Telefonda Fal Bakanlar

Evet özellikle numaramı nereden buldunuz diye soruyorlar sonra kadınlar klübü diyince buraya girip hakkında yazılanları okuyorlar bence olumsuz bişey yazınca da hemen sahte hesapla reklamlar

Ben pişman olmadım çınardan bana diyorsan eğer.
Hatta memnun kaldım.
Benim nosunu verdiğim ve önerdiğim arkadaşlarımın çoğuna büyü muhabbeti yaptığı için çok fazla rakamlar para isteyip bozalım yapalım vs dediği için ve durumumla ilgili çok alakasız yorum yaptığı için ben çok pişmanım

canım sen kendini suçlama ,herkes kendi yaptığından utanır ,ben bugün birinden memnun kalsam öneririm ,bu kötü bişey değil ,senin bana tavsiye ettiğin kişi onu denemedeyim şimdilik eğer tutarsa burdan tavsiye edecem ,o yüzden üzme canını .

Kızlar yeni okudum şaşırdım olmaz böyle şey tavsiye edenler kendini suçlamasın herkes deneyimini paylaşıyor bu olumlu da olabilir olumsuz da gülseren hanımın yaptığı ayıp okuyosan da sen kendini biliyosun geç git istemeyen aramasın. Ayrıca burda ucuz diye numarasını almıştım geçen gün bir arkadaşımın kardeşinin canı sıkkınmış faldan bahsettiler bende burda beğenilmiş denemediğim halde hata ettim ucuz diye onun numarasını verdim aramıştı genel şeyler söylemişti belki hesaptan bakıp elif dediği odur kadının bu forumdan haberi bile yok ki numara versin beraber aradık falan demiş hiç gerek yok böyle şeylere isim kullandığı yada özelini ifşa ettiği insanlar dava açsa başına bela açar . Zaten insanlar kafasını boşaltmaya çalışıyo herkes işinr gücüne baksın bir yerde düzgün kullanılsın.

facebookda sayfası olan bir tane onur var, ona baktıranınız oldu mu? ben 3 kere baktırmıstım bana cıktı da birz tuzluydu telefonla bakıyor..

Üye olmadan okuyamazlarsa üye olmak da çok zor değil ki canım olup yine okurlar biz uyanıklık edip onları deşifre etmeliyiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…