Telefonda Fal Bakanlar

Eylem mi canım bu kişi.

Süreden çok içerik önemli seni tatmin ettiyse ne ala. Mesela benimde kısa sürüyo çünkü ben tek konu için arıyorum ve hayatım çok sıradan. Geçmişi biliyo ama zaten biz geçmişi değil ilerideki ihtimalleri duymak için arıyoruz. Umarım çıkaryaa

kısa ama öz
hani öyle 40 dakka 1 saat beklemesin kimse
çat çat anlatıyor herşeyi
gayet net ve açık
ben beğendim
dediği tarihler var kısa süre ama umuyorum dediklerini yaşıycam
hayırlısı olsun

Falım uzun vadede çıkar diyen ve uzak süre veren falcıdan kaç zaten. Oyalama taktiği hep.çoğu olmayacak şeye 6 ay da olur vs diyo
Eylem bana olmayacak bişi için olmaz dedi. Bugüne dek her baktırdığım o iş eli kulağında diyordu elmira yiğit zehra cengiz ve bi sürüsü. Eylem yok dedi ve cidden olmadı.

Bende beğendim Eylem'i.

pofu :) banada eylemin numarasını özelden msj olarak verirmisin canım ricaetsem :) fal baktırmaya çok ihtiyacım var

Kizlarrrrr bende baktırdım Eyleme tek kelime ile harika bayıldım mevcut durum ve etrsfimda ki insanlarin duygularini ve benim duygularimi bildi. Yaaa anlatamamm çok çok çok iyiydi. Gercekten zerre pişman olmadım verdiğim parada helali hoş olsun. 35-40 dk sürdü sınırsız soru sorabiliyorsunuz.

Ama yine de baktirin demem benim düşüncem buu enerjiniz uyar uymaz bilmemem vebal alamamm.

bazen suraya yazdigima pisman oluyorum ulasana gobegim catliyor vebal falan bilmem ama cikanlara ozellikle size gore imkansiz gorunen seyleri ve oldugunda da yazin ki bilelim
pembe tablocu degil evet neyse o
bakalim hepimiz icin hayirlisi insallah ama daha eylemden uste tanimadim desem yeridir ve simdiye dek yonlendirdigim herkes te memnun kaldi birde mumkunse oranlayin ben % 85 lerdeyim ust uste dedikleri yavas yavas cikmakta

Beğenmene sevindim çünkü enerjin uymasa bende vebal almış olucaktım
Ay bilmiyorum kızlar ya sanırım tüm o eski kaşarlanmış falcıları çöpe atmamız gerekiyor bu eylem hakkaten dürüst bi kız iyi kötü ne varsa açıkça söylüyor

ben çıkarsa yazıcam
bekliyorum bakalım not aldım dediklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…