- 23 Mart 2018
- 3
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.981
Eylemin numarasi konusunda sana ozelden yazdim...ben eylemi severdim. telefonunu kaybettim. falı da bıraktım sonrasında. bu konuda bu adamla bu iş olmaz demişti.
ama burda çok memnun olmayan da vardı. başkaca da telefonda bilen-eden olmadı. 2016 yılını falla geçirmiş biriyim. deneyim konuşuyor :)
Ben eylemzedeyim. .Eylemin numarasi konusunda sana ozelden yazdim...
Ben en son uzun zaman once izini kaybedip yeniden buldugum Şuleye tarot baktirdim... denemek istersen numarasını veririm
Rica etsem sulenin numarasini alabilir miyim ve cayyolunda nerede bakiyor cafe mi? size nasil cikti olaylar biraz bahsederseniz özelden sevinirimEylemin numarasi konusunda sana ozelden yazdim...
Ben en son uzun zaman once izini kaybedip yeniden buldugum Şuleye tarot baktirdim... denemek istersen numarasını veririm
Ben eylemzedeyim. .
Dediği hicbirsey çıkmadı. Ağzımdan laf alıp ona göre konuşurdu hep. .
Neyse Şule nin numarasini alabilir miyim
Numarası nı gönderir misin tatlımSahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir
Numarası nı gönderir misin tatlımBaska sahra yi deneyen oldu mu ... acaba...
Sahranin mi Şule nin miKızlar bana telefonda iyi bakam bi falcı numarası lazım
Numarası nı gönderir misin tatlım
Numarası nı gönderir misin tatlım
Sahra canımSahranin mi Şule nin mi
Numarası nı verirmisinArkadaşlar merhaba. Bakırköy dejavu cafeden ayrılan edi var dün ona telefonda fal baktırdım ilk etapta söyledikleri epey tuttu gibi gelecekle ilgili de epey şeyler söyledi acaba baktıran var mı? Dedikleri tutuyor mu? Çünkü geçmiş ve şimdiki zamanda gayet başarılı. Umarım çıkan vardır ya çok güzel şeyler söyledi
Sahimi kimseye güven kalmadı yaKızlar bu Sahra dediğiniz kişi aslında eylem. .
İsmini ve numarasini değiştirmiş. .
Keşke hesap numarasıni da degistirseydi. .
Bi daha fal baktirmicam ya hepsi aynı. .
Hiçbirine güven olmuyor..
Bitti artık. ......
Kadriye diye birine yatıyorSahimi kimseye güven kalmadı ya
Evet o Kadriye eylem isteKadriye diye birine yatıyor
para annem diyo
Selamlar bana özelden Edi'nin telefon numarasını iletebilir misiniz?ama ona da ir biliyor bil bilmiyor demişler kafam karıştı. ama gene de alabilir myim ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?