Telefonda Fal Bakanlar

kızlar Yiğit çıkmıyor. net olarak çıkmıyor. bana evleneceksiniz dediği adamla ayrıldık, ne haldedir haberim bile yok. başkasıyla evlenmiştir belki. benim hayatımda başkası var.

yani özetle çıkmadıııı

ben eylemi severdim. telefonunu kaybettim. falı da bıraktım sonrasında. bu konuda bu adamla bu iş olmaz demişti.

ama burda çok memnun olmayan da vardı. başkaca da telefonda bilen-eden olmadı. 2016 yılını falla geçirmiş biriyim. deneyim konuşuyor :)

Eylemin numarasi konusunda sana ozelden yazdim...
Ben en son uzun zaman once izini kaybedip yeniden buldugum Şuleye tarot baktirdim... denemek istersen numarasını veririm

Ben en son uzun zaman once izini kaybedip yeniden buldugum Şuleye tarot baktirdim... denemek istersen numarasını veririm
Ben eylemzedeyim. .
Dediği hicbirsey çıkmadı. Ağzımdan laf alıp ona göre konuşurdu hep. .
Neyse Şule nin numarasini alabilir miyim

Rica etsem sulenin numarasini alabilir miyim ve cayyolunda nerede bakiyor cafe mi? size nasil cikti olaylar biraz bahsederseniz özelden sevinirim

Kızlar bana telefonda iyi bakam bi falcı numarası lazım
Numarası nı gönderir misin tatlım
Baska sahra yi deneyen oldu mu ... acaba...
Numarası nı gönderir misin tatlım

Numarası nı verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…