Telefonda Fal Bakanlar

Dinçer güner ile görüşmüştüm 450 tl isteyince vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişim

sihirlikelimeler ayy sadece konuya yorum yapayım derken sana cvp vermis gibi oldum pardon tatlım. üstüne alınma.
sorun değil tatlım... benim baktırdığım astroloji analizi kişilik ve ilişki üzerine idi. yani gelecek üstüne değil. kaldı ki ben astrolojide de gelecek hususlarına pek inanmıyorum. onun yerine su falı filan daha mantıklı geliyor. bir de ben öyle fahiş ücretler ödemedim. ama biliyorum normalde çok yüksek fiyata analiz yapanlar var.

sekerim aynı insana bende baktırdım. on yıl sonra da baktırsan bu degısmez dıyor. bilmiyorum insan secımlerını degıstırebilir sonucda oyle degilmi.eksi de cok ovmusler bu beyefendiyi..
Yıldızname mantık olarak da değişmemesi Lazım ama ben bir kaç kişiye baktırdım yıldızname çok farklı şeyler söylemişlerdi. Hiç alakası yok söyledikleriyle

sanırım yıldızname zaten kurandan bakılmıyor muydu ben mi yanılıyorm? böyle standart bir tablo cıkıyor ona gore genel bir yorum yapılıyor hatta gizli ilimler kitabında da bir bolumu mevcut. tabi yuzde yuz uyacak diye bir kaide yoktur tabi de genel olarak genellemeler insanda benzerlik gosteriyor.

Bu zamana kadar telf da fal baktırdıklarımın arasında bir bayan var Bahcelievlerden di sanırım en en iyisi o.. Hala da ona baktırıyorum ama değişiklik olsun diye buradaki yorumları okuyup belki bir başkasının numarasını alırım dedm ama sanırım yok.. Yada gözümden kaçmış. İsteyen olursa özelden paylasabilirim.

Muhtemelen birazcık akıl okuma birazcık da yorum bu işi hallediyorlar sanırım

Kim acaba kendisi memnun musunuz ? Ayrıca numarasını alabilir miyim?

Biraz bilgi verir misin nasıl biri gelecek tahminleri fiyatı neye baktığı

Biraz bilgi verir misin nasıl biri gelecek tahminleri fiyatı neye baktığı

merhaba,

kahve falı bakıyor ve tarot yada ıkısını bırden ısteyebılırsınız.
bana uzun ve kısa vadede soyledıklerı tuttu, çogu arkadasımdanda olumlu yorumlar aldım ( kesinlikle reklam yapmıyorum öyle bir algı olusmasın kimsede )
cok olumlu ve sıcakkanlı bir bayan motivasyonu yüksek.
ücret olarak 40 tl alıyor havale ( kahve yı soyluyorm)
bir gun onceden randevu alıyorsun.

Ben de baktırdım kendisine biraz önce çok memnun kaldım söyledikleri çıkarsa yazarım. Ama verdiği enerji çok güzel. Bana iyi geldi açıkçası. Çıkar mı bilmiyorum bekleyeceğim çıkarsa yazarım. Olumlu yorumlar var. Mesela bu hafta instagramdan Mehmet diye biri vardı baktırdım. Moralimi çok bozmuştu. Bir de ben 2-3 sene sonrasını söyleyen falcılara inanmıyorum, inanamıyorum nedense. Bakalım çıkarsa söylerim daha kesin olur. Ama inşallah çıkar da ihtiyaç duyduğumuz o kişiyi bulmuş oluruz

Söyledikleri kısa vade mi canım detaylı bakıyor sanırım bende düşünüyorum şu anı iyi bildi mi

Söyledikleri çok uzun vadeli değil kısa vadeli ama zaten uzun olsaydı inanmazdım. Şu anda iyi çok. Bana da öyle bir şey lazımdı zaten. verdiği tarihlere göre yazarım çıktı mı çıkmadı mı

Az önce Seda hanıma baktırdım kendisi çok ilgili ve detaylı bakıyor çok memnun kaldım kısa vadede ve uzun vadede dedikleri var şu anki durumu iyi bildi dedikleri çıkınca tekrar yazacağım

Az önce Seda hanıma baktırdım kendisi çok ilgili ve detaylı bakıyor çok memnun kaldım kısa vadede ve uzun vadede dedikleri var şu anki durumu iyi bildi dedikleri çıkınca tekrar yazacağım
Ay çok fena gaza geldim. Birine baktırcam seda nasıl canım numarasini gönderebilir misin bi de o baksın :)

Numarasıni alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…