telefonda kk :-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar telden siteye giriyorum. Sonra giriş yapıyorum. Iki konuya yorum ya yapıyorum ya yapamıyorum çıkışımi yapiyor tekrar giriş istiyor. Bi giris yapinca neden kalmiyor?? Varmi ayni sorunu yasayanlar

Beni hatirla kismini isaretleyip
Oyle giris yapin...

Yapiyorum farketmiyor.. sifrem ve kullanici adim zaten kayitli. Giris yap dediğimde onlar direk çıkıyor ama biraz zaman geçiyor bi bakıyorum çıkış vermis tekrar giriş istiyor.

Bende telden gırıyorum cogu zaman dırekt acılıyor bır sorun yasamadım onunla ılgılı...
Benı hatırla bolumune bır kere tıkladım ondan sonra hıc sormadı :26:

Ben surekli telden giriyorum herhangi bir sorun yasamıyorum. Hatta mobil site görünümü kullanıyorum kk nın. Mail atarken fılan da aynı sorunu yasıyormusun acaba ?

Aynı dertten muzdıraptım ama çözümünü buldum ovi programı lndirdim ohhhhhh ne rahat ,ne kadar kullanışlı ve hızlı anlatamam,hemen yükle ve onunla kk gir,kolay gelsin , ilk başta zor gibi ama alışırsın :)

Sorun browser ile ilgili...
Onu degistirin, yani ornek veriyorum internet explorer kullaniyorsaniz, google chrome, opera falan yukleyip deneyin...

Bende google playden indirdim...surekli burdayim.yorumlarda kotu yaziyordu ama ben kullaniyorum ve memnunum..

Chrome kullanıyorum, baska hicbir yerde(mail, baska sitelerde üyeliklerim falan) sorun yaşamıyorum. Opera ve Mozilla yi yavas buluyorum exploreri unuttum bile :-D Birde derdimi tam anlamayanlar icin söylüyorum sifremi adimi hatırlıyor sadece devamlı çıkışımi veriyor.

Onu chrome sadece bu site icin yapiyor :)
Ben de telden girdigimde chrome kullaniyordum diger sitelerde yapmiyor. Opera minide de ayni sorun var.

O nedenle ya telefonun kendi tarayicisini ya da
dolphin , firefox , boat gibi tarayicilar deneyebilirsiniz.
Kknin kendi uygulamasini hic begenmedim ben.
Telden explorer ile giriyorum.

Onu chrome sadece bu site icin yapiyor :)
Ben de telden girdigimde chrome kullaniyordum diger sitelerde yapmiyor. Opera minide de ayni sorun var.

O nedenle ya telefonun kendi tarayicisini ya da
dolphin , firefox , boat gibi tarayicilar deneyebilirsiniz.
Kknin kendi uygulamasini hic begenmedim ben.
Telden explorer ile giriyorum.

kendi tarayıcısını denim bare:D kk nın uygulaması da mı varmışş
:53::53: hemen inidirip bi bakım:D

Back
X