• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonlarıma cevap vermiyor..

ben bazen yüzüne diorim ki aşkım sen harbi bi öküzsün:) gecende bir erkek bir kadın die bi program varya onu izlemiş ordada zeynep demişki öküzsün dioki bütün kadınlar mı senin gibi düşünüo acaba harbi erkekler öküz mü:) ay gülme krizine girdim olabilir dedim ama kimisi benim gib sölüo kimisi saklıyo düşüncesini galiba dedim:))ama hakkediolar bazen ciddi anlamda sinir bozucu olabilio insan tanıyamıyor dioki bu mu benim sevdiğim adam işte ben o anda kendime diorum hiççç üzülme bu senin sevdiğin adamın içinde yatan öküz bu:) arada dısarı cıkıp otlanıyo:))

ben bazen yüzüne diorim ki aşkım sen harbi bi öküzsün:) gecende bir erkek bir kadın die bi program varya onu izlemiş ordada zeynep demişki öküzsün dioki bütün kadınlar mı senin gibi düşünüo acaba harbi erkekler öküz mü:) ay gülme krizine girdim olabilir dedim ama kimisi benim gib sölüo kimisi saklıyo düşüncesini galiba dedim:))ama hakkediolar bazen ciddi anlamda sinir bozucu olabilio insan tanıyamıyor dioki bu mu benim sevdiğim adam işte ben o anda kendime diorum hiççç üzülme bu senin sevdiğin adamın içinde yatan öküz bu:) arada dısarı cıkıp otlanıyo:))

hahahha alemsin :9: sağol gerçekten çok şey öğrendim bugün ve hepsini de uygulayacağım :9:

valla tatlım orası sana kalmısta ben istemiyorum öle kızlar erkeklerin peşinden kossun bu görev onların sonucta:)) bende muhabbetine bayıldım dogrusu:))tesekkurler sohbet için canım

Aranızdaki ilişkiyi, iletişiminizi tam olarak bilmediğim için bişey diyemem o konuda. sen şimdilik açık bırak telefonu. bir de bana bozuldu telefonu kapattı diye havalara girmesin

valla tatlım orası sana kalmısta ben istemiyorum öle kızlar erkeklerin peşinden kossun bu görev onların sonucta:)) bende muhabbetine bayıldım dogrusu:))tesekkurler sohbet için canım

hahah aynen canım bu erkeklerin görevi :1: ben çok uzak kaldım bu konulardan. yeni yeni hatırlıyorum eskiden erkek arkadaşımı nasıl süründürdüğümü :D onun peşimde koşmasını istiyorum, aklında hep ben olayım istiyorum, o kadar kısmetlerimi teptiğime değsin istiyorum, istiyorum da istiyorum yani :9: yarın arar büyük ihtimal o zaman da ben umursamaz olcam, biraz da o koşsun peşimden :D zamanla öğrencem bu taktikleri inşaaallahh :D senin de sohbetin çok güzeldi canım ben teşekkür ederim

Aranızdaki ilişkiyi, iletişiminizi tam olarak bilmediğim için bişey diyemem o konuda. sen şimdilik açık bırak telefonu. bir de bana bozuldu telefonu kapattı diye havalara girmesin

uzun süredir tanışan ama 2 haftadır 2 günde bir görüşen, birbirini tanımaya çalışan, sevgili olma yolundaki iki kişiyiz canım. çok fazla birlikte vakit geçirdik ve görüşme talebinde bulunan hep o oldu. çok ilgileniyordu ama bugün açmıyor telefonlarımı. dediğin gibi telefonu kapatmıyorum. ararsa eğer bu sefer de umursamaz ben olcam. aramazsa da keyfi bilir artık. o aramayana kadar aramak sormak yok artık

sonra yaz tamam mı gelişmeleri:))

