Telefonla Konuşmayı Sevmiyorum - Derde bak

O senin bu durumunu bildiği için daha çok yanında olmak istiyor olabilir mi?
yani belki normal bir durumda olsanız bu kadar çok arayamayacak ama o ciddi problemden dolayı yalnız kalmandan endişe ediyor olabilir.

Muhtemelen öyle. Sanırım profesyonel destek alacağım artık yoksa delireceğim yavaş yavaş.

Aslında bir derdim var benden içeri ama kimseye anlatamıyorum kahretsin. O yüzden böyle antin kuntin şeyleri konuşup kafamı rahatlatacağım. Çok vaktiniz yoksa bence okumayın çünkü gereksiz bir konu açtım bu sefer.

Arkadaşlar farkındasınızdır sürekli burada takılıyorum. Burada işim gücüm yok, başlayacağım bayramdan sonra ama bir süredir böyle, arkadaşlarımın hepsi ya evlendi ya da çalışmaya gitti. Yalnızım yani. Sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım. Zor günlerden geçiyorum. Anlatamayacağım çok büyük bir sıkıntım var ve annemden sonra en büyük maddi manevi desteği sevgilim vermekte ona minnettarım ancak..

Sürekli arıyor. Ben telefonda konuşmaktan nefret ediyorum. Kendimi yazarak daha iyi ifade ediyorum. Sıkılıyorum bunalıyorum konuşacak bir şey bulamıyorum. Saatlerce açık kalıyor o telefon bir süre sonra "hee, hıı, aynen" demekten ileriye gitmiyor söylediklerim. Son zamanlarda kırıcı olmaya başladım az önce yine neyse canım kapatıyorum dedim neden diyor olmuş 65 dk.. E nedeni mi var konuşacak bir şey kalmadı diyorum. Yani buna gerek kalmasa. Bu uzun konuşmaları nasıl bitirebilirim kırmadan? Her gün böyle bir gün olsa katlanabilirdim. Bu konuyu konuştum hak da verdi ama bir şey değişmedi, defalarca konuşunca da kırılıyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Bu arada bir seneyi yan yana geçirdik birkaç aydır uzaktan ilişki yürütüyoruz en kötü üç haftada bir normal şartlar altında iki haftada bir görüşüyoruz.
Ben bunu şu şekilde çözmüştüm gün içinde whatsaptan devamlı muhabbet ses kaydı video fotograf
Böylece konuşmaya daha az ihriyaç duyuyor insan

Benimde eşim nişanlıyken 5 dk anca konuşurdu bende o yüzden şikeyet ederdim.:işsiz:
Bu erkeklerin hiç ortası yok herhalde ya konuşup bunaltıyorlar yada konuşmayıp sinir ediyorlar.:deli:

Ay çok iyi anladım sizi. Bende de vardı öyle bir numune, daha doğru düzgün sevgili olamadan kaçtım.

Yahu 45 dakika konuşmuşuz, "ben kaçayım, yemek yiyeceğim" diyorum, "kapatmak için bahane mi arıyorsun" diyor. Yemek la YEMEK.
Arar mesela, duştayım haliyle duştayken telefonla konuşmuyorum. 10 dakika içinde 2 cevapsız arama, 3 mesaj olur. Duştan çıkıp ararım tripler. Samimi söylüyorum abartmıyorum.

Sonuçta ben artık onun telefonlarını sessize alan hatta açmayan, mesajlarına ölü taklidi yapan biri oldum ve bitti.

O yüzden Allah kolaylık versin, umarım geçicidir diyorum.

Ay çok iyi anladım sizi. Bende de vardı öyle bir numune, daha doğru düzgün sevgili olamadan kaçtım.

Yahu 45 dakika konuşmuşuz, "ben kaçayım, yemek yiyeceğim" diyorum, "kapatmak için bahane mi arıyorsun" diyor. Yemek la YEMEK.
Arar mesela, duştayım haliyle duştayken telefonla konuşmuyorum. 10 dakika içinde 2 cevapsız arama, 3 mesaj olur. Duştan çıkıp ararım tripler. Samimi söylüyorum abartmıyorum.

Sonuçta ben artık onun telefonlarını sessize alan hatta açmayan, mesajlarına ölü taklidi yapan biri oldum ve bitti.

O yüzden Allah kolaylık versin, umarım geçicidir diyorum.

Umarım.. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim bundandır belki ama kesin karar verdim bir danışmana gitmeye. Belki bu ilişkimizi de rahatlatır zira doğal davranamıyorum. Ama bıkıyor insan.

Umarım.. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim bundandır belki ama kesin karar verdim bir danışmana gitmeye. Belki bu ilişkimizi de rahatlatır zira doğal davranamıyorum. Ama bıkıyor insan.
Haklısınız.
Hayır adam iyi niyetinden yapıyorsa bir şey de denmez şimdi.

Haklısınız.
Hayır adam iyi niyetlinden yapıyorsa bir şey de denmez şimdi.

Aynen bakalım. Önemli bir sorunum çözülecek ölüm kalım meselesi gibi. Bir buçuk ayım kaldı.. Eğer atlatabilirsem biraz rahatlar belki. Ben o sorun yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum fakat sanırım kabullenmem gerek. Anam bu da ayrı bir dert konusu oldu.

Back
X