Telefonda Fal Bakanlar

Nasil gectii? Dedigi gibi gectimiii aceebaa

Daha çooookk yolum var
Evet fal ufak ufak çıkıyo minik olaylar oluyo asıl vukuat henüz gerçekleşmedi dananın kuyruğu bakalım ne zaman kopucak
İş hakkında dediği bi kaç bişi de oldu
Bulusma dedigi gibi gecmedi mi yani. Yinede bilmis gorusmeyi ama gorusme imkaniniz varmiydi yoksa birden mi gelisti olaylar?

Dun gece eyleme baktirdim. Hicbiseymi bilemedi. Eski esinle barisirsan aileni karşına alirsin dedi. Ama ben ailemi seneler once kaybettim. Ayricada eski eşe donme gibi bisey yok zaten. Yakin zamanda beni terkeden sevgilim devlet memuru. Onun icinde yari devlet yari ozel biyerde calisiyo dedi. Seni baksa bi kadin icin terketmis dedi. Ama ailesi beni istemedigi icin terketti aslinda.

evet benim sevgilimle olan mevzuyu bildi sevgilimi tanımadan onun hakkında herşeyi bildi bilmeme sana dedikleri çıkmadımı

valla bana dediği hiçbişey doğru değildi. biz zaten ayrıldık. ama bana hayatında başkası var ondan seni bırakmış dedi. halbuki ailesi istemediği için bıraktı. bide devlet memuru olmasına rağmen yarı özel yarı devlet biyerde çalışıyo dedi.

hala diyorum bunlar epektrik meselesi sanirim ama gercekten ilksin sasirdim cok sasirdim
ayin 19 undan itibaren ihtimaller disi gordugum ne dediyse su an icin yasiyorum ilginc olmus bu

her falcı herkese iyi gelmeyebiliyor
normal bi durum bence
enerji uyumu düşüktü demekki
mesela ben de hiç bişey anlatmadan sormadan o bana anlattı ağzımı bile açmadım
yada ağzımdan laf almak için tek kelime etmedi
ama diğer falcılarda da böyle benim durumum
kime baktırmışsam hep aynı
bazen de senin fala kendini kapatmandan kaynaklı olabiliyor..
neyse sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…