telefonda duyduğum sesler :(

"Yardımcı olayım" dan nasıl buralara geldi durum?
Madem şüphelenecek bir şey yoktu niye bu kadar büyüttünüz olayı.
Önceden bi olay yaşamıştım hala şoku üstümde ondan dolayı en basit sey bile beni şüpheye sürüklüyor insanlara kolay güvenemiyorum. Güvendiğim insanlar beni yanıltcak diye korkuyorum

Evet benimle. Orda o kadar insan varken neden kzla muhattap olsun gülümsesin
Dimi ama peki konusma seslerinden gulumsedini nasil anladin?
oda ayri bi takdirlik durum valla
Güven duygusu içten gelir hissedersin zorlamayla olmaz.

Şimdiden güvenin yoksa,ilişkinizin sonu özetle budur:

Kıza rezil olmak umrumda değil tanımıyorum sonuçta. Ama erkek arkadaşım rezil olck o açıdan kendmi suçluyorum. Ben sinirlenince çirkefleşiyorum bu su götürmez bi gerçek

Tamam yanlış olabilir. Fakat neden kıskandığımı bile bile bir erkekle değilde bayanla muhabbete giriyor bu bi risk değilmi
Siz işinizde veya alışverişlerinizde sadece kadınlarla mı muhattap oluyorsunuz?

Siz işinizde veya alışverişlerinizde sadece kadınlarla mı muhattap oluyorsunuz?
Eğer başka seçeneğim varsa kadınlarla muhattap oluyorum. Eğer seçenek yoksa mecburi erkeklerle muhattap olucam. Erkek arkadaşımın benden aşağı kalır yanı yok benim erkek garsonlarla konuşmamı istemiyor.

" Yardımcı olayım mi " diye duyduğunuz cümleyi neye yordunuz yahu , ne tuhaf kafalar , ne tuhaf ilişkiler var.

Okb falan var mi sizde ? Bir insan ruhsal olarak problem yaşıyorsa ancak bu duyduğu cümle karşısında bu kadar sorun çıkarabilir.

Yani markette , magazada , alisveris yaptigi bircok yerde bayan calisanlar var elbette muhattap olacak. Hem yanlis birseyde konustugunu duymamissiniz. Fazla kiskanclik sizden sogumasina neden olur herseyin fazlasi zarar. Dikkat edin

Önceden bi olay yaşamıştım hala şoku üstümde ondan dolayı en basit sey bile beni şüpheye sürüklüyor insanlara kolay güvenemiyorum. Güvendiğim insanlar beni yanıltcak diye korkuyorum

Evet benimle. Orda o kadar insan varken neden kzla muhattap olsun gülümsesin

Anlıyorum ben de güvensiz ve kıskancımdır ama abartmışsınız gerçekten, genel anlamda şüphe duyabilirsiniz ama konuşmalarımda hiç şüphe duymanızı gerektiren bir durum yokken ilerletmeniz abartı olmuş.
Ayrıca yetkili kişi o bayansa, orada o an o kişi varsa sadece napabilir?

E tencere kapak olmuşsunuz siz.

Uyumunuzu sevdim

Nasıl yanii

Yani markette , magazada , alisveris yaptigi bircok yerde bayan calisanlar var elbette muhattap olacak. Hem yanlis birseyde konustugunu duymamissiniz. Fazla kiskanclik sizden sogumasina neden olur herseyin fazlasi zarar. Dikkat edin
Bide mesleği gereği full erkeklerle çalışıyor başka sektörde olsa napardum bilmiyorum :)) evet fazla baskıya gelemiyor

Bu şekilde çok yıpranır ve yıpratırsınız.Kendi sinirlerinizi bozmaktan ve erkek arkadaşına "Sana aslında güvenmiyorm " havasını yaratmaktan öteye gitmez bu durum..İlerde evlenecek olsanız büyük sıkıntılar bekler böylede ömür geçmez arkadaşm ya..

Öfff ağzına yüzüne bulaşıtirmışsin o zaten bi halt yese yine seni ayakta uyutacak malzeme bulurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…