- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ya ben vazgeçtim sonuçta yüzünü dahi gormeyen biri ne hissedebilirkieylemin nunarasi bende var ozelden mjs atar misiniz vereyim
Iyi ki eylem e fal baktirmamisim dedim bu mesajdan sonra..Eylemin telefonunu isteyenlerden aranızda devlet memuru fatma kım ?
Neden ne yapılmış ki. ????sorun eylemde degıl.ama yapılan hareketten sonra bende lanet ettım tanımadığım ınsanlara guvenıp kızın telefonunu verdıgıme.
Bu arada eylem e fal baktirdim bugün gayet net geçmişi bildi . Sok oldum.
Acaba buradan konuları falan mi okudu diye şüpheye düştüm ama öyle ayrıntılar verdi ki yok mümkün değildi birinin bunları bilmesi.. . Fal bitince korktum hi sure.. Eşimin memleketine kadar, ayağındaki lekeye kadar bildi..
Yani ne diyeyim gelecek için de bi kaç şey söyledi zaten ne hissetse söylüyor kötü de olsa çat diye yüzünüze söylüyor. .
Bekliyorum gelecekle ilgili söylediği şeyleri yine yazarım.. İnanın amacım reklam filan değil sırayla hepsini deniyorum işte. .
Cok ta kibar bi bayan kesinlikle öyle onlarca falciya gittim ama eylem farklı idi ..
Yani ben çok sevdim .. Belkide enerji tuttu bilemiyorum
Eylemin nosunu burdan almıştımBu arada eylem e fal baktirdim bugün gayet net geçmişi bildi . Sok oldum.
Acaba buradan konuları falan mi okudu diye şüpheye düştüm ama öyle ayrıntılar verdi ki yok mümkün değildi birinin bunları bilmesi.. . Fal bitince korktum hi sure.. Eşimin memleketine kadar, ayağındaki lekeye kadar bildi..
Yani ne diyeyim gelecek için de bi kaç şey söyledi zaten ne hissetse söylüyor kötü de olsa çat diye yüzünüze söylüyor. .
Bekliyorum gelecekle ilgili söylediği şeyleri yine yazarım.. İnanın amacım reklam filan değil sırayla hepsini deniyorum işte. .
Cok ta kibar bi bayan kesinlikle öyle onlarca falciya gittim ama eylem farklı idi ..
Yani ben çok sevdim .. Belkide enerji tuttu bilemiyorum
baktırsammı acaba ya bilemedimEylemin nosunu burdan almıştım
İlk faldan bu yana biraz zaman geçti. Asıl olaya hala sürem var
Ama şu kadarını artık söyleyebilirim
Biz burda onlarca falcı denedik
Bu kız bi kere karakter olarak yalaka değil. Kaba değil. Hem nazik ama aynı zamandada dobra. Gördüğü neyse onu söylüyor. Müşteriyi umutla oyalamıyor. Olumsuz bi durum için evlilik yüzük gibi klasik laflar etmiyor.
Ufak haberler için bekledim ve verdiği sürede çok olumlu olmasada en azından bi iletişim gerçekleşiyor.
Geçmişi zaten çok iyi biliyor. Ayrılık var üzüntü var gibi uyduruk laflar değil direkt olayı anlatıyor geçmiş hakkında.
Uzun lafın kısası telde baktırdıklarım içinde eylem şu an için en iyisi diyebilirim
Sürelerim var
Yazıcam burdan
Tabi tavsiye edip günahınızı almak istemem karar sizin
Ne kadara bakıyo acabaEylemin nosunu burdan almıştım
İlk faldan bu yana biraz zaman geçti. Asıl olaya hala sürem var
Ama şu kadarını artık söyleyebilirim
Biz burda onlarca falcı denedik
Bu kız bi kere karakter olarak yalaka değil. Kaba değil. Hem nazik ama aynı zamandada dobra. Gördüğü neyse onu söylüyor. Müşteriyi umutla oyalamıyor. Olumsuz bi durum için evlilik yüzük gibi klasik laflar etmiyor.
Ufak haberler için bekledim ve verdiği sürede çok olumlu olmasada en azından bi iletişim gerçekleşiyor.
Geçmişi zaten çok iyi biliyor. Ayrılık var üzüntü var gibi uyduruk laflar değil direkt olayı anlatıyor geçmiş hakkında.
Uzun lafın kısası telde baktırdıklarım içinde eylem şu an için en iyisi diyebilirim
Sürelerim var
Yazıcam burdan
Tabi tavsiye edip günahınızı almak istemem karar sizin
50Ne kadara bakıyo acaba
Eylemin falı istikrarlı gidiyoreylem benim de aklımı çok çeliyor ama özellikle bu ay falcılara o kadar çok para harcadım ki dolabımı baştan döşerdim o parayla:) söylediği şeyler çıkarsa haber verin mutlaka burada.
bende baktırcam ama dönmesini bekliyorumEylemin falı istikrarlı gidiyor
bende baktırcam ama dönmesini bekliyorum[/QUOTE
Baktırırsan yorum bekliyoruz aradın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?