Yüzyüze iken ne gördüysen = oMerhabalar. Erkek arkadaşımla bir süre önce ufak tefek sorunlar yaşadık düzelttik. Evhamlı biriyim ben bezen kendimi birşeyleri sorgularken buluyorum. Telefonda çok iyi çok tatlı ama yüz yüze bazen o samimiyeti hissedemiyorum sıkılmış gibi geliyor zorla gülüyo gibi iki buçuk yıldır beraberiz böyle oluyomuydu bu sorunlardan önce hatırlamıyorum insanlık hali hep gülmek zorunda değil ama bilemedim kimseye anlatamadım. Nasıl davranıyo deseniz verecek bir cevabım yok ama garip gibi fakat telefonda mesajlarda çok çok iyi. Ne yapmalıyım bu durum düzelsin diye
Bilmiyorum geleceğe dair çok güzel planlar kuruyoruz telefonda eskisi gibi şirinlikler yapıyo gülüyoruz ediyoruz yüz yüze gelince garip bişeyler seziyo gibiyim yanıma geldiğinde ilk başlarda çok iyi güzel bir süre sonra modu düşüyo gibi anlayamıyorum yanımda zorla durmuyo biliyorum ama garip işte mesela an geliyo seni görmek istiyorum az da olsa diye yanıma geliyo neşeli neşeli güzel bir gün geçiriyoruz ama başka buluşmada farklıSorunlar belirttiginiz gibi ufak tefek degildi de iliskiye zarar mi verdi acaba?
Olaylar geçeli daha çok olmadı tekrar neden böylesin dersem boğmuş olurum gibi hissediyorumSiz tek başınıza düzeltemezsiniz.Hislerinizi söyleyin yüzyüzeyken konuşun
İyi ama bir buluşma harika öbüründr düşük mod hangisine bakacamYüzyüze iken ne gördüysen = o
Fazla beklentiye girme.
Oooo dengesiz. Kaç kaç. Run.İyi ama bir buluşma harika öbüründr düşük mod hangisine bakacam
Ozel hayati sallantida biri olabilir. Aile hayati,is hayati vs. Sana uzuldugu seyleri anlatabilen biri miydi?İyi ama bir buluşma harika öbüründr düşük mod hangisine bakacam
Bu arada seviyorsan sor bence. araya zaman girince sogukluk ve uzaklik girebilir. biz aklini okuyamayiz o kisinin. bulusmalar harikaydi diyosun o da seni seviyordur belki ruhsal rahatsizligi vardir hemen sonuca atlamamak lazim. belki gercekten icten samimi biridir kaybettigine uzulmemek icin sor. ne kaybedersin,, seni o da seviyorsa derdini aciklar bogulmak yerine.Olaylar geçeli daha çok olmadı tekrar neden böylesin dersem boğmuş olurum gibi hissediyorum
Haklısınız 1-2 görüşmede daha bakacağım sonra sorarım ben de çok takıntılı biri on yapan biriyim malesef normal gözle bakmayı deneyeyimBu arada seviyorsan sor bence. araya zaman girince sogukluk ve uzaklik girebilir. biz aklini okuyamayiz o kisinin. bulusmalar harikaydi diyosun o da seni seviyordur belki ruhsal rahatsizligi vardir hemen sonuca atlamamak lazim. belki gercekten icten samimi biridir kaybettigine uzulmemek icin sor. ne kaybedersin,, seni o da seviyorsa derdini aciklar bogulmak yerine.
Hayır asla iki yıl oldu dışa dönük biriUtangaç biri mi belki yüz yüzeyken kasıyordur kendini.
Bilmiyorum ama olsa bilirdim diye düşünüyorum pandemiden dolayı canı çok sıkılıyo ondan olabilirOzel hayati sallantida biri olabilir. Aile hayati,is hayati vs. Sana uzuldugu seyleri anlatabilen biri miydi?
Ahahahhahahahh aslında dengesiz değil ben abartıyo olabilirim işte arkadaşlarıma anlatıp olayı büyütmemek için sizlerin beynini yiyorumOooo dengesiz. Kaç kaç. Run.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?