- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
eee ne yaptın bakturdın mı?ayyy bende eyleme fal baktırıyorum akşam 9 da arayındedi :)
bi ben bekliyorum galibagelişmeler hareketlenmeler var catır catır yıne cıkıyor yıne cıkıyor
hee o zaman benim daha 3 haftam var yaklaşıkbir aydır bekliyorum bu konuyla ilgili yaw hatta gectı bile
Nasil gectii? Dedigi gibi gectimiii aceebaaKızzzlarrr iyi haberle geldimmm eylem çok yakın konuşma ve görüşme demiştii dün konuştuk ve bugün kahveee içmeyee buluşşcazzz :))))
Bakalım görüşmede eylemin dediği gibi mi geçcek mii çok heycanlıyımmm
Daha çooookk yolum varNasil gectii? Dedigi gibi gectimiii aceebaa
çıkar çıkar gidişatı önemli :)Daha çooookk yolum var
Evet fal ufak ufak çıkıyo minik olaylar oluyo asıl vukuat henüz gerçekleşmedi dananın kuyruğu bakalım ne zaman kopucak
İş hakkında dediği bi kaç bişi de oldu
Bulusma dedigi gibi gecmedi mi yani.Daha çooookk yolum var
Evet fal ufak ufak çıkıyo minik olaylar oluyo asıl vukuat henüz gerçekleşmedi dananın kuyruğu bakalım ne zaman kopucak
İş hakkında dediği bi kaç bişi de oldu
banada tarih verdi bakalım ne çıkıcak
evet benim sevgilimle olan mevzuyu bildi sevgilimi tanımadan onun hakkında herşeyi bildi bilmeme sana dedikleri çıkmadımı
hala diyorum bunlar epektrik meselesi sanirim ama gercekten ilksin sasirdim cok sasirdim
ayin 19 undan itibaren ihtimaller disi gordugum ne dediyse su an icin yasiyorum ilginc olmus bu
her falcı herkese iyi gelmeyebiliyorDun gece eyleme baktirdim. Hicbiseymi bilemedi. Eski esinle barisirsan aileni karşına alirsin dedi. Ama ben ailemi seneler once kaybettim. Ayricada eski eşe donme gibi bisey yok zaten. Yakin zamanda beni terkeden sevgilim devlet memuru. Onun icinde yari devlet yari ozel biyerde calisiyo dedi. Seni baksa bi kadin icin terketmis dedi. Ama ailesi beni istemedigi icin terketti aslinda.
beğendin mi peki?evet benim sevgilimle olan mevzuyu bildi sevgilimi tanımadan onun hakkında herşeyi bildi bilmeme sana dedikleri çıkmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?