- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
dün bir arkadaşımla 1,5 saat konustuk, halbuki bir önceki aksam beraberdik.Bir de hergun 1 saat konuşanları anlamiyorum nasil degisik bi hayatlari varmesela benim hayatim dunkunun aynisi
Annem her gün aramamı istiyor. Havadan sudan konuşmaktan içim çürüdü artık.
Telefonla konuşmak resmen insanı kilitliyor. Mesaj olsa aynı zamanda başka bir iş de yapabiliyorsun ama. Hiç sevmiyorum o yüzden. Zaman kaybı gibi geliyor bana
Bende dogurunca o mertebeye gelirim umarım ahahhahaBen arayanları açmıyorum. “Ay görmemişim canım ya, çocuğu uyutuyorum şimdi. Bi şey mi oldu?” diye mesaj atıyorum. İyi ki doğurmuşum şu çocuğu ya.
Yaşasın tek ben değilmişimEvet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
Ben de nefret ediyorum. Hele bir de eşimin ailesindeysek ve bayramsa...Aman Allahım,hepimiz koydeki sulaleyle yurtdisindakilerle sırayla konuşuyoruz cinnet geçiriyorum.Ev zaten insan kayniyor bir de telefon...Wcye girip çıkmak istemiyorum,görüntülü konuşma da yeni şekilde.
Evlenmeden bende oyle yapiyordum simdi acmak zorunda kaliyorum :)ben varım. ailem hariç geri kalan herkesle konuşurken inanılmaz geriliyorum. akrabalardan biri aradığında koşarak direkt anneme ya da kardeşime açtırıyorum telefonu, elimde değil
Ben universitedeyken yurtta oda arkadasim hergun annesiyle minimum 1 saat konusuyodu nasil buluyor konusacak sey diye merak etmisimdirBen de nefret ediyorum. Telefon çalınca geriliyorum hatta. Nisanliyken bile sıkılıyordum. Ama karsilikli sohbet ederim. Hoş sohbetim. Telefonda karşımdakinin hal, hareket, mimiklerini göremeyince geriliyorum belki de. Bir de kafam ugulduyor konuştuktan sonra. Darilan çok oluyor bu sebepten. Saatlerce konuşanları da asla anlayamiyorum. WhatsApp tan yazmak bile daha iyi geliyor. Emojilerden dolayı belki de. Duygularını az çok anlayabildigimden olabilir. Amaaan öyle işte.
Bende birinin yaninda konusmak istemem ama annem bunu da yapiyo mesela simdi musait degilim arkadaslayim diyorum kusuyorBir de en hoslanmadigim insan tipi bana misafirliğe gelen ya da benim gittiğim yerde yarım saat telefonla konuşan kişidir. Yanımda biri varsa acil olabilecek durum dışında ben seni sonra ararım deyip kapatırım. Bu bence karşımdakine saygıdır. Yarım saat ot gibi beklediğim çok oldu arkadaşta. Çok kötü bir durum. Birşey demeden çıkıp gidesim geliyor öyle yapan insanların yanından.
Annemle de uzun konuşmam. Ne var ne yok. Nasilsiniz, iyiyiz bitti.Ben universitedeyken yurtta oda arkadasim hergun annesiyle minimum 1 saat konusuyodu nasil buluyor konusacak sey diye merak etmisimdir
Oyleler maalesef. Belki kendilerince haklılar ama izahat de ediyorsunuz. Küsmemesi lazım ama işte.Bende birinin yaninda konusmak istemem ama annem bunu da yapiyo mesela simdi musait degilim arkadaslayim diyorum kusuyor
Ooo aynı ben. Biri beni aradığında keşke mesaj atsa falan derim. Telefonum çalınca gerilim ya da birini aramam gerekirse çok canım sıkılır. Ama annem ve kardeşlerimde konuşurum sadece sıkılmadanEvet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
Evet sevmiyorum sevemiyorum. Az once annem aradi. Normal konustuk o ne yapiyor anlatti ben anlattim konusacak konu bitti. Ee hadi gorusuruz madem dedim. Basladi benimle hic konusmuyosun dedim telefonda konusmayi sevmediğimi biliyosun ki konustuk zaten ne var ne yok anlattik konu bitti ne konusayim. Surekli oluyor bu. Her seferinde kendimi anlattigim halde yine darıldım diyor sinirlendim bende iyi gorusuruz dedim kapattim. Var mi benim gibi olan? Benim gibi telefonda konusmayi sevmeyenler bunu anlayamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?