evet sonunda beyimiz cevap verdi..tlfna 5 gün cevap vermeyince bende msj attım merak ettim iyimisin, bir sorun varsa istersen bana anlatabilirsin diye. anında cevap geldi. meğer yanyanayken ben ona ' sadece arkadaşız, benim başımı koyacak bir omuza ihtiyacım yok' demişim :) birde beni yanağımdan öpmek istemiş ben geri çekilmişim. çok koymuş bu ona. neyse dün de aradım ben bunu. gel ne varsa yüzyüze konuşalım, birbirimizi tanımaya ikimiz karar verdiysek görüşmeye ya da görüşmemeye de birlikte karar vermeliyiz dedim, tlfnda biraz sessizlik oldu, düşündü sanırım, tamam iki saat sonra sana gelicem dedi. geldi ben de bi güzel açıklamalarımı yaptım. onun yaptıklarını da hatırlattım. ben seni arkadaşım olarak görmüyorum, sana değer vermiyor ve sadece arkadaşım olarak görüyor olsaydım burda senin yanında olmazdım ve bu konuşmayı yapmazdım diye de bastıra bastıra söyledim. o da bana değer veriyormuş. onu beğenmediğimi onunla dalga geçtiğimi falan düşünmüş. dün gece gitti msjlaştık. bugün hiç aramadı ben de hiç aramadım. içim çok rahatladı dünkü konuşmadan sonra. bundan sonra arasa da aramasa da içim çok rahat :D zamana bıraktım artık.. :ssz::ssz:

evet sonunda beyimiz cevap verdi..tlfna 5 gün cevap vermeyince bende msj attım merak ettim iyimisin, bir sorun varsa istersen bana anlatabilirsin diye. anında cevap geldi. meğer yanyanayken ben ona ' sadece arkadaşız, benim başımı koyacak bir omuza ihtiyacım yok' demişim :) birde beni yanağımdan öpmek istemiş ben geri çekilmişim. çok koymuş bu ona. neyse dün de aradım ben bunu. gel ne varsa yüzyüze konuşalım, birbirimizi tanımaya ikimiz karar verdiysek görüşmeye ya da görüşmemeye de birlikte karar vermeliyiz dedim, tlfnda biraz sessizlik oldu, düşündü sanırım, tamam iki saat sonra sana gelicem dedi. geldi ben de bi güzel açıklamalarımı yaptım. onun yaptıklarını da hatırlattım. ben seni arkadaşım olarak görmüyorum, sana değer vermiyor ve sadece arkadaşım olarak görüyor olsaydım burda senin yanında olmazdım ve bu konuşmayı yapmazdım diye de bastıra bastıra söyledim. o da bana değer veriyormuş. onu beğenmediğimi onunla dalga geçtiğimi falan düşünmüş. dün gece gitti msjlaştık. bugün hiç aramadı ben de hiç aramadım. içim çok rahatladı dünkü konuşmadan sonra. bundan sonra arasa da aramasa da içim çok rahat :D zamana bıraktım artık.. :ssz::ssz:

valla helal olsun adama öncelikle ben olsam 5 gün haa asla dayanamam nasıl aramadı ve de acmadı...yıne sana aratmıs yani. hayret bişe ya.kızdıysa da buz yesin:) ilk günden öptürtmeni mi bekliyomus ... ne sanıyomus o... bi de kızıyo öptürtmüyon diye.en iyisini yapmıssın canım en dogrusunu..sen beğenini de ortaya koymussun en yiyisi artık top onda ister gol atar ister taca atar sen rahat ol. bırak zaten ne öyle ilk günden öpmeye çalışmaar felan ne fırsatcı erkekler ya:) senin yüreğin rahatlamış ya ne güzel naparsa yapsın sakın kafana takma... zaman herseyin ilacıdır. inşallah senin için hayırlısı olur canım...

