Biz esimle ayniyiz o da sevmez konusmayi hatta benden daha fenadir :)Konuşmayı çok seven ben telefonla konuşmayı hiç sevmem. Kayınvalidem ne uzatır ne uzatır. Nasılsın diye arasam 20 dk'dan önce kapatmaz. Eşimde bazen gereksiz yere uzatır yada msjla haberleşilecek bişeyde hemen arasana der. Birine bişey soracaksam hemen hadi arada sor der. Ne gerek var bilmem..
Ay evet kalabalik bi yeri aradiysam o telefon herkesi dolasir en son ilk aradigim kisiye gelirBen de nefret ediyorum. Hele bir de eşimin ailesindeysek ve bayramsa...Aman Allahım,hepimiz koydeki sulaleyle yurtdisindakilerle sırayla konuşuyoruz cinnet geçiriyorum.Ev zaten insan kayniyor bir de telefon...Wcye girip çıkmak istemiyorum,görüntülü konuşma da yeni şekilde.
Sevenler bizi anlayamaz :)Bende sevmiyorum söyleyeceğimi söyleyip kapatmak istiyorum
ama herkes çok seviyor gördüğüm kadarıyla
Biz esimle ilk sevgililik zamaninda bile konusmuyorduk o kadarBiz sevgilimle en az 1 saat konuşuyoruz:$ Normalde bende sevmem ama nasıl oluyor bilmiyorum
Sevenler bizi anlayamaz :)
Biz esimle ilk sevgililik zamaninda bile konusmuyorduk o kadar
Bende birini arayacagim zaman onceden ne diyecegimi belirliyorum oyle kalmayayim diyeBende asla sevmiyorum telefonla komusmayi. Birisi aradiginda falan da stres olirum nedenini bilmedigim sekilde. sevgilimle ve babacigimla uzun konusurum sadece.
Bizim nesil mesajlasmayi daha cok seviyor galiba konusmaktansa.
Evet kafamda diyaloglari ayarlayip oyle ararim :)Bende birini arayacagim zaman onceden ne diyecegimi belirliyorum oyle kalmayayim diye
Evet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
:))) ben dinliyormuş gibi yapıyorumBir de telde 45 dk anlattığını gerçekten dinleyip, üzerine yorum yapmanı bekleyen insanlar var. Müthiş stres kaynağı.
Evet ya hergun ayni seyler iste ne anlatayimOfff ben daraldım bu aralar
Benim babam çok seviyo telefon konuşmasını
Şu sıralar torununu da merak ediyor görüntülü görüşüyoruz
Sonra aklına bişey geliyo yine arıyor
Yüzyüze geldiğimizde konuşacak bişeyimiz kalmadı. Durmadan anlat bakalım diyor ne anlatayım ki hep aynı şeyleri yapıyorum.
Ayyy benim esim benim gibi iyi ki :)Ben varım. Kayınvalidem yapıyor o zulmü banaöle yarım saate kırk dkyada razıyım. Saatlerce konuşuyor Tamam anladım seviyorsun beni anlatmak istiyorsun her şeye tamamda ben telefonla konuşmayı sevmiyorum Tamam tamam bende seni seviyorum Bide eşim var. Yahu akşam evde anlat ne anlatacaksan
Ama benimkiler yorum yapmami da istiyor ya da benim konu anlatmami:))) ben dinliyormuş gibi yapıyorum
Hıhı evet
Ya oluyor işte
Boşver takma
Ya olur böyle şeyler
Hıhı
Benim klasik baştan savma dinleme yorumlama tekniğim
Annem her gün aramamı istiyor. Havadan sudan konuşmaktan içim çürüdü artık.Evet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?