telefonu aciķ unuttular herseyi duydum. ne yapsam simdi

kimseye anlatma ama kv ye haddini bildir bence.

ben olsam konuşmaları kaydederdim. şimdi söylediğinizde, biz hatır yapmak için aradık ne iftiralar atıyorlar bile diyebilirler. riyakar insandan korkulur. riyakar ki telefonu kapar kapamaz iftiraya varan konular konuşuluyor.

Bence kardeşinle konuşma kayınvalide ile çok çata Çat kavga etmeden Konuşun bakın bilmem ne hanım böyle böyle konuştuğunuza Şahit oldum maalesef torununuz olacak böyle bir şey kulaklarına giderse oğlunuzun huzuru bozulur neden böyle yapıyorsunuz ben kardeşimle bu durumu şimdilik paylaşmıycam ama bir daha böyle birşeye Şahit olursam hiç hoş olmaz falan diyin.

Böyle bir şeyi gizli tutmayın bence. Kaynanayı arayıp konuşmalarını duyduğunuzu söyleyin, sert olun.

kardeşinize söylemeyin bence ama madem telefonlaşıyormuşsunuz kaynanasına duyduklarınızın hesabını sorun

Onlarla konuşup ayıplarını yüzüne vursan enişteninde ablanla derdi neymiş te şikayet ediyomuş öğrenir ona göre konuşursun ablanla

kardesinizin kaynanasiyla konusun duydum boyle boyle die ayip bu yaptigin nedn boyle yapiyorsun deyn bence

Kardesiniz hamileymis cok üzülur belki daha kotu seyler olur hamilelikte onsan alttan alamiyor biraz daha bekleyin ..

Konunuzu bi kere daha dikkatli okuyunca anladim..ilk sandim ki kvalidesi baska biriyle konusuyor..meger ogluyla birlikte gelinini cekistiriyor..off,burda asil mesele eniste..wayy ne mide var ya..hamile esinin dedikodusunu yapiyor..bence kardesinizle dertlesir gibi konusun var mi sıkintin evlilikte diye..belki size anlatacak bi seyleri vardir..cünkü böyle bir adamla mutlu degildir

Aynen ya bişi anlamadm nadem bişi yazıon acıklayıcı yaz de mi?
Acikki su telefonun acik oldugunu unuttular ya burda yazamam sadece sunu bilin iftira yalan yanlis soylemler bunu diye bilirim ama soyledikleri yenir yutulur gibi degil.

bencede söyleme kardesine olur olan ama sen konus onlarla tehdit etki baskalarına söylemesinler

Ben olsam kadinı arar aynı şeyleri kendisinin yaptığinı kendisinin oyle olduğunu söyle kapardım.

biraz bekle bence çocuk bir doğsun hayırlısıyla. kardeşinle daha sağlıklı konuşmak için beklemen daha iyi olur.

bir haksızlığın karşısında boyun eğen kişi o haksızlığı yapan kadar suçludur ! bunu lütfen unutma ve kardeşin onların canından can taşırken böyle bir oluyorsa ilerde neler olur olur eniştenizin de gerçekten çekemem gibi bir durumu varsa olan kardeşinden çok doğacak olan çocuğa olur bence bu durumu ilk önce aile büyüklerinizle ılıman bir şekilde paylaşın sonra enişte beyi karşınıza çekin sonuçta sizin iftiraları atan kişilerle bağınız enişte bey enine boyuna konuşun ( ben olsam konuşmaları ses kaydına alırdım enişte bey inanmazsa diye öyle bir şey var mı elinde ? :) )

Kardesinizin kV sizi neden aradiki. Ben önce anneme anlatirdim önce onların durumu sorgulamasi daha uygun.

Birde şöyle bir durum var.İspatı olmadığı için inkar edebilirler.Yanlış duyduğunu söyleyebilirler.Kardeşinle arana mesafe koyabilirler Daha da tatsızlık çıkabilir.Bence kardeşinin ağzını arayabilirsin .Belki kendine yapılan iftiraları bildiği halde bebeği için katlanıyordur.Öyla bir durumu varsa desteğe ihtiyacı olabilir

Anlamadım ki kaynanası kiminle konuştu enistenizle mi yoksa kendi kocasıyla mı, şu kıza sinir oluyorum derken sizi mi kastetdi kardeşinizi mi? Bulmaca gibi olmuş. İftira ne namusla mı alakalı, buraya neden yazmiyorsunuz ki bunu, daha açık yazsanız ona göre yardımcı olunur.

bazen bilerek konusmaya devam edıyorlar biliyor musun bana ıkı kere yapılmısı o geldı aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…