Telefonda işletme

Bacım yoksa sen herife böyle bişey yaptığın içinmi adamın beyniyle diğer organları yer değiştirdi.
Bak gördünmü şimdi işte öyle saçmalayıp duruyor düşünme kabiliyeti kalmamaış
Sen suçlusun yine

Benim herifin beyniyle diğer organlarının yer değiştirdiği kanaatine hangi cümlemden yola çıkarak vardınız bir anlasam :) düşünme kabiliyetinin kalmadığını vurguladığım bir kelamım da olmadı ki. Hayır olsun nereden çıktı bu :)

Benim herifin beyniyle diğer organlarının yer değiştirdiği kanaatine hangi cümlemden yola çıkarak vardınız bir anlasam :) düşünme kabiliyetinin kalmadığını vurguladığım bir kelamım da olmadı ki. Hayır olsun nereden çıktı bu :)

Ay çok çok özür dilerim ben seni noraz la karıştırdım
Aman allahım bu kadar şaşkınlık ancak bende olur herhalde kusura bakma lütfen
Hakkını helal et lütfen tekrar özür dilerim

Yaşınız kaç sizin evli barklı kadınsınız. Kocanıza yeterince güvenmiyor musunuz?
Çoluk çocuk işlerine girişmişsiniz
Eşiniz size az bile yapmış.
Bana yapılsa ben daha beter yapardım..
İlk defa kadınlar kulübünden birine böyle bir sert cevap yazıyorum.
Ama tüm sertlikleri sonuna kadar hak ediyorsunuz!

Kırıldım bir kere. Dakikalardır ekrana bakıp ağlıyorum. Benim herife ve ailesine de haber verdim onlar da ağlıyormuş. Bilmiyorum bu travmayı nasıl atlatırım :( İşte böyle ufak karışıklıklar insan hayatlarına, mutluluklarına mal oluyor. Çok dikkat etmek bu tür konularda hassas olmak gerekiyor. Şimdi benim herif ona beyinsiz dedim diye benden ayrılsa mutlu bir şekilde yastığa başınızı koyabilecek misiniz merak ediyorum. İşte bunlar hep vicdan.

Neyse ya ben bir şey demiyorum yeni başlık açabilirim bu konuda. Yanlış anlaşılıyorum, nickim hep karıştırılıyor kendime güvenim kalmadı :((

Kırıldım bir kere. Dakikalardır ekrana bakıp ağlıyorum. Benim herife ve ailesine de haber verdim onlar da ağlıyormuş. Bilmiyorum bu travmayı nasıl atlatırım :( İşte böyle ufak karışıklıklar insan hayatlarına, mutluluklarına mal oluyor. Çok dikkat etmek bu tür konularda hassas olmak gerekiyor. Şimdi benim herif ona beyinsiz dedim diye benden ayrılsa mutlu bir şekilde yastığa başınızı koyabilecek misiniz merak ediyorum. İşte bunlar hep vicdan.

Neyse ya ben bir şey demiyorum yeni başlık açabilirim bu konuda. Yanlış anlaşılıyorum, nickim hep karıştırılıyor kendime güvenim kalmadı :((

Lütfen ağlama ailende söyle haklarını hela etsinler
Benim üzüntüden ülserim azar şimdi
En iyisi sen beni affet bende seni kimseyle karıştırmayayım birdaha

Yanlış kişiye yazmasanız bile yazdıklarınız hiç hoş değil.
Yakışıyor mu bir bayana böyle laflar.
Kanlı bıçaklı düşmanınız bile olsa bu sözler ancak seviyenizi düşürür.
Başka bir işe yaramaz.
:19:

Lütfen ağlama ailende söyle haklarını hela etsinler
Benim üzüntüden ülserim azar şimdi
En iyisi sen beni affet bende seni kimseyle karıştırmayayım birdaha

Anam ne ülseri korkutma beni şaka yapıyordum ciddi değildim :) ne olacak yahu karıştır bana kısaca karışık bile diyebilirsin valla bak :))

Başka bir işe yaramaz.

Üslubun sertliğinden ötürü şakacıktan travma yaşayayım dedim ben de ama arkadaşın ülseri varmış. Vazgeçtim travma yaşamaktan içimde patladı :)

Başka bir işe yaramaz.

