- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.541
Merhaba bana numarasını atarmısınız rica etsemÇınar bana bekleyen bi imza işim için 8 Aralık'ta demiş çok net konuşmuştu hala beklemedeyim
dediklerinden çıkan oldu mu peki hiçÇınar bana bekleyen bi imza işim için 8 Aralık'ta demiş çok net konuşmuştu hala beklemedeyim
Bende çınara baktıracaktım ama buradan bir arkadaş bir söylediği şey için başka gün tam tersini söylüyor deyince vazgeçtimYani kızlar bana İlk şey tuttu.şu gün şöyle olacak dedi dün gece oldu.gerisine bakacağız.
Zaten fala iyi bakıyor daha önce dediğim gibi.
Benim eylem ve yiğitten sonraki ilk favorim
Baska baktıran olursa onlarda yorum yapsın.sonra karar verin
Söyledikleri çıkmayınca numarasını sildim boşa para vermek istemiyorum başka arkadaşlara sorarsanız numarasını bilen olabilirMerhaba bana numarasını atarmısınız rica etsem
Numarasını sağolsun bir arkadaş mesaj attıSöyledikleri çıkmayınca numarasını sildim boşa para vermek istemiyorum başka arkadaşlara sorarsanız numarasını bilen olabilir
Çok pahalı geldi bana amaNumarasını sağolsun bir arkadaş mesaj attı
Baktırdım beğendim mevcut durum iyiydi
Gaybı bilemez kimse terapi gibi görmek lazım bu fal işini
50 tl den aşağıya falcı yok zaten canım yaÇok pahalı geldi bana ama
Kimki canım ?numarasını alabilirmiyimSimdi şu malatyali gulseren e baktirdim.. hayatimda baktirdigim en mantikli tutarli faldi .. yemin etmek istemiyorum ama ben soylemeden ailemi vs. Tek tek saydi bana.. hic kivirmadi da soyledigi seyleri.. ani ve gecmisi cok iyi tutturdu. Gelecek icinde tarih verdi bakalim yazarim yine ama cok begendim . Bundan sonra şaşmam.. bu arada eski mesajlarıma bakarak az çok reklam yapacak biri olmadığımı anlayabilirsiniz .. şimdiye kadar eylem bakmışti ilk başlarda iyiydi ama sonradan çok bozdu . Yana Yana ii birini ariyordum nihayet buldum.. numarasini veren arkadasa teşekkür ediyorum tekrar. .
Ay vazgeçtim diğer yazılanları görünceKimki canım ?numarasını alabilirmiyim
Kim bu ya 250 tl isteyen?su yıldızname falan dedı 150 tl cıvarı. bıde kampanyalı var 250 :)
ÇınarKim bu ya 250 tl isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?