- 17 Aralık 2015
- 760
- 2.627
- 63
- Konu Sahibi Hayatmacerasi
-
Recover my files bunu deneyebilirsiniz.Konuyu nereye acacagimi bilemediğim için buraya yazıyoru. Telefonumdaki fotoğraf ve videolari yanlışlıkla sildim. Silinen fotoğrafları geri yükleme şansım var mi telefon modeli htc one
Lütfen bilen biri yardimci olabilir mi?
gerçekten var mı öyle bi program nolur hatırlaBen bilgisayarda boyle bir program kullanmistim ki suan adini hatirlamiyorum boyle bir sey telefonunuza yukleseniz olur belki
Var yaptim bilgisayarda suan evde degilim.ama eve gidince bakinayim.hemen belki yukludur halagerçekten var mı öyle bi program nolur hatırla
Bilgisayarcilar yapiyor, kuzenim iki sene once goturup kurtarmisti 20 30 lira bi sey aldilarya hanımlaer bu vakanın bilgisayar versiyonunda çözüm sunabilcek olan var mı
20-30 lira mıBilgisayarcilar yapiyor, kuzenim iki sene once goturup kurtarmisti 20 30 lira bi sey aldilar
800 mu20-30 lira mıbizden 800 istediler enayimi gördüler bizi
harbi enayi görmüşler o zaman arada uçurum var ya800 mu
Sok oldum suan
Rakami tam hatirlamiyorum ama asla 100liranin ustunde degildir fotograflar kurtarildi sonra format attilar klavye temizligi falan yapildi bi de sarj aleti mi ne almisti toplami size soylenen fiyatin ceyregi degildir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?