Bakın o cevabın aslı espiriyle yazılmış bişeydi anlamadan dinlemeden cevap yazmayın benim gibi morarırsınız
Hoşcakalın

Üslubun sertliğinden ötürü şakacıktan travma yaşayayım dedim ben de ama arkadaşın ülseri varmış. Vazgeçtim travma yaşamaktan içimde patladı :)

:1::1::1::1::1::1::1:

Bakın o cevabın aslı espiriyle yazılmış bişeydi anlamadan dinlemeden cevap yazmayın benim gibi morarırsınız
Hoşcakalın

Morarmak? Neden morarıyım ki?
Söylediklerimin hala arkasındayım.
Ve o yüzden hiç üstüme alınmıyorum.:21:
Neyse size iyi morarmalar.
By by. :3:

İyi düştüm bende ama ikinizede helal olsun alacağınız olsun
Alacağınız en büyük şeyde ALLAH HAYRINIZI VERSİN

canım keşke böyle birşey yapmasaydın durduk yere akan suyu bulandırdın artık aklında hep soru işaretleri kalcak kendini yeyip bitircen
acaba larla geçecek günün belki

bence eşinden özür dile mutluluğunuzu bozmayın böyle ufak tefek oyunlarla olmuş bitmiş. Kocanı soğutma kendinden byle şeylerle o seni seviyor. Hem bi erkek oyun olduğu anlamazsa kolay kolay çalıştığı yere kimseyi çağıramaz emin ol yani.

Selam arkadaşlar.dün bi kaç arkadaş toplandık iftardan sonra çaya.diksiyonu düzgün bi arkadaşımızla birilerini işletmeye karar verdik şehir dişinda arkadaşlarımız vardı onlar sonra işletildiklerini anladılar artık herneyse.kızlarda bide senin eşini işletelim dediler ilk başta istemedim ama sonra tamam dedim.başladı şimdi arkadaşımız :merhaba ben ayşe ben sizin iş yerinize gelen bi müşteriyim sizi gördüm ve çok etkilendim napsam aklımda çıkaramıyorum acaba bi kerecikte olsa görüşme şansımız varmı.??
:eşim ben evliyim siz benim evli olduğumu bilmiyomusunuz işletiyosunuz beni deyilmi kusura bakmayın....bunlarıda duraklıyarak söylüyo eşim.....
Ayşe :ben sizi işletmiyorum ayrıca evli olduğunuzuda biliyorum bikerede olsa görüşme şansımız yokmu ?
Eşim: gizli numaradan arıyan sizmisiniz
Ayşe: evet benim ayrıca eşimin gizli numaradan arıyan bi sapığıda var.
Eşim: ozaman yarın iş r yerine gel konuşalım...
Tabi bunları duyunca duyunca benim surat gitti arkadaşlarımın içinde o çok güvendiğim adam ne yazdı yerin dibine girdim.akabinde eşim beni aradı ben evdeyim gelmiyomusun dedi bende geliyorum dedim .çıktım eve girdim benim surat beş karış çok kötüyüm direk yanına gittim bavulunu çıkardım s.k git bu evden defol dedim yüzünü görmek istemiyorum eşyalarınıda al çık git çabuk dedim.
Eşim: kızım sen manyakmısın anlamadığımımı zannettin bu beni 3 . İşletişin dedi iki kere bekarken işletmiştim.anlamıştım işletildiğimi dedi. Yemin billah etti sabaha çıkmak nasıp olmasın dedi .seni arkadaşlarına rezil etmek istedim dedim bende beni yerin dinine soktun dedim oda ohhh iyi olmuş çok sevindim dedi.yinede küsüm konuşmuyorum .beni düşündüren iş yerine çağırması amaç ne ? Lütfen kızlar sizde sizde görüşlerinizi yazın önemli benim için...

eşiniz size güzel bir ders vermeye çalışmış bence :)) ben eşimi böyle bir sahne sonu görmek istemedğim için asla işletme vs... işlere kalkışmıyorum en güzeli biraz güveninizi hissettirin =)

Eşime gerçekten ayıp ettim. Sonuna kadar güveniyorum eşime. Ama insanoğlu işte burdaki konularıda okuyorum görüyorum neler var allah yardımcıları olsun.insanın aklına şeytan giriyo işte . Keşke yapmasaydık.eşimde garıbim okadar efendi adamki benim bu densizliğimi yine efendiliyle dersimi verdi . Yorum yazan herkese teşekkürler sayenızde hatamı snladım.

Back
X