Telefonda konusmayi sevmeyenler kulubu

Hic sevmiyorum.
Turkiye' deyken hic acmazdim telefonlari, yurtdisina tasininca mecbur aciyorum. Ailemi bile goruntulu aramadan once 10 defa dusunuyorum. Whatsapptan yazismak bana yetiyor ama ailem istiyor diye ariyorum musait oldukca.
Bana da yetiyor yazismak

Evlenmeden bende oyle yapiyordum simdi acmak zorunda kaliyorum :)

ben telefon cekmeyen evlerde oturuyorum

eve internette bagli degil

herkes ariyo ama ulasamiyo, ben istedigime ulasiyorum

bu arada oyle bi ev ki telefon aramalarinda cekmiyo telefonun interneti ful cekiyo

bizim gibi olan herkese benimki gibi bir ev diliyorum, canim isterse ceken bi yere gecip ariyorum. kafam cok rahat

Konuşmayı bırak her telefon çaldığında birde cinet geciriyorum helede israrla ararlarsa..herkes küsüyor bana kimse anlamıyor beni..hayır acil bir durum yoksa telefonla özlem gidermeyi bile anlamıyorum görmeden dokunmadan nasıl telefonla hasret giderilebilir ki

Benimki de öyleydi ama acil bir durum olur diye gittim en cekenine geçtim mecbur.

Ben ben ben, resmen tek fobim telefonla konuşmak, bu sebepten mütamediyen babamdan azar işitiyorum
Bir de hele yabancı biri ile konuşacaksam kaçtıkça kaçıyorum. Mümkün olduğu sürece kardeşimi, eşimi konuşturuyorum.

Gözlemlediğim kadarıyla çok yaygın bir durum :)
Bir de çaldırır çaldırmaz açıp muhabbete başlayalım isteyenler var. O an dışarıda mıydın, ortam müsait değil miydi, hasta mıydın vs düşünmez. Muhakkak açmalısın.
Allah kolaylık versin hepimize

Nefret ediyorum

Zaten radyasyondan etkilendiğim için başım ağrıyor.

Ben telefonumun sesini bile kapatırım sadece titresimdedir ses çalınca aniden irkiliyorum sevmiyorum calmasini.sadece dışarda açarım telefonun sesini

Al benden de o kadar

Ben de öyleyim annem de arada bi trip atıyo bundan dolayı ama elimde değil konuşamıyorum hemen kapatmak istiyorum

Ben arkadaslarimla kinusmayi severim yeterki firsatim olsun.bir arkadasim var universiteden beri girusemiyoruz aramiz 14 saat mesafe ama dostlugumuz bitmedi ayda bir falan konusuruz.1bucuk saat falan surer.uygun zaman kollariz uzun konusmak icin.bir dostum daha var sik gorustugumuz halde arada bir olay olur birbirimizi arayip 15-20 dk. Konusuruz onla da.bir de annemle konusurum ayni sehirdeyiz haftada bir iki gorusuruz ama yine anlatacak birseyler buluryz gunde 5 10 dk.baska yok kimse uzun konustugum ama ben baya seven biriyim sanirim teli

Beni de alın kulübe kızlar. Bu sebeple canım annemden (ki kendisi çok hasta) ve babamdan zılgıt yemekten bıktım ama gerçekten sevmiyorum telefonda konuşmayı.

Haftada min 3 kez zaten babamlar arar, benim konuşabilme kapasitem de maksimum 10 dakikadır ve her telefon açış konuşması şu şekildedir "biz aramasak arayacağın yok!"

Haklılar aslında, çok özlüyorlar, çok özlüyorum. Annem her an aklımda ama elimden gelen bir şey değil...

Not: Görüntülü aramada biraz daha dayanabilitem var . Eşim ve kız da araya girip konuşunca ben arada kaynıyorum zaten

Benim bu, telefonda yaşayan insanlar var, akşam arayıp bır de sabah arayanlar var. Kız kardeşler kısmen küstüler. Ama sevmiyorum. Buna; yıllar önce sevgilimle telefon dışında görüşmek ihtimalimin olmaması yüzünden sürekli telefonla konuşmam ve bezmem de neden olmuş olabilir.

Ay benim goruntulu daha sıkıntılı bu arada acil sifalar dilerim

Reactions: csi
Genelde telefon konuşmalarını trafiğin sıkıșık olduğu zamanlarda hallederim, boş vaktimi harcamam. Bence uzuuuun uzuuuun konușmalar gereksiz

Tuhaflık bende değilmiş konuşmayı sevmiyorum diyorum anlatamıyorum ya insanlara . Whatsapp grupları var işte ne diyeceksen de ordan Siz yazmayınca biz bir şey diyor muyuz ? Şu telefonların konuşma özelliği kaldırılsın çok demode artık

Beeeen bide benim annem cok uzatir lafi taaa sabah yataktan kalkip cisini yapip elini yuzunu yikadigindan baslar oyle ayrrintili anne cabuk soyle isim var derim ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…