- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.441
Aynen canım. Bende çok beğendimBurda bir arkadastan gulseren hanimin numarasini aldim. Az önce baktirdim cok cok iyi bakti. Durum analizi ve harf tutturmasi cok iyiydi. Gelecek icin 1 ay verdi. Cikarsa buraya yazarim yine.
Fal gercekten enerji isi. Bugün Gulseren hanim bana gayet tutarli bir fal bakti ki numarasini aldigim arkadasa da tesekkür ettim. Üstelik gecen ay Eylem hanima baktirmistim. Anlattiklari ve vadeler hemen hemen ayniydi.
Canim bende de seda öyle olmuştu.Az önce gülsereni aradım
Tek bir kelimesi bile tutarlı değildi bende
Hatta benim fincanıma baktığına emin misin karışmış olabilir mi falan diye sormak zorunda kaldım :)
Kuşlar kelebekler havalarda uçuştu.. :))
Canm bende baktırdim yok böyle birşey inanılmaz bakıyor evli birinı seviyorum oda beni seviyor tek tek söyledi bugün aradım.sevgilimi hamile dedi eşi gerçekten öyle hamileymiş bana yalan söylemiş gulseren biliyo wallahaBu gülseren i çok mu aradınız siz ya
Saçmalardan seçmeler
Tamamen fos çıktı
Canm bende baktırdim yok böyle birşey inanılmaz bakıyor evli birinı seviyorum oda beni seviyor tek tek söyledi bugün aradım.sevgilimi hamile dedi eşi gerçekten öyle hamileymiş bana yalan söylemiş gulseren biliyo wallaha
yardımcıları vardır :)gülserene bende baktırdım
alışkın değilim kısa fallara o yüzden tuhafıma gitti.
10-15 dk ancak konustu
herkese söylenebilecek genel şeylerden bahsetti.
birde sanki bilinç altımı okudu gibi.
yani olumlu seyler istediklerim vs vs hersey cok olumlu , ve olumu olacak gibi. bilemiyorum belki cıkar.
kapatırken yalnız birşey dıkkatımı cektı ayagımı sallıyordum oturrken
bana ayagını sallama dedı, bi an korkmadım değil
yardımcıları vardır :)
uzak durmak lazım öylesinden ..Bana da öyle geldi, cok tatmin edici değildi..
uzak durmak lazım öylesinden ..
senin adına da çok sevindim:) evli birini seviyorsun eşi hamile ve burda bunu utanmadan da yazıyorsun aferin.Merhaba kızlar bende baktirdim gülseren hanıma süper bakıyor evli birinı seviyorum oda beni seviyor bana demez mi bunun eşi hamile senden saklıyor diye sabah aradım gerçekten de öyle kız biliyo fal işini wallaha
ReklamlarrrrMerhaba kızlar bende baktirdim gülseren hanıma süper bakıyor evli birinı seviyorum oda beni seviyor bana demez mi bunun eşi hamile senden saklıyor diye sabah aradım gerçekten de öyle kız biliyo fal işini wallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?