Bana da yetiyor yazismakHic sevmiyorum.
Turkiye' deyken hic acmazdim telefonlari, yurtdisina tasininca mecbur aciyorum. Ailemi bile goruntulu aramadan once 10 defa dusunuyorum. Whatsapptan yazismak bana yetiyor ama ailem istiyor diye ariyorum musait oldukca.
Dernek kuralımTek değil mişim çok sevindiiiiiim
Evlenmeden bende oyle yapiyordum simdi acmak zorunda kaliyorum :)
Benimki de öyleydi ama acil bir durum olur diye gittim en cekenine geçtim mecbur.ben telefon cekmeyen evlerde oturuyorum
eve internette bagli degil
herkes ariyo ama ulasamiyo, ben istedigime ulasiyorum
bu arada oyle bi ev ki telefon aramalarinda cekmiyo telefonun interneti ful cekiyo
bizim gibi olan herkese benimki gibi bir ev diliyorum, canim isterse ceken bi yere gecip ariyorum. kafam cok rahat
Al benden de o kadarEvet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
Benimki de öyleydi ama acil bir durum olur diye gittim en cekenine geçtim mecbur.
Ay benim goruntulu daha sıkıntılı bu arada acil sifalar dilerimBeni de alın kulübe kızlar. Bu sebeple canım annemden (ki kendisi çok hasta) ve babamdan zılgıt yemekten bıktım ama gerçekten sevmiyorum telefonda konuşmayı.
Haftada min 3 kez zaten babamlar arar, benim konuşabilme kapasitem de maksimum 10 dakikadır ve her telefon açış konuşması şu şekildedir "biz aramasak arayacağın yok!"
Haklılar aslında, çok özlüyorlar, çok özlüyorum. Annem her an aklımda ama elimden gelen bir şey değil...
Not: Görüntülü aramada biraz daha dayanabilitem var .Eşim ve kız da araya girip konuşunca ben arada kaynıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?