- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Bilemedi diyeceğim kadar bile bir şey demedi. O kadar yuvarlak konuştu ki, nereye çeksen gider. Ne bir kişiden bahsediyor, ne olanlardan. Anca belki sen her şeyi anlatacaksın ona göre o da "akıl verecek", fala dair bir şey yoktu yani.Anı geçmişide mi bilemedi
Eylem dediğin Adanalı Eylem mi canım.Dün gece mısafırlıge gıttıgım bır arkadasımda sansa bır bayana denk geldım.Her zaman kı kahveler ıcıldı fallar bakıldı.
eylemle bırebır aynı seylerı soyledı ıcınde bır kac detay daha var.ekstra olarak verdıgı onlarda bana kalsın. Birde vakit verdi en geç iki hafta gece vaktı olacak ıstedıgın ve anıden gelısecek tum olaylar sankı yarım saat bır saat ıcınde hayatın bır anda duzene gırecek dedı.
Özellikle istanbulda olanlar ıcın bırebır kadının acayıp bır enerjısı var ...
Üstümdeki negatif enerjı ve nazarla kadıncagızı bıraz sarstıysam da anı cok ıyı bılıyor .
Daha ılk bakmaya basladıgı anda agzımı acık bırakacak kucuk ama onemlı detaylar verdı.
isteyene telefon verebılırım.Evinde bakıyor.Bakımı 50 TL su falı da bakıyormus o da 150 TL ımıs ama ben denemedım.Telefonda da bakıyormus ama dedıgım gıbı bana sansa denk geldıgı ıcın yüzyüze baktırdım.İşin acayıp yanı dun geceden berı hıc kafam bu kadar rahat olmamıstı.ya yıne elektrıgımız tuttu ya da gercekten ıyı ....
Nasıldı?evet canım adanalı eylem
suya 150 mi yok artık napıyor bunlar ya iyice uçmuşlar..Dün gece mısafırlıge gıttıgım bır arkadasımda sansa bır bayana denk geldım.Her zaman kı kahveler ıcıldı fallar bakıldı.
eylemle bırebır aynı seylerı soyledı ıcınde bır kac detay daha var.ekstra olarak verdıgı onlarda bana kalsın. Birde vakit verdi en geç iki hafta gece vaktı olacak ıstedıgın ve anıden gelısecek tum olaylar sankı yarım saat bır saat ıcınde hayatın bır anda duzene gırecek dedı.
Üstümdeki negatif enerjı ve nazarla kadıncagızı bıraz sarstıysam da anı cok ıyı bılıyor .
Daha ılk bakmaya basladıgı anda agzımı acık bırakacak kucuk ama onemlı detaylar verdı.
isteyene telefon verebılırım.Evinde bakıyor.Bakımı 50 TL su falı da bakıyormus o da 150 TL ımıs ama ben denemedım.Telefonda da bakıyormus ama dedıgım gıbı bana sansa denk geldıgı ıcın yüzyüze baktırdım.İşin acayıp yanı dun geceden berı hıc kafam bu kadar rahat olmamıstı.ya yıne elektrıgımız tuttu ya da gercekten ıyı ....
istanbulun neresinde bu kadın?bilmem ben hayatımda ıkı kere su baktırdım ıkısı de ayrı kısılerdı biri 150 tl bırı 200 tl ıdı dedım ya ben baktırmadım su falına bu kadına
zaten su fal olayı eroın gıbı bı basladın mı bırakamıyorsun .kanına ıslıyor ınsanın .
ve ısın kotu yanı hıc bır sorunum olmadıgı zaman bıle ayda bır kere mutlaka baktırıyorum.
bakırkoy de canımistanbulun neresinde bu kadın?
bütün falcılarda o yön de nedense :)bakırkoy de canım
Özelden telefon numarasını ve adını yollar mısınız Adana'da ki kişininAdana da bir hatun .3 kere tarih verdi biri tuttu hem de ayına gunune. geri kalan ıkısı tutmadı.
Soyledıgı olayların % 80 ınden fazlasını yasadım .şimdi ise asıl beklediğim için sey ıcın cok yakın artık vade falan yok dıyor .
Onu da tutturursa degmeyın keyfıme .
Eylemin numarasını yollayabilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım varyigit hakkinda dusuncelerim ; evet cogu dedigi hatta bazi yerlerde nokta atislari da oldu gecmis konusunda zaman konusunda kasimin ilk iki haftasi dedi soylediklerini yazdim
ciktikca eklerim ama doyurucu degil
yigit
adanali dedigim eylemin bugun kendini yirtip soyledigi ama kaale almadigim bir dedigi daha cikti hemde benim icin kotu bir sey cikti lanet ki cikmayaydi iyiydi
Rica etsem numarasını yollar mısınız çok dardayımBurdan bi arkadaştan duyduğum adanada bi kıza baktırdım. Valla billa günahınızı almiyim zamanında bu forumdan yiğitler didemler zehralar geçti hepsinin falı elimizde tırt oldu yani tavsiye edip vebal almaktan korkarım ama bu kızda güzel olan çok dobra bi kız. Ben bi kere ve yeni baktırdım şu kadarını söyleyebilirim olumsuz şeyleride söylüyor. Müşteri kaçar gibi bir korku ile toz pempe şeyler demiyor. Bana demedi. Yuvarlak konuşup kıvırmadı. Net konuşuyor. Ve çok uzak geleceği ( üç dört sene ) biz bilemeyiz demesi dürüstçe geldi bana.
Gelişme olursa yazarım. Diğer tırt falcılardan çok farklı birşey dedi
Rica etsem numarasını yollar mısınızbakırkoy de canım
Telefonunu yollar mısınızDün gece mısafırlıge gıttıgım bır arkadasımda sansa bır bayana denk geldım.Her zaman kı kahveler ıcıldı fallar bakıldı.
Adanalı eylem in numarasini özelde yazabilirmisinizhala %80 bilmeyi koruyor gelecekle ilgili ilk once o anlatıyor sonra sen sorun varsa soruyorsun
Eylem in numarasini özelde yazabilirmisinizeylem normal 30 tl detayli 50 tl dedi.baktiranlar nasil baktirdi?bi bilgi verseniz ona gore baktirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?