- 30 Haziran 2011
- 336
- 34
- 98
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.381
Kac tl idiÇınara fal baktırdım. isme kadar bildi çok şaşırdım. Kişi analizleride süperdi. su, kart ve yıldıznameye baktı. İnşaallah dedikleride çıkarsa tam olur. tavsiye ederim.
Canım ben su ve tarota 100 e baktirdim. Bir kac cesit vardi onlarin fiyatlarini bilmiyorum ama.Kac tl idi
Attımrica etsem mumnun kaldığınız falcının numarasını bana özelden atarmısınız
cnm sence anda karsındakının düşüncesinde ali bey mi yoksa yigit denilen kişimiBu arada kızlar İzmir'deki telefonda fal bakan Ali bey'e 3 kişi baktırdığımızı söylemiştim. Ablama iş değişikliği yapacaksın burası mevcut işyerinden çok daha iyi kesin değiştir çok memnun kalacaksın demişti. Ekim gibi netleşecek Kasım gibi gerçekleşecek demişti. Ablam iş değiştirdi Ekim'de belli oldu Kasım'da ihbar süresi bitti ve değiştirdi. Çıkarsa söylerim demiştim. Söyeleyeyim dedim. Bana da dedikleri var ama şu an çok imkansız gibi geliyor. Bu sene bitmeden gerçekleşecek dedikleri var. Bakalım. Onlar da olursa onları da yazarım. (İnşallah olur)
Ben geçen yazmistim mehmet rüzgar internette yaz cikiyorkızlar bana acil anda iyi olan karsındakinin düşüncesini iyi bilen biri lazımm kimi önerirsiniz ?
Ben Yiğit'e hiç baktırmadım o yüzden Yiğit için iyi ya da kötü diyemem . Baktırmama sebebim de bir türlü ulaşılamamış olması. Riske atmak istemedim açıkçası. Zaten fallara kaldı işimcnm sence anda karsındakının düşüncesinde ali bey mi yoksa yigit denilen kişimi
cnm bana özelden ali beyin numarasını atar mısn sana zahmetBen Yiğit'e hiç baktırmadım o yüzden Yiğit için iyi ya da kötü diyemem . Baktırmama sebebim de bir türlü ulaşılamamış olması. Riske atmak istemedim açıkçası. Zaten fallara kaldı işimBir de peşinde koşmak istemedim açıkçası. Ali Bey insanlık olarak da iyi biri gibi duruyor. Sesinden algıladığım o. Anda da iyi biri gibi. Tabii benim gibi şu an nerede orada mı burada mı diye de sorup abartmamak lazım :) Bir kaç bilemediği oldu ama onlar artık benim sorularımdan kaynaklandı gibi algıladım ben.
Bende anla ilgili söyledikleri varolan durumu anlatması isimler vererek çok beğendim fakat gelecekle ilgili tahminleri olmadıBeni bilen bilir. kimseyi boşyere övmem.Baktırdığım en iyi falsu:"Çınar "diyorum... Çok garip uzun ve çok etkileyiciydi.konusma tarzı garip gelebilir ama o jargonu bildiğin için ben de problem çıkmadı.resmen şoktayım...
Ben geçen yazmistim mehmet rüzgar internette yaz cikiyor
sekerim aynı insana bende baktırdım. on yıl sonra da baktırsan bu degısmez dıyor. bilmiyorum insan secımlerını degıstırebilir sonucda oyle degilmi.eksi de cok ovmusler bu beyefendiyi..Kızlar merhaba Mehmet'e fal baktırdım telefonda. Yıldızname baktığını söyledi ama çok beğenmedim açıkçası hem kısa sürdü hem çok hızlı konuşuyor hem de sadece karakter analizi yaptı. Sen öylesin o böyle şöyle olacak böyle olacak dye,.Bir kaç soru sordum ben medyum değilim onları bilemem dedi. Bilginiz olsun. Annem, teyzem ve kuzenim Malatyalı Gülseren'e baktırdılar bakalım çıkarsa yazarım.
ben geçen sene birinden analiz almıştım, çok uzun değildi ama kendi adıma memnun kalmıştım ama bu sene yapar mı fiyatı nedir inan bilmiyorum. dilersen eski maillerime bakıp sana özelden mailini yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?