit oluyosunuz

Ya aldatilmis olsaniz ne allasen? Insan aldatildigini bariz gözleriyle gorse kulaklariyla duysa bile ver o kadını telefona der mi gercekten kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin. Hepi topu bir sevgili ya insanlar 40 yıllık 5 cocuklarinin babasina yapmıyor su küçük düşmeyi. Bu ne hırs bu ne öfke. Hayir bir de zaten yanlislikla aramayi kapatmayip dinlemeniz de ayri bir konu. Insanlar ona gelemediler daha yorumlarında

Adam cidden kiza aciklama mi yaptirdi?
Peki ayni durumda siz olsaydiniz, sevgiliniz sizi onu aldatmakla itham edip, yaptiginiz aciklamadan tatmin olmayip, her gun yuzyuze baktiginiz birinin aciklamasini duymak istese, ne yapardiniz?
Acikcasi ben dunyanin sonu gelse alisveri yaptigim bir karsi cinse gidip, sevgilim seninle aramda bisey oldugunu saniyor, soyle de inansin diyemem.
Ikiniz da ayri tuhafmissiniz, size mutluluklar.

Normalde asla böyle birisi değilim ama ilk defa sevdiğim için böyle paranoyak oldum giibme geliyor.

Zaten telefonda yardımcı olayım tarzı bişey söylemiş çalışan kadın bunun neresinde aldatılmak olabilir ki ?
İki dakika mantıklı düşünsen herşey yerine oturacakmis.
Bunu bana sevgilim yapsa o dakika terkederdim.
Başlığı görünce aklıma çok farklı şeyler gelmişti

Sevgilin yakında senden bıkacak niye bu kadar enteresan kıskançlıklar içine girip adamı rezil edersinizki

Bilmiyorum e
Bilmiyorummeğer bana inanmıyorsa açıklama yaptırırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…