- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.481
üye olmanız ve burda yazmanız yasak yalnızMerhaba arkadaşlar gülseren ben fal bakan şuan çok sinirliyim beni sorup durmuşsunuz neyaptım ettim açtım buraya üye oldum evet sorularınız sorun
Öyle mi sorun sorularınız insanlara iftira atıyorsunuz ama hadi bakalımüye olmanız ve burda yazmanız yasak yalnız
yalnız gülseren hanım demeden edemiycem :) evli barklı adamla dolaşan yada beraber olan zaten S Su44 :):) burda kimse size kötü ıyy iğreennçç demedi ki ne bu şiddett bi sakin olunSuu44 teşekkür ederim yorumların için arkadaşınızda memnun sağolun verdiğim duaları ihmal etme herşey gönlünce güzel olucak teşekkür ederim tekrar savunduğun için arkadaşlar yaptığınız terbiyesizlik çok ayıp evet buradayım o iğrenç yorumlarınızı yazın bana yazın terbiyesizler
beni karıştırmayın ben size fal baktırmadım :) sadece yasak olduğunu söylüyorum o kadarÖyle mi sorun sorularınız insanlara iftira atıyorsunuz ama hadi bakalım
Suu44 teşekkür ederim yorumların için arkadaşınızda memnun sağolun verdiğim duaları ihmal etme herşey gönlünce güzel olucak teşekkür ederim tekrar savunduğun için arkadaşlar yaptığınız terbiyesizlik çok ayıp evet buradayım o iğrenç yorumlarınızı yazın bana yazın terbiyesizler
Öyle mi burdan arayan 2 kişi daha var ama evli adam la beraber ben ona gördüğümü söyledim oda söz verdi bana bidaha olmuyacak diye anladınız mı
bn anladım ama sizin yaptığınız hiç hoş değil..insanlar size fal baktırıyor özelini bilmem nesini görüyor söylüyorsunuz, o iki kişi arasında kalır , eğer diğer kişi istemiyorsa yada kendi gelip söylemiyorsa burda ifşa edilmez! size dava açsa napıcaksınız acaba nasıl savunacaksınız kendinizi?Öyle mi burdan arayan 2 kişi daha var ama evli adam la beraber ben ona gördüğümü söyledim oda söz verdi bana bidaha olmuyacak diye anladınız mı
Gülseren hanım çift üyelik alıp reklam yapmak olmuyor ama.
Siteye falcılar üye olamaz, reklam yapamaz yasak.
2 üyelik alıp birinde falcının kendisi, diğerinden baktıran kişi gibi davranınca anlaşılmaz sandı herhalde.falcılar bastıydı siteyi
ay yok ne işim var:)2 üyelik alıp birinde falcının kendisi, diğerinden baktıran kişi gibi davranınca anlaşılmaz sandı herhalde.
O kadar iyi fal bakıyorsa buradaki akıbetini görebilmeliydi, demek ki baktırmamak lazımmış, zaten kendisi de gelmeyin demiş, gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?