• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonla konuşmayı sevmeyen ben ve bayramlar..

Beni tanıyan herkes bilir telefonla konuşmayi sevmedigimi herkesle mesajlaşırım mesajlaşamadıklarımlada gerekirse goder görüsürüm çok nadir telefonla konusurum coğu zaman tanımadıgim numaralari açmam bile :27: annemle bile çok kisa konusurum o yûzden k ne der ne düsünür pek umursamam

Ben birkaç bayramdir kimseyi arayip sormuyorum sirf akraba vs diye kimseyi pışpışlayamam
Kardesim de şunu da arayalim bunu da modunda ama ben arasam da aramasam da kötüyüm arkamdan laflar ediliyor hic gorusmedigimiz halde ama kardesimden hic beklenti yok ve el üstünde tutulur bilmiyorum ya erkek diye ya uzak durup bayramda seyranda arayip.sordugu icin bilmiyorum.
Beni dusunen arar sorar ben de hic altında kalmam ama istemeyen icin de peşinden kosacak degilim
Boşverin kutlamayin ne var amaaannn hayatı el icin yasamaktan bikmisim önce ben diyorum :)

Üşendiğim kim varsa uzun zamandır, sırf aramış olmak için aramıyorum. Mesaj da atmıyorum. Eskiden zorunda hissedip arıyordum. Ama sevdiğim arkadaşlarımla saatlerce konuşa bilirim telde. Ve bu huyumdan yola çıkarak beni arayan ve aramayanların bana olan tutumunu anlıyorum :) kişi kendinden bilir işi misali :)

Benim gibi olan var mı? Bayramlarda, iyi kötü günde, hep mesajla iletişime geçmeyi seviyorum. Yani arayıp hal hatır sorma, konuşma isteği bende yok. Böyle olunca da çok hayırsız biri olarak görünüyorum yakınlarım, arkadaşlarım tarafından. Hiçbir zaman önemli günlerde arayan taraf ben olmadım en samimi arkadaşlarımla bile hep mesajlaşırım, nadir olarak aramışımdır. Hatta arandığım zaman gerilirim çoğu zaman, ne konuşacağım ne diyeceğim vs. bir de konu bulamıyorum, nasılsın, ne var ne yok vs. hep aynı çizgide. Bir süre sonra tıkanıyor. Akrabalarımı, arkadaşlarımı, büyüklerimi çok çok seviyorum yani aramadığım için insani özelliklerden yoksun, soğuk ve hayırsız olarak tanımlanmak üzüyor beni. Sosyal hayatta da bir araya geldiğim insanlarla çokça konuşurum, eğlenirim iletişimde sıkıntı yaşamam hiç. Sadece ilk harekete geçen ben olmam çoğu zaman. Bir buluşma bir gezi ayarlama hamlesi benden gelmez genellikle. Nasıl aşabilirim bu durumu? Kendimi değiştirebilir miyim onu da bilmiyorum.
Uzun uzun konuşmaya gerek yok ki.onemli olan arayıp senin için önemli old. Hisseturmk değil mi.

Samimi arkadaşlarım hariç telefonla konuşmaktan ben de nefret ederim. Aynı sizin gibiyim. Bayramın ilk günü üstüme öküz oturmuş gibi kalktım. İşin aslı arayacağım 6 kişi vardı. Halamı dayımı falan da aramam gerek görmem. Hakkımda ne düşündükleri hiç umrunda değil.

Back
X