- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.401
Dinçer güner ile görüşmüştüm 450 tl isteyince vazgeçmiştim iyi ki vazgeçmişimben de iki kere baktırdım sonuc tırt. cok mantıklı geliyor anlatırlarken ama astroloji biraz degisik bir konu. ayrıca cok yüksek fiyat istiyorlar. mesela ben dincergunere baktırdım bir de zeynepturan a baktırdım sonuc olumsuz. cıkmadı.
sorun değil tatlım... benim baktırdığım astroloji analizi kişilik ve ilişki üzerine idi. yani gelecek üstüne değil. kaldı ki ben astrolojide de gelecek hususlarına pek inanmıyorum. onun yerine su falı filan daha mantıklı geliyor. bir de ben öyle fahiş ücretler ödemedim. ama biliyorum normalde çok yüksek fiyata analiz yapanlar var.sihirlikelimeler ayy sadece konuya yorum yapayım derken sana cvp vermis gibi oldum pardon tatlım. üstüne alınma.
Yıldızname mantık olarak da değişmemesi Lazım ama ben bir kaç kişiye baktırdım yıldızname çok farklı şeyler söylemişlerdi. Hiç alakası yok söyledikleriylesekerim aynı insana bende baktırdım. on yıl sonra da baktırsan bu degısmez dıyor. bilmiyorum insan secımlerını degıstırebilir sonucda oyle degilmi.eksi de cok ovmusler bu beyefendiyi..
sanırım yıldızname zaten kurandan bakılmıyor muydu ben mi yanılıyorm? böyle standart bir tablo cıkıyor ona gore genel bir yorum yapılıyor hatta gizli ilimler kitabında da bir bolumu mevcut. tabi yuzde yuz uyacak diye bir kaide yoktur tabi de genel olarak genellemeler insanda benzerlik gosteriyor.
Bu zamana kadar telf da fal baktırdıklarımın arasında bir bayan var Bahcelievlerden di sanırım en en iyisi o.. Hala da ona baktırıyorum ama değişiklik olsun diye buradaki yorumları okuyup belki bir başkasının numarasını alırım dedm ama sanırım yok.. Yada gözümden kaçmış. İsteyen olursa özelden paylasabilirim.
Biraz bilgi verir misin nasıl biri gelecek tahminleri fiyatı neye baktığıBu zamana kadar telf da fal baktırdıklarımın arasında bir bayan var Bahcelievlerden di sanırım en en iyisi o.. Hala da ona baktırıyorum ama değişiklik olsun diye buradaki yorumları okuyup belki bir başkasının numarasını alırım dedm ama sanırım yok.. Yada gözümden kaçmış. İsteyen olursa özelden paylasabilirim.
Biraz bilgi verir misin nasıl biri gelecek tahminleri fiyatı neye baktığı
Ben de baktırdım kendisine biraz önce çok memnun kaldım söyledikleri çıkarsa yazarım. Ama verdiği enerji çok güzel. Bana iyi geldi açıkçası. Çıkar mı bilmiyorum bekleyeceğim çıkarsa yazarım. Olumlu yorumlar var. Mesela bu hafta instagramdan Mehmet diye biri vardı baktırdım. Moralimi çok bozmuştu. Bir de ben 2-3 sene sonrasını söyleyen falcılara inanmıyorum, inanamıyorum nedense. Bakalım çıkarsa söylerim daha kesin olur. Ama inşallah çıkar da ihtiyaç duyduğumuz o kişiyi bulmuş oluruzmerhaba,
kahve falı bakıyor ve tarot yada ıkısını bırden ısteyebılırsınız.
bana uzun ve kısa vadede soyledıklerı tuttu, çogu arkadasımdanda olumlu yorumlar aldım ( kesinlikle reklam yapmıyorum öyle bir algı olusmasın kimsede )
cok olumlu ve sıcakkanlı bir bayan motivasyonu yüksek.
ücret olarak 40 tl alıyor havale ( kahve yı soyluyorm)
bir gun onceden randevu alıyorsun.
Söyledikleri kısa vade mi canım detaylı bakıyor sanırım bende düşünüyorum şu anı iyi bildi miBen de baktırdım kendisine biraz önce çok memnun kaldım söyledikleri çıkarsa yazarım. Ama verdiği enerji çok güzel. Bana iyi geldi açıkçası. Çıkar mı bilmiyorum bekleyeceğim çıkarsa yazarım. Olumlu yorumlar var. Mesela bu hafta instagramdan Mehmet diye biri vardı baktırdım. Moralimi çok bozmuştu. Bir de ben 2-3 sene sonrasını söyleyen falcılara inanmıyorum, inanamıyorum nedense. Bakalım çıkarsa söylerim daha kesin olur. Ama inşallah çıkar da ihtiyaç duyduğumuz o kişiyi bulmuş oluruz
Malatyali Gülseren in No şu nu alabilirmiyimNumarasını özelden atar mısınız? Baktırıp yorumlarımı yazayım. 20TL denemeye değer bir miktar.
Ay çok fena gaza geldim. Birine baktırcamAz önce Seda hanıma baktırdım kendisi çok ilgili ve detaylı bakıyor çok memnun kaldım kısa vadede ve uzun vadede dedikleri var şu anki durumu iyi bildi dedikleri çıkınca tekrar yazacağım
Numarasıni alabilirmiyimBu zamana kadar telf da fal baktırdıklarımın arasında bir bayan var Bahcelievlerden di sanırım en en iyisi o.. Hala da ona baktırıyorum ama değişiklik olsun diye buradaki yorumları okuyup belki bir başkasının numarasını alırım dedm ama sanırım yok.. Yada gözümden kaçmış. İsteyen olursa özelden paylasabilirim.
Neden özelden insanları korkutacak şeyler gönderiyorsunuzÜcretsiz bakım yapılıyor
Ay çok fena gaza geldim. Birine baktırcamseda nasıl canım numarasini gönderebilir misin bi de o baksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?