Telefonda Fal Bakanlar

Anı geçmişide mi bilemedi
Bilemedi diyeceğim kadar bile bir şey demedi. O kadar yuvarlak konuştu ki, nereye çeksen gider. Ne bir kişiden bahsediyor, ne olanlardan. Anca belki sen her şeyi anlatacaksın ona göre o da "akıl verecek", fala dair bir şey yoktu yani.

Dün gece mısafırlıge gıttıgım bır arkadasımda sansa bır bayana denk geldım.Her zaman kı kahveler ıcıldı fallar bakıldı.
eylemle bırebır aynı seylerı soyledı ıcınde bır kac detay daha var.ekstra olarak verdıgı onlarda bana kalsın. Birde vakit verdi en geç iki hafta gece vaktı olacak ıstedıgın ve anıden gelısecek tum olaylar sankı yarım saat bır saat ıcınde hayatın bır anda duzene gırecek dedı.
Özellikle istanbulda olanlar ıcın bırebır kadının acayıp bır enerjısı var ...
Üstümdeki negatif enerjı ve nazarla kadıncagızı bıraz sarstıysam da anı cok ıyı bılıyor .
Daha ılk bakmaya basladıgı anda agzımı acık bırakacak kucuk ama onemlı detaylar verdı.
isteyene telefon verebılırım.Evinde bakıyor.Bakımı 50 TL su falı da bakıyormus o da 150 TL ımıs ama ben denemedım.Telefonda da bakıyormus ama dedıgım gıbı bana sansa denk geldıgı ıcın yüzyüze baktırdım.İşin acayıp yanı dun geceden berı hıc kafam bu kadar rahat olmamıstı.ya yıne elektrıgımız tuttu ya da gercekten ıyı ....

Eylem dediğin Adanalı Eylem mi canım.

suya 150 mi yok artık napıyor bunlar ya iyice uçmuşlar..

bilmem ben hayatımda ıkı kere su baktırdım ıkısı de ayrı kısılerdı biri 150 tl bırı 200 tl ıdı dedım ya ben baktırmadım su falına bu kadına
zaten su fal olayı eroın gıbı bı basladın mı bırakamıyorsun .kanına ıslıyor ınsanın .

ve ısın kotu yanı hıc bır sorunum olmadıgı zaman bıle ayda bır kere mutlaka baktırıyorum.

istanbulun neresinde bu kadın?

Özelden telefon numarasını ve adını yollar mısınız Adana'da ki kişinin

Eylemin numarasını yollayabilir misiniz gerçekten çok ihtiyacım var

Rica etsem numarasını yollar mısınız çok dardayım

T
Telefonunu yollar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…