Telefonda Fal Bakanlar

Gerçekten nedir bu tesbih falı korktum tırstım. Biz burada iyi kötü küçük büyük kendine göre dertleri olan insanlarız. Derman arıyoruz. Zaten iyiyse kendisini buluruz bir şekilde. Ama böyle herkese video göndermekle hem de korkutucu bir video göndermekle iyi bile olsa kimseyi çekemez. Biz derman aramak peşindeyiz birileri para kazanmak derdinde.

Simdi şu malatyali gulseren e baktirdim.. hayatimda baktirdigim en mantikli tutarli faldi .. yemin etmek istemiyorum ama ben soylemeden ailemi vs. Tek tek saydi bana.. hic kivirmadi da soyledigi seyleri.. ani ve gecmisi cok iyi tutturdu. Gelecek icinde tarih verdi bakalim yazarim yine ama cok begendim . Bundan sonra şaşmam.. bu arada eski mesajlarıma bakarak az çok reklam yapacak biri olmadığımı anlayabilirsiniz .. şimdiye kadar eylem bakmışti ilk başlarda iyiydi ama sonradan çok bozdu . Yana Yana ii birini ariyordum nihayet buldum.. numarasini veren arkadasa teşekkür ediyorum tekrar. .​

numarasını bana yazar mısınız

forgetmenot16 arkadaşım gulseren tavsiyen için cook Teşekkürler. . İyi kötü ne varsa söylüyor. Zaten kendi de diyor benim dediklerimde kusuruma bakmayacaksin diye
Rica ederim umarım memnun kalmışsındır. Ben de buradaki bir arkadaştan almıştım numarasını. İnşallah söylediği güzel şeylerin hepsi gerçekleşir :)

kızlar selam, gülseren'in bi dediği çıktı bana. ama hani bariz hayatımda yaşadığım bir şey değil. atıyorum "bir haber alacaksın başkasıyla ilgili" gibi bir şeydi, hakikaten öyle oldu.

yalnız bana iki hafta içinde yeni aşk görmüştü, ondan eser yok şu an. perşembeye kadar aşık olmam lazım:))

bir de bir arkadaşım baktırmış adanalı bir kadına, tanıdık değil sanırım forumda. ona para yatırdım demin, arayacağım birazdan. iyiyse öneririm.

kızlar adanalı falcıya baktırdım ismi şeyma. tek bi konu üzerinde yoğunlaştığımı söyleyerek genelde eski erkek arkdaşımla ilgili yorum yaptı. yorumlar tutarlıydı baya. 50 tl'ye bakıyor. on dakika falan sürdü benim falım. hani müthiş şaşırtmıyor ama bir arkadaşımda iki nokta atışıyla geleceği tutturmuştu, o yüzden tarih almak adına baktırdım ben de.

Burda bir arkadastan gulseren hanimin numarasini aldim. Az önce baktirdim cok cok iyi bakti. Durum analizi ve harf tutturmasi cok iyiydi. Gelecek icin 1 ay verdi. Cikarsa buraya yazarim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…