- 22 Nisan 2015
- 696
- 1.066
- 313
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Eylem mi canım bu kişi.baktırdım cnm
biraz kısa sürdü ama benden kaynaklı
şöyle ki dedikleri doğru
bende geçmişi pek irdelemedi
direk olacaklara yöneldi
sizde de öyle mi bilmiyorum
bakalım eğer söyledikleri olursa zaten paylaşırım
evet eylem cnmEylem mi canım bu kişi.
Süreden çok içerik önemli seni tatmin ettiyse ne ala. Mesela benimde kısa sürüyo çünkü ben tek konu için arıyorum ve hayatım çok sıradan. Geçmişi biliyo ama zaten biz geçmişi değil ilerideki ihtimalleri duymak için arıyoruz. Umarım çıkaryaabaktırdım cnm
biraz kısa sürdü ama benden kaynaklı
şöyle ki dedikleri doğru
bende geçmişi pek irdelemedi
direk olacaklara yöneldi
sizde de öyle mi bilmiyorum
bakalım eğer söyledikleri olursa zaten paylaşırım
kısa ama özSüreden çok içerik önemli seni tatmin ettiyse ne ala. Mesela benimde kısa sürüyo çünkü ben tek konu için arıyorum ve hayatım çok sıradan. Geçmişi biliyo ama zaten biz geçmişi değil ilerideki ihtimalleri duymak için arıyoruz. Umarım çıkaryaa
Bende beğendim Eylem'i.Falım uzun vadede çıkar diyen ve uzak süre veren falcıdan kaç zaten. Oyalama taktiği hep.çoğu olmayacak şeye 6 ay da olur vs diyo
Eylem bana olmayacak bişi için olmaz dedi. Bugüne dek her baktırdığım o iş eli kulağında diyordu elmira yiğit zehra cengiz ve bi sürüsü. Eylem yok dedi ve cidden olmadı.
Detay yazarmısın özelden bacımyaBende beğendim Eylem'i.
aynen bana da yazar mısın?Bende beğendim Eylem'i.
valla hiç öyle tozpembelik bi durum demedi banaDetay yazarmısın özelden bacımya
Süre verdimi
Gelecek toz pempe mi nasıl
valla hiç öyle tozpembelik bi durum demedi banahatta bi şey dedi ben çok üzüldüm ya
50 tl tatlımPofu eylem ne kadara bakıyor?
aynen bana da yazar mısın?
evet bende beğendimAyy begendin mi canım benn bayildimm bayildimmm
Beğenmene sevindim çünkü enerjin uymasa bende vebal almış olucaktımKizlarrrrr bende baktırdım Eyleme tek kelime ile harika bayıldım mevcut durum ve etrsfimda ki insanlarin duygularini ve benim duygularimi bildi. Yaaa anlatamamm çok çok çok iyiydi. Gercekten zerre pişman olmadım verdiğim parada helali hoş olsun. 35-40 dk sürdü sınırsız soru sorabiliyorsunuz.
Ama yine de baktirin demem benim düşüncem buu enerjiniz uyar uymaz bilmemem vebal alamamm.
ben çıkarsa yazıcambazen suraya yazdigima pisman oluyorum ulasana gobegim catliyorvebal falan bilmem ama cikanlara ozellikle size gore imkansiz gorunen seyleri ve oldugunda da yazin ki bilelim
pembe tablocu degil evet neyse o
bakalim hepimiz icin hayirlisi insallah ama daha eylemden uste tanimadim desem yeridir ve simdiye dek yonlendirdigim herkes te memnun kaldi birde mumkunse oranlayin ben % 85 lerdeyim ust uste dedikleri yavas yavas cikmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?