Telefonda Fal Bakanlar

Ayy inanmıyorum yaa..
Boşa gitti param :/
Ben sizlerin yerinde olsam böyle kandıranlar için birleşip dava açarım, ciddiyim, burada terbiyesizler vs demiş, çok iyi falcı olduğuna dair hava atmış ya, tüketiciyi koruma kanunları, ticaret hukuku, haksız rekabetle ilgili kanunlara göre burada reklam yapmak, reklamı yapmak için çift üyelik almak suç, yanıltıcı dürüstlük kurallarına aykırı rekabete giriyor.

terbiyesiz demesini de geç, resmen insanların özellerini ifşa ediyor..onun için bile açsalar zaten nanay yani :)

hem fal baktırmak ayrıca suç :)yani kendilerini feci akıllı sanıyorlar ya pes :)

Benim bir tanıdık var, öyle böyle tanıdık değil ama çocukluğumuz birlikte geçti, erkek kendisi, zengin olmak uğruna ne işler yaptı anlatsam roman olur sonra duydum ki falcı olmuş, kendine birde afilli falcı adı bulmuş, evlere bile gidiyormuş bakmaya, adamın birşey bildiği de yok aslında, mevzu kısa yıldan çokça para kazanmak ama kendi bile öyle kaptırmış ki falcılığa bu işlerde kendini guru sanıyor çıraklığını Taksimdeki fal cafelerde yaptı, o ara maksadı fal cafeye çok kız geliyor birkaç tanesini ayartırımdı ama bakmış bu işte iyi para var hemde kızlara yakınlaşmanın en güzel yolu onlara fal bakmak falcı olmuş
Şimdi burada benim yazımı okursa kazara, kim olduğumu anlamayacağı için şişinecektir ama ah keşke gelsede yalan dese, benden çekinir eskiden beri bir üstüne yürürüm anında tanır

valla aslında iyi para var
bak mesela o kadar okuduk ettik onların kazandığını kazanmak için bi 10 yıl geçmesi lazım

ne tuhaf insanlar var ,böyle ucuz numaralara ne gerek var anlamıyorum ,biz sadece kendi ruhumuza iyi gelen falcıları paylaşıyoruz ,reklam yapmanın ne alemi var yaa ayıp valla

İnsan birini önermeye de korkacak nasıl biri çıkacağı belli olmuyor önerdiğiniz kişinin sadece Gülseren değil Çınar'ı ben önermiştim o da benim pişmanlığım

Resmen komedi ya.yeni okudum.size çok mu aradınız fos çıktı demiştim belliki gülseren ismini ilk veren de o teallaammm usluba gülmemek mümkün değil :)))

Sorun bakalım sorun burdayım demiş
Hahahahaaaa tövbe estağfurullah...
Üye olmadan da yazılanlar okunabiliyor .buna bir çare bulalım lütfen site yönetimiiiii gizlilik şartttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…