Telefonda konusmayi sevmeyenler kulubu

Biz esimle ayniyiz o da sevmez konusmayi hatta benden daha fenadir :)

Ay evet kalabalik bi yeri aradiysam o telefon herkesi dolasir en son ilk aradigim kisiye gelir

Bende sevmiyorum söyleyeceğimi söyleyip kapatmak istiyorum
ama herkes çok seviyor gördüğüm kadarıyla

Biz sevgilimle en az 1 saat konuşuyoruz:$ Normalde bende sevmem ama nasıl oluyor bilmiyorum

Bende asla sevmiyorum telefonla komusmayi. Birisi aradiginda falan da stres olirum nedenini bilmedigim sekilde. sevgilimle ve babacigimla uzun konusurum sadece.
Bizim nesil mesajlasmayi daha cok seviyor galiba konusmaktansa.

Bende asla sevmiyorum telefonla komusmayi. Birisi aradiginda falan da stres olirum nedenini bilmedigim sekilde. sevgilimle ve babacigimla uzun konusurum sadece.
Bizim nesil mesajlasmayi daha cok seviyor galiba konusmaktansa.
Bende birini arayacagim zaman onceden ne diyecegimi belirliyorum oyle kalmayayim diye

Offf ben daraldım bu aralar
Benim babam çok seviyo telefon konuşmasını
Şu sıralar torununu da merak ediyor görüntülü görüşüyoruz
Sonra aklına bişey geliyo yine arıyor
Yüzyüze geldiğimizde konuşacak bişeyimiz kalmadı. Durmadan anlat bakalım diyor ne anlatayım ki hep aynı şeyleri yapıyorum.

Ben varım. Kayınvalidem yapıyor o zulmü bana öle yarım saate kırk dkyada razıyım. Saatlerce konuşuyor Tamam anladım seviyorsun beni anlatmak istiyorsun her şeye tamamda ben telefonla konuşmayı sevmiyorum Tamam tamam bende seni seviyorum Bide eşim var. Yahu akşam evde anlat ne anlatacaksan

Evet ya hergun ayni seyler iste ne anlatayim

Ayyy benim esim benim gibi iyi ki :)

:))) ben dinliyormuş gibi yapıyorum
Hıhı evet
Ya oluyor işte
Boşver takma
Ya olur böyle şeyler
Hıhı
Benim klasik baştan savma dinleme yorumlama tekniğim
Ama benimkiler yorum yapmami da istiyor ya da benim konu anlatmami

Annem her gün aramamı istiyor. Havadan sudan konuşmaktan içim çürüdü artık.
Telefonla konuşmak resmen insanı kilitliyor. Mesaj olsa aynı zamanda başka bir iş de yapabiliyorsun ama. Hiç sevmiyorum o yüzden. Zaman kaybı gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…