- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.421
Neden özelden gönderiyorsunuz böyle şeyler ?size gönderdim gerekli videoyu sanırım yazdıgınızı unutmussunuz alıntıla yaptım :) ?
Kendi reklamını yapıyorda ondanNeden özelden gönderiyorsunuz böyle şeyler ?
Valla ben daha çok tırstım yani. Bu nasıl reklam. Değil aramak kaçasim geldi yaniKendi reklamını yapıyorda ondan
İşte reklamcılar insanların duygularını önemsemezler, onlar için mühim olan reklam yapmak.Valla ben daha çok tırstım yani. Bu nasıl reklam. Değil aramak kaçasim geldi yani
Umarim. Birbirimize az çok fikir verdiğimiz bi yerdi burası.Umarım bu platform saçma reklamlarla bozulmaz
numarasını bana yazar mısınızSimdi şu malatyali gulseren e baktirdim.. hayatimda baktirdigim en mantikli tutarli faldi .. yemin etmek istemiyorum ama ben soylemeden ailemi vs. Tek tek saydi bana.. hic kivirmadi da soyledigi seyleri.. ani ve gecmisi cok iyi tutturdu. Gelecek icinde tarih verdi bakalim yazarim yine ama cok begendim . Bundan sonra şaşmam.. bu arada eski mesajlarıma bakarak az çok reklam yapacak biri olmadığımı anlayabilirsiniz .. şimdiye kadar eylem bakmışti ilk başlarda iyiydi ama sonradan çok bozdu . Yana Yana ii birini ariyordum nihayet buldum.. numarasini veren arkadasa teşekkür ediyorum tekrar. .
Rica ederim umarım memnun kalmışsındır. Ben de buradaki bir arkadaştan almıştım numarasını. İnşallah söylediği güzel şeylerin hepsi gerçekleşir :)forgetmenot16 arkadaşım gulseren tavsiyen için cook Teşekkürler. . İyi kötü ne varsa söylüyor. Zaten kendi de diyor benim dediklerimde kusuruma bakmayacaksin diye
Canim bana hem iyi hem kötü şeyler söyledi. Genel olarak tutarlı konuştu. Ağzımi aramadi hiç.Rica ederim umarım memnun kalmışsındır. Ben de buradaki bir arkadaştan almıştım numarasını. İnşallah söylediği güzel şeylerin hepsi gerçekleşir :)
Hayatımın hatası :/Sedaya baktıran baska var mı
kızlar selam, gülseren'in bi dediği çıktı bana. ama hani bariz hayatımda yaşadığım bir şey değil. atıyorum "bir haber alacaksın başkasıyla ilgili" gibi bir şeydi, hakikaten öyle oldu.
yalnız bana iki hafta içinde yeni aşk görmüştü, ondan eser yok şu an. perşembeye kadar aşık olmam lazım:))
bir de bir arkadaşım baktırmış adanalı bir kadına, tanıdık değil sanırım forumda. ona para yatırdım demin, arayacağım birazdan. iyiyse öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?