senin sözüne itibar etmeyip hiç tanımadığı birinin açıklamasına itibar edecek olan adamı sepetlemek yerine mi?
Önceden bi olay yaşamıştım hala şoku üstümde ondan dolayı en basit sey bile beni şüpheye sürüklüyor insanlara kolay güvenemiyorum. Güvendiğim insanlar beni yanıltcak diye korkuyorum"Yardımcı olayım" dan nasıl buralara geldi durum?
Madem şüphelenecek bir şey yoktu niye bu kadar büyüttünüz olayı.
Evet benimle. Orda o kadar insan varken neden kzla muhattap olsun gülümsesinErkek arkadasin seninle mi halen
Hangi akla hizmet
Tamam yanlış olabilir. Fakat neden kıskandığımı bile bile bir erkekle değilde bayanla muhabbete giriyor bu bi risk değilmiRezil etmissiniz sevgilinizi, kendiniz zaten yerlerdesiniz.. aferin.
Dimi ama peki konusma seslerinden gulumsedini nasil anladin?Evet benimle. Orda o kadar insan varken neden kzla muhattap olsun gülümsesin
Kıza rezil olmak umrumda değil tanımıyorum sonuçta. Ama erkek arkadaşım rezil olck o açıdan kendmi suçluyorum. Ben sinirlenince çirkefleşiyorum bu su götürmez bi gerçekkız nasıl yardımcı olabilirim diye gayet resmi zaten..
kendini fena halde hem erkek arkadaşına hemde kıza rezil ettin..
güç gösterisimiydi bu şimdi?
birde ben daha baskınım diyorsun böylemi baskınlıgın fazla acaba..
adam bence senin rezilliğinden korktugu için alttan alıyor sen kendini daha baskın sanıyorsun
Gülümseyerek konuşuyorduDimi ama peki konusma seslerinden gulumsedini nasil anladin?
oda ayri bi takdirlik durum valla
Güven duygusu içten gelir hissedersin zorlamayla olmaz.
Siz işinizde veya alışverişlerinizde sadece kadınlarla mı muhattap oluyorsunuz?Tamam yanlış olabilir. Fakat neden kıskandığımı bile bile bir erkekle değilde bayanla muhabbete giriyor bu bi risk değilmi
Eğer başka seçeneğim varsa kadınlarla muhattap oluyorum. Eğer seçenek yoksa mecburi erkeklerle muhattap olucam. Erkek arkadaşımın benden aşağı kalır yanı yok benim erkek garsonlarla konuşmamı istemiyor.Siz işinizde veya alışverişlerinizde sadece kadınlarla mı muhattap oluyorsunuz?
Önceden bi olay yaşamıştım hala şoku üstümde ondan dolayı en basit sey bile beni şüpheye sürüklüyor insanlara kolay güvenemiyorum. Güvendiğim insanlar beni yanıltcak diye korkuyorum
Evet benimle. Orda o kadar insan varken neden kzla muhattap olsun gülümsesin
E tencere kapak olmuşsunuz siz.Eğer başka seçeneğim varsa kadınlarla muhattap oluyorum. Eğer seçenek yoksa mecburi erkeklerle muhattap olucam. Erkek arkadaşımın benden aşağı kalır yanı yok benim erkek garsonlarla konuşmamı istemiyor.
Nasıl yanii" Yardımcı olayım mi " diye duyduğunuz cümleyi neye yordunuz yahu , ne tuhaf kafalar , ne tuhaf ilişkiler var.
Okb falan var mi sizde ? Bir insan ruhsal olarak problem yaşıyorsa ancak bu duyduğu cümle karşısında bu kadar sorun çıkarabilir.
Bide mesleği gereği full erkeklerle çalışıyor başka sektörde olsa napardum bilmiyorum :)) evet fazla baskıya gelemiyorYani markette , magazada , alisveris yaptigi bircok yerde bayan calisanlar var elbette muhattap olacak. Hem yanlis birseyde konustugunu duymamissiniz. Fazla kiskanclik sizden sogumasina neden olur herseyin fazlasi zarar. Dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?