bu arada biraz gec yazdıgım için üzgünüm fırsatım olmadı:(

valla helal olsun adama öncelikle ben olsam 5 gün haa asla dayanamam nasıl aramadı ve de acmadı...yıne sana aratmıs yani. hayret bişe ya.kızdıysa da buz yesin:) ilk günden öptürtmeni mi bekliyomus ... ne sanıyomus o... bi de kızıyo öptürtmüyon diye.en iyisini yapmıssın canım en dogrusunu..sen beğenini de ortaya koymussun en yiyisi artık top onda ister gol atar ister taca atar sen rahat ol. bırak zaten ne öyle ilk günden öpmeye çalışmaar felan ne fırsatcı erkekler ya:) senin yüreğin rahatlamış ya ne güzel naparsa yapsın sakın kafana takma... zaman herseyin ilacıdır. inşallah senin için hayırlısı olur canım...

bu arada biraz gec yazdıgım için üzgünüm fırsatım olmadı:(

sorun değil canım. herneyse işte bu görüşmeden sonraki gün konuştuk. 'ben Ankaraya gidiyorum pazartesi' dedim, 'sevindim senin adına' dedi. bende ''sağol,neyse ben uyuyorum iyi geceler '' dedim. (saat akşam 21:30, ve ben 24:00dan önce asla uyuyamam :1:) telefonu kapattık bi baktım 15 dakika sonra o arıyor açtım uykulu bir sesle konuştum. bana 'sen bu saatte uyumazsın bi sorun mu var' dedi. 'hayır hiçbir sorun yok sadece yorgunum, neyse iyi geceler'dedim. telefonda sesindeki bozuntuyu farkettim ama yumuşak da davranmadım, gayet ciddiydim, hemen kapattım telefonu. bu olay cumartesi günü oldu.cumartesiden beri aramıyoruz birbirimizi.bugün birkaç saat sonra ben Ankaraya gidiyorum, 2 hafta görmek istese de göremeyecek beni . çok soğudum ondan. ne bileyim üstümde bir yükmüş gibi ve aramaması da beni rahatlatıyor artık. iki gündür kafam o kadar rahat ki arkadaşlarımla gezip dolaşabiliyorum, kpss çalışabiliyorum, ailemle ve çevremdekilerle ilgilenebiliyorum. yani ona ihtiyacım yok :9::ssz::ssz: kafamda bitirdim sanırım:ssz:

Ne mutlu sana, fazlalıklarından kurtulmuşsun. Fazlalık olmasa zaten bırakmazdın :)

sorun değil canım. herneyse işte bu görüşmeden sonraki gün konuştuk. 'ben Ankaraya gidiyorum pazartesi' dedim, 'sevindim senin adına' dedi. bende ''sağol,neyse ben uyuyorum iyi geceler '' dedim. (saat akşam 21:30, ve ben 24:00dan önce asla uyuyamam :1:) telefonu kapattık bi baktım 15 dakika sonra o arıyor açtım uykulu bir sesle konuştum. bana 'sen bu saatte uyumazsın bi sorun mu var' dedi. 'hayır hiçbir sorun yok sadece yorgunum, neyse iyi geceler'dedim. telefonda sesindeki bozuntuyu farkettim ama yumuşak da davranmadım, gayet ciddiydim, hemen kapattım telefonu. bu olay cumartesi günü oldu.cumartesiden beri aramıyoruz birbirimizi.bugün birkaç saat sonra ben Ankaraya gidiyorum, 2 hafta görmek istese de göremeyecek beni . çok soğudum ondan. ne bileyim üstümde bir yükmüş gibi ve aramaması da beni rahatlatıyor artık. iki gündür kafam o kadar rahat ki arkadaşlarımla gezip dolaşabiliyorum, kpss çalışabiliyorum, ailemle ve çevremdekilerle ilgilenebiliyorum. yani ona ihtiyacım yok :9::ssz::ssz: kafamda bitirdim sanırım:ssz:

hayırlısı canım benim...anlaşılan sen pas vermeyince tedirgin olmuş düşünmüş yine aramıs en iyisini yapmıssın...keyfinde yerindeyse ne ala.bak keyfine...zaten sogumussunda bırak peşinde koşsun fikir değiştirisen flört edersin değiştirmezsen de derdine yansın :))

mesaj bırak istersen.. Basına bıseymı geldı merak ettım dersın..arkadasız lafını cıddıye aldıgı ıcınde boyle olabılır..

