Telefonda Fal Bakanlar

Merhaba arkadaşlar gülseren ben fal bakan şuan çok sinirliyim beni sorup durmuşsunuz neyaptım ettim açtım buraya üye oldum evet sorularınız sorun

Arkadaşım burdan arayan kızlar beni bidaha asla hiçbirinize fal yok burdan 3 kişi aradı evli barklı adamlarla olup bana fal baktırıyorlar kusura bakmayın ben inancı olan biriyim o yüzden beklentilerinizi karşılayamadım kısura bakmayın ben belirli bir çevreye fal bakıyorum memnun kalırsınız kalmasınız o sizin sorununuz ve herbaktığım fal da gördüklerim

Evet kızlar cvplarınızı allayım 20 tl 30 tl fal baktırdınız ben ünlülere bakıyorum şimdi söyleyin derdinizi yaptığınız çok ayıp isim vermedim onlar kendilerini biliyorlar evli adamla gez toz ben neymiş fal bakamamışım memnun kalan arar kalmayanda aramaz tlfnlarım susmadı hayırdır yani çok ayıp ellimden geldiği kadar büyü şu bu değil dua edin diyorum güzel dualar veriyorum

Suu44 teşekkür ederim yorumların için arkadaşınızda memnun sağolun verdiğim duaları ihmal etme herşey gönlünce güzel olucak teşekkür ederim tekrar savunduğun için arkadaşlar yaptığınız terbiyesizlik çok ayıp evet buradayım o iğrenç yorumlarınızı yazın bana yazın terbiyesizler

Susmayın cvp verin bana hadi bakın buradayım hadi lütfen ama neoldu kızlar şarıdınız mı

yalnız gülseren hanım demeden edemiycem :) evli barklı adamla dolaşan yada beraber olan zaten S Su44 :):) burda kimse size kötü ıyy iğreennçç demedi ki ne bu şiddett bi sakin olun

gülseren hanım burda kızılan siz değildiniz yorumu yapan arkadaştı

yalnız gülseren hanım demeden edemiycem :) evli barklı adamla dolaşan yada beraber olan zaten S Su44 :):) burda kimse size kötü ıyy iğreennçç demedi ki ne bu şiddett bi sakin olun
Öyle mi burdan arayan 2 kişi daha var ama evli adam la beraber ben ona gördüğümü söyledim oda söz verdi bana bidaha olmuyacak diye anladınız mı

O arkadaşa yazmışsınız gülseren sen misin reklamlar aradınız hepiniz çok yoğun olduğumu gördünüz demi çok ayıp şimdi bende buradayım reklama gerek yok zaten ben Ermeni asılıyım açın internete bakın Ermenilerin fal nasıl baktıklarına

Siz tavsiyem şu bilip bilmeden konuşmayın ben hepinize söyledim fallarınızı silmiyorum oldu ki kafanıza takılan bişey oldu arayın beni diye buradaki yorumları okudum şoktayım şuanda yazan arkadaşlar bana WhatsApp dan yazsınlar bakayım

Öyle mi burdan arayan 2 kişi daha var ama evli adam la beraber ben ona gördüğümü söyledim oda söz verdi bana bidaha olmuyacak diye anladınız mı
bn anladım ama sizin yaptığınız hiç hoş değil..insanlar size fal baktırıyor özelini bilmem nesini görüyor söylüyorsunuz, o iki kişi arasında kalır , eğer diğer kişi istemiyorsa yada kendi gelip söylemiyorsa burda ifşa edilmez! size dava açsa napıcaksınız acaba nasıl savunacaksınız kendinizi?
ayrıca burda kimse size bi yorum yapmadı
genelde yeni üyelere reklam yapıyrsnuz denir evet doğru çünkü daha önceden çok rastladık
siz neden kendi üzerinize alınıyorsunuz?
sayfaya gelip bu şekilde konuşmanız gerçekten hiç etik değil!
ha beğenirler beğenmezler ben bilmem ama S Su44 size gelip ispiyonlamış onun yaptığı da ayrıca saçma
sonuç olarak bu sitenin Kazen ve Mune yöneticileri var, eğer ki reklam ise yada yalan ise zaten ban yer ve çıkar gider..
bilmem anlatabildim mi?

falcılar bastıydı siteyi
2 üyelik alıp birinde falcının kendisi, diğerinden baktıran kişi gibi davranınca anlaşılmaz sandı herhalde.
O kadar iyi fal bakıyorsa buradaki akıbetini görebilmeliydi, demek ki baktırmamak lazımmış, zaten kendisi de gelmeyin demiş, gitmeyin

ay yok ne işim var:)
sende olmasan Mune abla valla yanmışız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…