kızlar merhaba ben serender senin tavsiyen ile sevil hanıma mail attım canım. sabah on kere telefonla bakıyorsunuz dimi diye sordum ?
ve kacta musaıtsınız dıye sordu 5 dedım. parayı yatırdım. hemen tak cevap verdi. yine soyledım telefonda baktırmak istiyorum diye ve bana ben isim analizi yapıyorum diye baya ters cıkıstı. sonuc olarak baya tartıstık benım cok musterım var havalarında konustu bana. ve hiç terbiyemi bozmayarak cevap verdim ve ben sınırımden agladım bu kadar kımse bana terbıyesızce davranmamıstı. ole 5 10 satırlık bır analız yollamıs. ve hıc benımle alakası yok. sen kılo takıntısı yapan bırısın falan yazmıs ve ben 51 kg yum 170 boyundayım. hayatımda hiç kılomu takmadım. kadın hastalıkları problemın var dedi oyle bırsey yok. sevgilinden ayrılmıssın dedı o dogru ama 1 bucuk sene oldu ve hala onu seviyorum ve bana ondan sonra bırını sevıyorsun suan ama olmucak falan dedı. Murat dıye bırıyle tanısıcaksın 5 ay sonra 2 sene sonra evlenıceksın dedı ve ben 21 yasındayım. universite 1 deyım aılem hayatta ızın vermez okulum bıtmeden kı ben de dusunmem. anlayacagınız bana cok saygısız davrandı. benım yeterı kadar musterım var dedı ve ben ona on kere duzgun bır sekılde telefonda ıstıyorum dedım. ve ben hayatımda paranın lafını yapmam. ilk defa haram olsun dedim. belkı cok ıyı bakmıstır sıze cok ıyı bır falcı da olabilir. ama benı kımse boyle sınırlendırmedı hayatımda. sınırımden yemın edıyorum agladım. hayatımda bu kadar saygısızlık gormedım kı ben falı annem rahatsız oldugu ıcın baktırıcaktım. bana gelmiş hala aklındakıyle berabermısın falan dıye soruyor. ınsan parayı hak etmek ıcın tamam arıyım bu tatsızlık son bulsun der. anlayacagınız hala elim ayagım titriyor benim yerımde baskası olsa ihbar bile ederdi. o derece saygısız davrandı.