Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz de sizin arkadaşlarınız attığı videoları tek tek inceliyor mu? Demek ki alakasiz bir videoyu bile kim atmis diye araştırıyorsanız güven probleminiz var.
Eşiniz de sizin arkadaşlarınız attığı videoları tek tek inceliyor mu? Demek ki alakasiz bir videoyu bile kim atmis diye araştırıyorsanız güven probleminiz var.
Bende kendi şifrelerimi eşime vermiyorum kendisi şimdiye kadar böyle bişey istemedi ondan da talep etmedim kimse istemez her konuştuğunun okunmasını takip edilmesini. Bunlar bişey saklamak değil kadın arkadaşlarınızla özel konuşmalarınız olur eşim bunlardı bilmek zorunda değil aynı şekilde erkekler arasında da geçerli
Benim eşimde böyle videolar atar arkadaşları arasında. Ben olsam bukadar merak edene kadar kendisine sorar verdiği cevabın doğruluk payını ölçer ona göre hareket ederdim. Sende sor. Neden kafana takıyorsun.
Canim eger videonun başında iletildi yaziyosa bu su anlama gelir; karsi tarafa bir baskasi video atmis, o kisi de esinize aynisini kopyalayip atmis. Siz esinizin bir baskasina attigini nasil anladiniz?
sürekli telefonunu kaçırmasa benden şifrelerini gizlemese bütün konuşmaları silmese (babasıyla dahil) ben de merak uyandırmaz. ama yine de rahatlayacaksanız söyleyeyim en son 6 ay önce falan kontrol etmiştim.
Eşiniz sürekli telefonu kaçırıyor şifre gizleyip herşeyi siliyorsa sadece bu videoya takılmayın bence daha bilmediğiniz nelen neler vardır eşinizin hayatında
merhaba. eşimin telefonunda bir video gördüm. birisi eşime göndermiş. eşim de bir başkasına göndermiş çünkü videonun başında iletildi (aktarıldı anlamında) yazıyor. ama gönderen kişi kim bilmiyorum o konuşmayı silmiş sanırım eşim. ben buna nasıl bakabilirim?