hem aramiyor diye merak ediyorsun hem aramamasi seni rahatlatiyor,
ben anlamadim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu,
karsindakine karsi birsey hissetmiyorsan adamida bos yere oyalama,
birak oda hayatina yon versin:51:

hem aramiyor diye merak ediyorsun hem aramamasi seni rahatlatiyor,
ben anlamadim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu,
karsindakine karsi birsey hissetmiyorsan adamida bos yere oyalama,
birak oda hayatina yon versin:51:

yeterince telefon bekledi ama kendini naza çekti eeee şimdide tersine döndü işte bence müstehat:))

yeterince telefon bekledi ama kendini naza çekti eeee şimdide tersine döndü işte bence müstehat:))

evet canım yeterince bekledim. iki haftadır hiç görünmedim ortalıkta. ortak arkadaşlarımızın da telefonlarına cevap vermedim. merak etmişler onu aramışlar. bi arkadaşımız da evime kadar geldi merak ettim seni diye. dün gece öğrendiğime göre benim arkadaşımla konuşmuş. ondan çok uzak kaldım çok üzgünüm falan demiş. arkadaşım da kafanda bitirdin mi diye sormuş, o da kafam karışık ben çok ciddiydim onunla, kırıldım demiş. arkadaşım diyor ki adamın hala niyeti var suç sen de :1: e tabi ben durur muyum haklı olduğumu anlattım arkadaşıma. geri dönmeye niyeti varmış ama hala kırgınmış bana. ben de hayırlısı olsun dedim kapattım konuyu. diğer ortak arkadaşlarımız da çok sık arıyor beni yeni yeni cevap veriyorum onlara da, normal hayatıma devam ediyorum diyorum ki gerçekten o gittikten sonra hayata kaldığım yerden devam ediyorum. neyse bu ara ortam action laşacak gibi geliyor bana :9: arkası yarın :ssz::ssz:

canım ılk bulusmada erkek eger,gercekten senden etkılendıyse kesın arar.
ama etkılenmedıyse aramaz .bu cocuk da etkılenmemıs demek kı aramamıs .
sızın anlamanızı ıstemıs .ama sız ıllakı aramıssınız .
sen aramısın o acmasın o aramıs sen acmamasın .
boyle sacma bır durum var ortada.
bence kokten kesıp atın bu olayı .
bu ılıskı baslasa da hayır yok .bastan bozuk bır ıletısım var aranız da

canım ılk bulusmada erkek eger,gercekten senden etkılendıyse kesın arar.
ama etkılenmedıyse aramaz .bu cocuk da etkılenmemıs demek kı aramamıs .
sızın anlamanızı ıstemıs .ama sız ıllakı aramıssınız .
sen aramısın o acmasın o aramıs sen acmamasın .
boyle sacma bır durum var ortada.
bence kokten kesıp atın bu olayı .
bu ılıskı baslasa da hayır yok .bastan bozuk bır ıletısım var aranız da

yok canım ilk buluşma sonrası olmadı bunlar. biz iki yıldır tanıyoruz birbirimizi ve tanımaya karar verdikten sonraki iki hafta çok sık görüştük. dışarda ev ortamında bayaa vakit geçirdik, daha öncelerde yüzeysel bir arkadaşlığımız da olsa davetlere doğum günlerine hep birlikte katıldık. bu iletişimin kopmasının asıl sebebi benim onun gururuyla oynadığımı, dalga geçtiğimi düşünmesi. ama sandığı gibi değil hiçbir şey. arkadaşımla uzun bir konuşma yapmışlar. geri dönmeye niyetliymiş. hayırlısı olsun dedim artık başka ne yapabilirim ki..

Back
X