Aynen ya uzun uzun konusmayi elimde telefonu tutmayi o kulagin terlemesi ahahahben varım :)
kısa ve net konusur kapatırım
mesela annem anlatırda anlatır herseyı anlatır içim çekilir resmen
anne bana bunları neden anlatıyorsun sadede gel sonuc ? derım
telefon amacını sastı sohbet aracı oldu sankı
halbukı lazım olan bırsey ıcın acıl ulasım ıletısım olmalı
Evet ya evet ama herkes anlayamiyor bunu konussan nolacak diyolar ama yani sevmiyorum iste konusma bitince kapatmak istiyorumben varım, telefonum çaldığında kalp atışlarım hızlanıyor hatta gerginlikten. nefret kere nefret ediyorum. kayınvalidem her gün konuşalım ister, düşünün telefonda konuşmak yerine bazen eşime diyorum hadi annenlere gidelim diye, o derece :/
Kulağım radyasyondan yeşil olacakBir de telde 45 dk anlattığını gerçekten dinleyip, üzerine yorum yapmanı bekleyen insanlar var. Müthiş stres kaynağı.
Bir de hergun 1 saat konuşanları anlamiyorum nasil degisik bi hayatlari varnefret ediyorum. yani arada tamam görüşemediğin arkadaşın olur ama abi 2 günde bir arayıpta yarım saat konuşulmaz ki. bazen bilinçli açmıyorum telefonu. sadece annem yalnız diye ararım günde 2 kere bir kaç dakika hatrını sorar kapatırım ama eşim bile sık arasa kızıyorum yani :) bende birşey söylemeyeceksem gün içinde aramam kendisini zaten akşam evde görüşücez yani.
Bide akrabalarla whatsapp grubumuz var zaten ordan hep konusuluyoraynen, zoraki konusiyorum
whatsup var cok sükür, gerekeni oradan yaziyorum
aynen öyle ya. he birde habire ee daah nasılsın muh oluyor yani konuşmuş olmak için telefonda konuşmayı sevmiyorumBir de hergun 1 saat konuşanları anlamiyorum nasil degisik bi hayatlari varmesela benim hayatim dunkunun aynisi
Aslinda cok sosyal bi insanimdir yuzyuzeyken ama telefon beni öldürüyoraynen öyle ya. he birde habire ee daah nasılsın muh oluyor yani konuşmuş olmak için telefonda konuşmayı sevmiyorum
:) ben yazismayi daha cok seviyorum :)Ben hem konuşmayı, hem yazışmayı sevmiyorum, iletişimi sevmiyorum yaaa.. Diyeceksem bişi 1 dkk da arar söylerim.. Zaten insan da sevmiyorum artık galibakızkardeşim ile Bi günaydın, Bi tatlı rüyalar yazışması fazlasıyla yetiyor..
Iste bende iyi hadi gorusuruz dedim konu bitince darildim diyor hergun ayni seyler oluyor ne anlatayim baska+1 ben de hiç sevmiyorum telefonla konuşmayı...Hele annemle, nasılsın iyi misin diye ararım, annem komşu kızının dıdısının bilmemnesinden başlar ve uzatır gider, vaktim yoktur kapatayım deyince kızar, çünkü iki arada bir derede zor arıyorum...
Bir de cidden sevmiyorum telefonla konuşmayı, akşam kadar telefonla ve birebir insanlarla konuştuğum için mümkün olduğunca uzak duruyorum iş saatleri dışında. Eşim ve kv tam tersidir, bayılırlar saatlerce konuşmaya, bana fenalık gelir.
Arkadaşıma bir şey soracaksam eşim hemen arasana der, yahu iki çocuklu kadın pat diye aranır mı basit bir şey için, yazarım görünce cevap verir diyorum.
Bide akrabalarla whatsapp grubumuz var zaten ordan hep konusuluyor
Evet herkes cevap vermek zorundaaaBizim aile grubunda birileri cevap yazmayınca küsme hasıl oldu, şimdi kimse yazmıyor oh bayram ettim vallaCevap yazmayan ben değilim bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?