- 24 Ekim 2015
- 26
- 14
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Eylem hanimin numarasini bana da atabilir misinBeğenmene sevindim çünkü enerjin uymasa bende vebal almış olucaktım
Ay bilmiyorum kızlar ya sanırım tüm o eski kaşarlanmış falcıları çöpe atmamız gerekiyor bu eylem hakkaten dürüst bi kız iyi kötü ne varsa açıkça söylüyor
Ben direk bir program indirdim kayıt ediyorum telefonumda şarkılardan çok bu falcıların falları varben çıkarsa yazıcam
bekliyorum bakalım not aldım dediklerini :)
Eylemin numarasini ben de alabilir miyim?yolladim cnm
bu arada sırf falcılarla kalmayın okuyun abi dua edin mutluluk ve iç huzuru için
Ben inşallah finali yaptım Eylem ile çünkü artık bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum sabretmem lazım ki her falda sabret deniliyor. Sabredip duâ edeceğim Rabbim ne yazdiysa onu yasacagim.kızlar ben de en sonunda Eylem'e baktırdım. Benim falım fazla uzun sürmedi, 15 dakika kadar, ama bu benden kaynaklı, kafamı kurcalayan tek bir konu/soru var, ee onu da yarım saat anlatacak hali yok kızın :) ama daha kartları açar açmaz da ilk o konuya değindi zaten, o kadar net yani durumum. anı çok iyi bildi, karakter analizi süper, gelecekle ilgili de çok emin konuştu, inşallah dediği gibi olur her şey. net bir tarih vermedi de 10 gün içinde bir şeyler şekillenir dedi, işe başlayacağımı da bildi, kasımda başlıyorsun, gereksiz yere atarlanma, bu iş sana hayırlı gelecek dedi :))) istediğin kadar soru sor diyor, dediğim gibi benim derdim ve de sorum belli, siz bayıltana kadar sorabilirsiniz :)) Duygu'ya gidecektim ama, bu kız o kadar net konuştu ki, şimdilik başka fal baktırmak istemiyorum. Önce bi gelişmelere bakayım. Galiba Eylem'le finali yapıcam :))
Ben inşallah finali yaptım Eylem ile çünkü artık bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum sabretmem lazım ki her falda sabret deniliyor. Sabredip duâ edeceğim Rabbim ne yazdiysa onu yasacagim.
fallara sarmadan önce çok dua ediyordum ben, her gün esma çekiyordum vs. sonra bu fala bi sardım, duayı boşladım. gerçekten bir şey engel oluyor, geçen gün fark ettim hatta. her gün niyetleniyorum, her gün yine dua etmek yerine birilerine fal atıyorum. Gerçekten çok tuhaf bir durum. ama artık yeter, ne gelirse Rabbim'den geliyor. Fallar da yeni bir şey söylemiyor zaten. Bu kıza baktırmasaydım aklımda kalacaktı ama artık gerçekten merak ettiğim hiç kimse kalmadı ve de zaten hepsi aynı şeyi söylüyor. yani benim tekrar duaya geri dönmem gerek. Falla falan olacak iş değil bu.
MissCherryBlossom canım bu son fal derken de senin dediğin de aklıma geliyor. Ayyy inşallah tavuğun tövbesi gibi olmasın Ağlarım kendimden sogurum
O son fal asla son fal olmuyor
Ama fal baktırıyorsunuz. Tövbe edin. Fal baktıranin 40 gün ibadeti duası kabul olmazKendi adıma söylüyorum çok çok şükür duâ hiç eksik olmuyor dilimden yüreğimden nasip ediyor Yaradanim. Hiç bir fala falcıya olumlu olsada olumsuz olsada kör körüne inanmıyorum. Herşeyin üstünde olan ilahî güce inancım sonsuz.
Vee gerçekten duâ en güzel ilaç aciyan yaralara.
Sağol canım da ben farklı düşünüyorum fal baktirmanin değilde dinlediğim fala kayıtsız şartsız inanmanin günah olduğunu düşünüyorum.Ama fal baktırıyorsunuz. Tövbe edin. Fal baktıranin 40 gün ibadeti duası kabul olmaz
kesinlikle katılıyorum canım sanazehraya baktırdım hep yuvarlak yuvarlak konuştu ve aynı fal içinde bile bir dediği diğerini tutmadı.baktırmaya değmez bence.75 tl bir de. 20 tllik online falcılar kadar bile iyi bakamıyor halbuki.
tatlım numarasını gönderirmisin??Ne kadara bakıyo acaba
tatlım numarasını gönderir misin??Kizlarrrrr bende baktırdım Eyleme tek kelime ile harika bayıldım mevcut durum ve etrsfimda ki insanlarin duygularini ve benim duygularimi bildi. Yaaa anlatamamm çok çok çok iyiydi. Gercekten zerre pişman olmadım verdiğim parada helali hoş olsun. 35-40 dk sürdü sınırsız soru sorabiliyorsunuz.
Ama yine de baktirin demem benim düşüncem buu enerjiniz uyar uymaz bilmemem vebal alamamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?