Telefonda konusmayi sevmeyenler kulubu

Yalnız olmadığımı görmek sevindirdi. :) Zira insanlar uzaylıymışım gibi bakıyorlar. Telefonda konuşmayı sevmek zorunda mıyım ya?

Hele de banka, hastane vs. aramaktan nefret ediyorum. Resmen geriliyorum.

Canım istemediğinde açmıyorum telefonu. Artık çevremdekiler de alıştı.

Bir de hergun 1 saat konuşanları anlamiyorum nasil degisik bi hayatlari var mesela benim hayatim dunkunun aynisi
dün bir arkadaşımla 1,5 saat konustuk, halbuki bir önceki aksam beraberdik. tabi biraz problemleri vardı onun da etkisi var.
ben severim ya

Bende annemi günde iki defa ararım , ama iki dakikayı geçmez. Selamlasip sesini duyup kapatırım.

Hele en sevmediğim görüntülü görüşme , hele aynı sehirdeysek.

Birde çocukları görüntülü görmek isteyenler grubu var , onlar bitiriyor beni.

Ben severim ya tabi karşımdaki sevdiğim biriyse. Ha karşımda ha telefonda iletişim güzelse çok severim hatta. Sevmediğim biri arıyosa açmam bile.

Ben arayanları açmıyorum. “Ay görmemişim canım ya, çocuğu uyutuyorum şimdi. Bi şey mi oldu?” diye mesaj atıyorum. İyi ki doğurmuşum şu çocuğu ya.
Bende dogurunca o mertebeye gelirim umarım ahahhaha

ben varım. ailem hariç geri kalan herkesle konuşurken inanılmaz geriliyorum. akrabalardan biri aradığında koşarak direkt anneme ya da kardeşime açtırıyorum telefonu, elimde değil

Yaşasın tek ben değilmişim ya ben olanları bile unutuyorum biseyler konuşup anlatasim gelmiyor napalim herkes uzun uzun konuşmak zorunda değil bence

offf eşimin ailesi de öyle biri telefon mu etti, herkes arayan taraftaki herkesle tek tek konusur bana bik gelir, olasilik permütasyon kombinasyon problemleri gibi

konus selam soyle kapat nedir bu senede bi kere gormedigin adamla muhabbet etme meraki

merak etsen normal zamanda arar bi iki dk konusur kapatirsin

eşimin ailesi de ne zaman cocuk uyur görüntülü konusalim diye ararlar, hep ayni saatte yatiriyorum üstelik

Ben ben ben sevmiyorum.Yuzyuze muhabbeti seviyorum.Tel dakikalarim hiçbir zaman bitmez.

Ben de nefret ediyorum. Telefon çalınca geriliyorum hatta. Nisanliyken bile sıkılıyordum. Ama karsilikli sohbet ederim. Hoş sohbetim. Telefonda karşımdakinin hal, hareket, mimiklerini göremeyince geriliyorum belki de. Bir de kafam ugulduyor konuştuktan sonra. Darilan çok oluyor bu sebepten. Saatlerce konuşanları da asla anlayamiyorum. WhatsApp tan yazmak bile daha iyi geliyor. Emojilerden dolayı belki de. Duygularını az çok anlayabildigimden olabilir. Amaaan öyle işte.

Ben universitedeyken yurtta oda arkadasim hergun annesiyle minimum 1 saat konusuyodu nasil buluyor konusacak sey diye merak etmisimdir

Bir de en hoslanmadigim insan tipi bana misafirliğe gelen ya da benim gittiğim yerde yarım saat telefonla konuşan kişidir. Yanımda biri varsa acil olabilecek durum dışında ben seni sonra ararım deyip kapatırım. Bu bence karşımdakine saygıdır. Yarım saat ot gibi beklediğim çok oldu arkadaşta. Çok kötü bir durum. Birşey demeden çıkıp gidesim geliyor öyle yapan insanların yanından.

Bende birinin yaninda konusmak istemem ama annem bunu da yapiyo mesela simdi musait degilim arkadaslayim diyorum kusuyor

Ben universitedeyken yurtta oda arkadasim hergun annesiyle minimum 1 saat konusuyodu nasil buluyor konusacak sey diye merak etmisimdir
Annemle de uzun konuşmam. Ne var ne yok. Nasilsiniz, iyiyiz bitti.
Benim de bir komşum vardı annesiyle hergun konuşan. Bizim yanımızda da dakikalarca konuşurdu. Oflayip puflasan da anlamıyorlar. Ben oraya gelmişim bir iki saat durup kalkacagim kısa tut sonra devam di mi? Değişik.

Ooo aynı ben. Biri beni aradığında keşke mesaj atsa falan derim. Telefonum çalınca gerilim ya da birini aramam gerekirse çok canım sıkılır. Ama annem ve kardeşlerimde konuşurum sadece sıkılmadan

Hic sevmiyorum.
Turkiye' deyken hic acmazdim telefonlari, yurtdisina tasininca mecbur aciyorum. Ailemi bile goruntulu aramadan once 10 defa dusunuyorum. Whatsapptan yazismak bana yetiyor ama ailem istiyor diye ariyorum musait oldukca.

Tek değil mişim çok sevindiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…